. Сега заспа в коша на количката докато мама беше в тоалетната и го люшкаше....
В коя болница ражда? Идиоти.... Как така ще те режат на живо...Мен ме хвана упойката за секунди. Но то е и до кадърен анестезиолог...Пфууууу. Мамицата им (извинете ме,но това е безобразие). Слава на бога,че си жива и здрава. Не се плаши от беляга,най-трудното си го преминала. За бебчо...не се безпокой и Итън се стряска и проплаква.http://mama.ladyzone.bg/topic/4593-%D1%81%D1%82%D1%80%D1%8F%D1%8 … 0%BD%D0%BD%D0%BE/
После се разтреперих цялата,плаках 1 час. Моите хора ги нямаше-бяха на тренировка. После като се прибра мъжа ми и обсъдихме той не можа да повярва,че може да е от вода. Та нали бебетата някои ги хвърлят в басейни и не се удавят. Имат много силен инстинкт за самосъхранение. После обсъдих с много хора случката с идеята да разбера какво се е случило. Единствени свекървата на сестра ми ми даде адекватен отговор,всички други гледаха опулено и се чудеха включително и педиатъра.Получило се е така,че т.к. той е бил много малък и не е могъл още да си държи главичката,аз като съм го държала в тази поза главичката му е била прекалено много увиснала надолу и към вратлето и там се е получило прекъсване на въздуха...ако се сещате... Та така...какво ли още няма да видим....
Луди калинки станахме с мъжа ми. Сега поне са написали за доктора какво да пише. Ужас. После ще останем 2 часа на вън да поиграе Дейвид и в 15 часа потегляме за Лозенец на ортопед с бебчо.

.
. Сестра ми ще прави питка на нейното бебоче и мое племенниче в Неделя. Моля ви успокойте ме ,че вече не е толкова малък,за да има контакт с малко повечко хора, не че на питката ще са кой знае колко,просто повече от нормалното му обкръжение, понеже педиатърката беше абсолютно против събирането му с други хора, преди или след ваксината. Какво да правя вече и аз не знам! 
, а ние....
, смело напред, само да погледнеш личицето му и силата идва веднага
! 
но не и да те боли
. Отношението на лекарите и сестрите е било ужасно. Ама не се учудвам миличка.Преди 3 години в БП Силистра ме посрещанаха такива идиоти, а носих бебе с Т 39 от цяла седмица. Добре че докторката в инфекциозно беше добричка, а и 1 от сестрите в него отделение ми е леля, та си оправиха отношението към мен 

. Аз мислех, че зависи от модела и че купуваме грешния, примерно- тънки миришат, нормални- не миришат.
)

Много исках да се пробвам нормално, но не ме оставиха
8-дневното "преносване" съвсем наклони везните към тъпото секцио. Преносването е в кавички защото не беше такова, а просто неправилно изчислен термин 
Препоръчани теми