Отговори
# 135
Здравейте.

Деси89, честита рожба. Жалко, че си имала тежко раждане и лош спомен. Важното поне е, че и двамата с бебчо сте добре. Бързо възстановяване.

Елг, честото за предните изпити и успех на днешния.

Тонини, благодаря за инфото за H&M. Само не разбрах какви стари дрехи трябва да се занесат. Би ли пояснила?

Вигантол давам 1 капка директно в устичката.
Памперси - миналата седмица имаше промоция на Пуфис в Била. Взех от тях, изгодно ми се видя. Малко по-хартиени са от Памперс премиум (нямат тази пореста мембрана), но пак са ок. Мисля да пробвам и бейбилов и клевър на Била - някой писа, че е доволен.

# 136
Паривет и от мен, снощи уж поспахме и ние с ММ заспахме към 10, а бебетата към 9,30 и се събудиха към 2,30 та това за нас си бяха 4,30 часа сън, станахме бодри и двамата да оправяме бебетата, но след това докато се оправим и те докато заспях си стана 4. Събудиха се обаче към 5,30 та за мен след това нямаше сън, но все пак беше по-добре от предишните нощи.

аз купувам от бебе борса Пуфис 2-ка за 0.23 лв и 3-ка за 0.26..това без промоции и тем подобни 

Каква е тази бебе борса  newsm78, че на нас нали ни трябват памперси на едро, търся възможно най-евтин и изгоден вариант. Иначе към момента във Фантастико пред няколко дни пускат Пуфис на промоция 2-та излиза 94 броя за 21,89 лева, което е добра цена, а без промоция са 29 лева този пакет, та ги чакаме и дебнем.

Днес май ще си стоим вкъщи, че не съм сигурна дали няма да завали, ставам да простирам, че сега ще се събудят бебите и ще зяпнат гладни, макар че заспаха преди час, но ядоха в 10, та скоро ще са гладни.
Пожелавам ви прекрасен и усмихнат ден  Hug

# 137
Бях на изпит и се връщам с поредната шестица хахаха не че не я заслужих с къртовски труд, но валежът от шестици показва качеството на нашето образование, тоест никакво. Сега се стягам за навън с малкия, нищо, че няма слънце.

Малкият предните два дни си докара кожата до плачевно състояние - като шкурка и се люпеше по бузките и по темето на главата, дори по ушите. Явно му се изсушаваше, та смених комзетиката - ползвах Бочко /макар да съм им все още фен/. Вече сме с Тьопфер, много са мазнички продуктите им и са био. Точно за 24 часа имаше подобрение по бузките - вече не е толкова зле положението. Много съм доволна. Имат и една пшеничена пудра за вана - много добра.

за памперсите - на мен Памперс Премиум ми миришат нечовешки, като че ли съм си изръсила парфюма вътре, но останалите памперси не ми миришат. Досега бях най-доволна от Бейбилав, но искам вече изключително много да похваля Пуфис - нямаме един пропуснат памперс, въпреки че бебо ги изкарва еднииии течни и мащабни. При другите памперси веднага му протичаха. Взела съм и Бочко, но взех по-голям номер и засега са му още големи. Обаче като качество хич не ми харесаха - все едно са произведени преди 30 години, много твърди и груби. Като изхабя плика пак ще пиша.

Сънфлауър, всякакви дрехи взимат. Едва ли даже гледат в торбите. Не съм ходила още, та не знам от първа ръка.

попаднах на една дискусия за ваксините в Дневник, може да ви е интересно http://www.dnevnik.bg/live/debati/2014/02/28/2251395_triabva_li_ … li_da_vaksinirat/

# 138
Eто ме пак с 5, Тони е отличничка.

Ронкис много страшно.  Hug
Миленски, ама как ще се върнеш на работа без да са минали 6 месеца newsm78
Петя, мерси за индото за клевър памперсите. Ще ги пробваме.

Аз отивам за ново столче за каката за РД и после релакс. Утре пак ще пиша.
Тони, нас бая ни мъчат да ти кажа, теория, курсова, че и въпроси задават

# 139
Момичета да се отчета и аз за вчерашната консултация. Качили сме точно 1000 гр и вече сме 5600, и сме 61 см(4 см сме пораснали). Докторката каза, че много сме наддали и че този месец вс бебета са качили с по много. И на нас ни слагаха ваксини, неплака дълго, нямахме темперартура(за което мн се радвам) и така. Записах си момчето на ясла днес и затова неможах да дойда на масажа в Хепи мамс и вече си имаме номер и ред в яслата Simple Smile Доволна съм:) Това е за сега хубав ден от нас, ние пак излизаме на разходка, че малко напече слънце Simple Smile

# 140
  • София
Елг, то моето няма да е истинско връщане на работа. Ще се налага да ходя до офиса и ще си взимам работа за вкъщи. Просто без човек на моето място няма да могат да се справят, а все пак имаме най-много работа до края на месец март. Та бабите са ми нужни, за да мога да работя от вкъщи без да се грижа за бебето непрекъснато. Иначе след изтичане на болничните можем да се върнем на работа.

# 141

аз купувам от бебе борса Пуфис 2-ка за 0.23 лв и 3-ка за 0.26..това без промоции и тем подобни 

Каква е тази бебе борса  newsm78

тук във Варна имаме няколко такива бебе борси - магазинчета с бебешки стоки на доста добри цени. Предполагам и в другите градове има такива.

# 142
Здравейте куклички,

Нямате изчитане, ей... Hug Включвам се за малко и после,ако мога пак newsm68. Чета ви отзад напред

Деси89, отвратителни неща си преживяла...Важно е,че сега сте живи и здрави с бебчо и ти желая бързо възстановяване и незабравими моменти с мъника.Постарай се да забравиш преживяното и да се наслаждаваш на всеки миг  Hug

maggie m, не знам дали знаеш, че от вчера във Фантастико има промоция отново на Puffies Wink

Ronkis, изтръпнах като четох поста ти с историята за къпането. Да се оправиш бързо и да се подсилиш. Аз ползвам Шуслерови соли за тази цел, когато се присетя. Ха дано този път всичко е ок с болничния. Ето ти ортодонт - блестящ, проверено е лично от мен http://fdm.mu-sofia.bg/olchh/?q=node/152

Елг,
еми да ти е честита 5-чката smile3501

Тонини,
ми евала за 6-чката. smile3501

Salve, Моят Алекс също се пъне и плачка, поради същата причина. По принцип е наакан на всяка смяна (само на кърма е) - къде по-малко, къде повече, ама от вчера от 22,30 досега няма наакан памперс, та се филмирам...преди 2-3 дни имаше пак 3 поредни празни памперси , т.е безз ако Grinning, но след това компенсира с два препълнени..., та се надявам всичко да е ок

За памперсите - с двойката на Памперс Премиум сме - от началото сме с тях и съм доволна, не ми пропускат, не се подсича.Май малко скъпички идват,ама като ми казаха, че ако го сменя на 90 % ще се подсече и съм в чуденка newsm78. А и какви да взема.... newsm78 newsm78 newsm78 Но да знаете същите премиум мокри кърпички какво червено дупе правят - супер малко ползвах и за 1 ден се подсече. Добре, че имах Здраве бебе и на Веледа против подсичане кремче, та вече си е ок дупето на Алекс Sunglasses

Еми това е засега...гуш и усмивки на всички Hug

# 143
Аз ползвам памперс прогреси които са за течни акота, и до сега нщма проблем с 3 сме...Но чух други маики и акушерките да си говорят ,че наи евтини и добри,не парфюмирани и не алергични били тези немските от Лидъл...пак 3 взех ОК са..та сега редувам нощно време и за излизане Прогреси,а пер другото време Лидълските....

# 144
  • Германия
Охо имало нова тема! ooooh!

Панди благодааря   bouquet и за анкетата също дадох своя глас!
Деси честото бебче,  минала си пез ада наистина,  но важното е че всичко е наред и си имаш здраво бебче!  И моя бебо се стряска насън, но ми казаха че било нормално! Аз си мисля че до някъде е и стеесиран от раждането, че имахме и проблеми след това но вссичко мина!

Въпрос към ЛЛЛ : Мисля че имам хиперлактация на едната гърда! Мога ли да намаля по някакъв начин млякото само в нея?
S@NDR@, би могла да опиташ с компреси от пресен зелев лист, /махнати жилките, леко накълцан или надупчен, за да потече сок, ареолата се оставя открита и се оставя в сутиена. Сменя като увехне или някъде след час-два.
Евентуално може да се опита съкратено кърмене на тази гърда- да оставяш да суче колкото да облекчи усещането за напрегнатост и да продължи на другата.  Ти най-добре чувстваш кога е напрегнато, кога има нужда от още малко изсукване. Все пак е добре да има редовно сукане, за да не стане пък запушване после  Confused

# 145
  • София
Набързо да се отчета с една ръка, докато спят върху мен.
Днес не сме излизали - беше кофти времето, пък и аз съм гроги. Напоследък не мога да спя повече от 2 ч на нощ, че малкия все нещо прави - или се опикава и като го преобличам се разсънва и край със спането, постоянно ръмжи, вчера пък др неща и така се насъбра...

Елг, реших тази нощ да го вдигна в 12,30 да яде, за да не се буди в 3. Еми опикан, сменяме дрехи, яде (както винаги гладен) и се наака. Хайде пак смяна на памперс, оригване, приспиване и то ми отиде съня. Вместо в 6, писна 4,30. Едва го залъгах до 5.15 и яде тогава. После пак оригване, че са ни големи мъки и не иска да спи, та до 7 така... Чак в 8 заспах и в 9 пак писна. Та няма да го будя вече. Когато - тогава.

ronkis , наистина ужасно преживяване, дано не се повтаря, че сега като каже мрън и аз скачам.

За памперсите - аз купувам от тук http://perilni-bg.com/index.php/cPath/108/sort/2a/page/3?osCsid= … e70a725e17cd93fd3 турския памперс прима и двойката е много изгодна - 92 бр - 21 лева - в сайта пише 23, но е 21- по 22 ст. на памперс, колкото клевер на била. 3-ката са на същата цена 74 броя и вече не е много изгодно, но пък ако държите на памперс, пак е с 10 лева по-евтин пакета, отколкото по другите магазини.

# 146
Записах си момчето на ясла днес и затова неможах да дойда на масажа в Хепи мамс и вече си имаме номер и ред в яслата Simple Smile  

Имам спомен, че тук бяхме коментирали, че е рано още за записване за ясла или е било за детска градина?? Пак съм разсейко  Blush

За памперсите - Пуфис има на промоция и в Т-Маркет; онзи ден взех тройката  за разлика от двойката, засега няма мащабни пропуски (каквито имаше с двойката, а уж си мислех, че понеже му е голяма) Но миришат! Памперспремиум кеър ползвах единицата и не миришеха Споделете мнения за Бочко и Бейбилъв моля Simple Smile

Отивам до аптеката за Стеримар, че голямо хрипане и прокашляне пада освен коликите. От сутринта е спал 3-4 часа всичко...

Деси, наистина съжалявам, като те чета. Но важното е ти и бебо да сте здрави оттук нататък!!!  Hug Стряскането на сън е нормално, както вече и други мами писаха.
твоята история трябва да се чете от много хора - особено тези, които настояват за нормално раждане без упойки, без избор на екип, в държавна болница, на случаен принцип. Щото някои така правели! Е, да, ама явно е до организъм, що се касае до това дали и доколко може да се роди нормално и безболезнено (тук визирам и травми за детето!), а също и до професионализъм и здрав разум да се реагира навреме. Не ме разбирайте погрешно, аз много исках да родя нормално, но когато си поставен пред ситуацията нормално раждане просто за идеята срещу здравето на бебето и майката - е, мисля, че изборът е ясен!  Peace

Ронкис, не ми се мисли какво си преживяла с тази история!

# 147
babyface, не си единствена в опитите си да въведеш режим,но...вдигнах ръце. Като заспи,лягам и аз и ,когато се събуди тогава.Кога ли и ние ще имаме по-дълъг интервал от 4 часа през нощта...дано като намалеят коликите и се поуспокоят тогава и да спят повече.Мерси за линка,доста по-изгодно е от магазините!Искам да пробваме и други освен Памперс премиум кеър,но ме е страх от подсичане.
Така ми се иска да знам коя от мамите тук, съотвества на профил във фейса,че да свържа ник с конкретно лице Simple Smile.
И така, и аз с една ръка,че...служа за матрак. Joy......а тоолкова ми се спи и на мен  Shocked

# 148
ееееее, запис, нищо не съм изчела, дано всички бебчовци и мами са добре Simple Smile  Hug Hug Hug

# 149
Ние бяхме на Памперс premium care месец и нещо (2 опаковки) Няколко пъти много ми пропуснала (малкия се беше наакал чак до под мишниците) препоръчаха ми Canbaby и сега сме с тях, вече на 3-ти размер (4-9кг) И те на моменти ми пропускат, но може би защото е малко препълнен(той ака през ядене, но много пиша). За вит Д-то също давам по 2 капки директно в устата, но вчера на консултацията педиатърката каза да давам по 3, но може би няма да увелича капките. Инъче имаме пъпки от месец на сам, на дерматолог го водихме, мазила ни изписаха и салицилов спирт 1 %, а педиатърката вчера неудобри идеята. Някой пъпчици са с бял връх, избиват незнайно от какво (а мн си подбирам храната - не ям шоколад <е по 1 парченце на 2-3 дена си позволявам де>, яйца, боб, зеле, грах, леща, да съм намаляла месото и кво ли не) Неможем да разберем от какво излизат. Спряхме и козметиката - бях на Бюбхен, сега на Мустела, но май и от козметиката избиват или е съвпадение и се къпем само с вода и на седмица, две 1 път с Мустела. Било нормално, била му нежна кожата, бяла да не съм го мажела (да ама бяха стигнали до пъпчето, избиха почти по цялото телце, няма да си оставя така детенцето).

Общи условия

Активация на акаунт