Добре че поне активната гимнастика й хареса и стои там по 30-60 мин с моя помощ
Много се надявам като отшумят коликите да започне да спи нормално денем
Обаче каузата си заслужава - каката ни от днес е на ясла, да видим до кога...
Само дето не можем да "преборим" навирането в лицето на бебка...
Иначе е много грижовна, ама като я накацат калинките става страшно
Освен да повиши и моето либидо, та ММ да получи закъснял подарък за РД 
Но пък не иска да захапе гърдата и да яде докато не се успокои, което до скоро за мен беше мисията невъзможна. Единствено баща му успяваше да го успокои с разходки из къщата. Но вече му хванах цаката. Вибрацията на шезлонга веднага го успокоява. Да са живи и здрави приятелите ми за този подарък!
За групата във Фейса няма какво да кажа тъй като не съм в нея(бях писала да ме добавят,но не стана.

Като се разпищя! Пищеше силно, безспирно и нетипично за него! Баща му почти получи нервна криза, обвини многократните пелени, свали ги и ги "обезвреди" хвърляйки ги с яд на пода. После мърмори, че сме ходили до центъра да гледаме кукерите, че съм изгубила червеното конче от ръката на малкия и т.н. /Чак на майка му се оплаках че е мрънкало и ме дразни!/
Много ми е мило, когато дори да е много ядосана, гладна и разплакана, като ме види да й говоря, се успокоява за кратък миг, колкото да ми одобри усилията
след това пак продължава де(ако не й се удовлетворят исканията).

), но просто никакво време не ми остава напоследък, а и за последните няколко дни ми се събира 5-6 часа сън общо. Надявам се тия дни да се включа по-активно. Имам една питанка към консултантите по кърмене, но бих била благодарна и някоя от вас да се включи:

). Не знам точно от какво е, само мога да предположа: През последната седмица Алекс много сучеше, успокоявайки коликите си и ползвайки ме за залъгалка и като се замисля всеки път това се случваше с дясната гърда. Стоял е по час час и нещо, като активното сучене(за хранене) е не повече от -10-12 мин.. Моята грешка е ,че не съм мазала в този период зърната с Лансинох, което правех всеки път (още от първия ден), не слагах подплънки, а зърната се допираха до нощницата ми. Днес забелязах, че на болезненото зърно имам нещо като коричка с големината на главичка на топлийка, но не съм забелязала да имам рана, а уж оглеждам всеки път. По принцип редувам гърдите на всяко хранене, но днес изцеждам дясната и додавам от лявата, тъй като на всичкото отгоре ми се струва, че и лактацията намалява, за което взимам мерки. Моля ви дайте съвет какво да правя...С какво да мажа? (Сега на всеки час мажа с кърма, после Лансинох и оставям на въздух). Как да процедирам за намаляване на болката? (наистина на моменти е нетърпима (при засукване особено)) От какво може да се е получило? Може ли да се е получило претриване на зърното и от това така силно да боли? Може ли да е млечница? 

, ама какво да прави ММ ще ме търпи, и преди не бях слаба
.Пробвахме се,ма дискомфорт си беше,понаболяваше,нормално е предполагам.Кога ли ще мога да се отпусна истински...то ние уж правим каквото правим,а наследника до нас нанка