С какво ви дразнят свекървите?- 30 тема

• 57 581
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
аз никога няма да и простя един коментар, който направи (уж на шега) още на първата вечеря" ей....ама как забравих да спазя традицията! Трябваше бял чаршаф да постеля!" #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Извинявяй, разсмя ме...Сигурно си се издразнила, но ми прозвуча смешно...Наистина глупав коментар, макар и на шега...

# 331
  • Бургас
аз никога няма да и простя един коментар, който направи (уж на шега) още на първата вечеря" ей....ама как забравих да спазя традицията! Трябваше бял чаршаф да постеля!" #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Е, измайтапила се е.
На мен би ми станало много смешно, след което щях да й отговоря "Ами какво чакаш. Още има време да го постелиш" и щяхме да се посмеем дружно всички.
Хич не бих се обидила. Даже щях да оценя смешката и факта, че свекито има чувство за хумор.

П.П. Ама някои снахи са сакън да не ги измайтапиш. Ще те мразят до гроб за нещо, което иначе нямаше да им направи впечатление, ако беше казано от друг човек. Имам чувството, че понякога снахите само стоим в нисък старт в очакване свеки да се изтърве нещо както не трябва и да я захапем за гърлото. Аз както съм цапната през устата и все се майтапя сигурно снахата ще ме мрази в червата.

# 332
2 Bad, традицията...за белия чаршаф-проверка, дали булката е девствена.Бабето се е опитало да се шегува, но не и се е получило...Интересно, дали на нея са и постилали бял чаршаф? newsm78

# 333
2 Bad, традицията...за белия чаршаф-проверка, дали булката е девствена.Бабето се е опитало да се шегува, но не и се е получило...Интересно, дали на нея са и постилали бял чаршаф? newsm78

Благогадя  Peace

# 334
Сега не е модерно бяло, спално бельо, а дебелашкия хумор съвсем.
Какви ли са били очакванията newsm78

# 335

Naughty
да знам че беше шега и опит за разчупване на леда, тъй като бях за първи път у тях, те не знаеха че ще им гостувам и не ме познаваха(въпреки че вече имахме стаж 1 год. с мм)
НО, ще си го помня!  Naughty

# 336
  • където ми харесва

Naughty
да знам че беше шега и опит за разчупване на леда, тъй като бях за първи път у тях, те не знаеха че ще им гостувам и не ме познаваха(въпреки че вече имахме стаж 1 год. с мм)
НО, ще си го помня!  Naughty
И защо по-точно ще си тровиш съзнанието да помниш нещо такова? Както сама казваш, жената се е опитала да разчупи леда. Вярно е, чее употребила много неадекватна реплика, но не го е направила с цел да те засегне. Peace

# 337
 Усмихвай се , предстои ти цял един живот !
Сега се сещам за свеки - гледа снимки от сватбата и "гледам, гледам .. колко е хубав!" Joy

# 338
  • София
Моята свекърва е изключителни нетактична понякога. Много ме издразни на едно от гостуванията й ,когато бях оставила на масата поднос със нарязана баница,тя набучи пръст в едно от парчетата най-демонстративно и каза : "ууу ама тази баница студена,я ходи я затопли на микровълновата". Няма да казвам ,колко ме издразни първо с факта ,че така пипа парчето баница и второ с това ,че аз по принцип у тях ,никога не съм яла вряла баница и второ аз микровълнова не ползвам често ,заради нейната вреда ,а тя я ползва за всичко...Също така когато сервирам нешо на свекър ми ,тя винаги ми нарежда какви гарнитури да му слагам,дори и аз да не съм предвидила такива.  Tired

# 339
  • Русе
Усмихвай се , предстои ти цял един живот !
....
Е, то в някоя част на живота, вие ще сте свеките и не вярвам вас да ви оценят по-добре, меко казано  Grinning! То може тогава никой въобще да не ви бро'и за нищо и ще се изненадват дори че съществувате, ама такава е посоката...

# 340
Здравейте!
Отдавна следя тази тема  с интерес. Не съм изключение и вероятно това което ще ви разкажа ще ви развесели , а други ще открият по -малко от себе си в моята история.
Със съпруга ми сме заедно вече повече от 10 години. Свекърва ми живее отделно от нас , за щастие не сме живяли заедно . Ние имаме собствено жилище.
Финансова подкрепа не сме получили от нея и свекър ми ,защото нямат такава възможност.
Жилището си е мое Simple Smile
Конфликт мужду нас не е имало , винаги е бил индиректен от някъде да чуеш или да ти се подхвърли нещо . Първо беше избора на име на детето ми .Не го писах на тях, след това се зачепи с мен ,че апартамента бил само мой , нейния син се чувствял на гости . За гледане на дете изобщо не може да става въпрос. За годините които са минали се събират сигурно не повече от 10 дни ,в които детето ми да е било при тях ,като изключвам да е оставала да спи при тях.
Вече след толкова години тя няма и желание да ходи там,защото самата тя чувства студенина .
Другата снаха обаче редовно е ангажира с 24 часово отглеждане на детето й. Вечно изморена и недоспала. последно при ходенето в дома й свекърва ми решила да почисти прозорците и виждаш ли тя е толкова изморена да й помогна . Нещастен случай обаче пада и си чупи крака. При което като се виждаме започва да разказва на дълго и широко как вече ги била измила и тя паднала на равното  Rolling Eyes
Аз естествено реагирах и казах ,че не е разберам. Тези които живеят там не им прави впечатление , а тя която отива за няколко часа решава да им вкара в ред къщата.
Радвам се ,че не ми се налага да живея с нея под един покрив, независими сме от тях , но ситуациите като тази нямат край .
по отношение на внимание,грижи и др. моето дете казва самата тя че е ощетено .
Редно ли е да е попитам защо се е получил така ?

# 341
  • София
Искам и аз да пожелая на Кали този опит да е нейният.  Hug Стискам силно палци!!!

# 342
  • I want it all and I want it now.
Стискам палци на Кали  Peace

# 343
  • Русе
....Свекърва ми живее отделно от нас , за щастие не сме живяли заедно ....

...Жилището си е мое Simple Smile

.... Първо беше избора на име на детето ми .Не го писах на тях, ...

.....че апартамента бил само мой , нейния син се чувствял на гости ....

....Вече след толкова години тя няма и желание да ходи там,защото самата тя чувства студенина ...

....
Редно ли е да е попитам защо се е получил така ?

A де  newsm78?

След 10г. жилището си е твое ? ... не говоря за "адвокатските" закони...
Детето ти?

# 344
  • София
Ехеее, ramlim, ти сериозно ли не разбираш какво е искала да каже с това за жилището? Било е нейно от преди да се ожени за мъжа си, а свекървата започва да мели, че сина й се чувствал като на гости. Е, да препише половината на него ли? Те биха ли преписали свой имот и на нея, за да не се чувства снахата като на гости. И като са го изкоментирали, тя съвсм е загубила желание да кръщава детето на тях, ако въобще се е била замисляла преди, де. Да обръщаш внимание на едно "ми", когато снаха говори за детето си и свекърва си, не е фрапантно. Щеше да звучи по-странно дори с "детето ни"

Общи условия

Активация на акаунт