[/color]
), ако давам на бебка да суче- цокне малко и почва да се унася, мързеливо човече си е и това си е
В общи линии тя цока предимно нощем, когато искам да направи по-голяма пауза и не ми се става да й направя АМ.
).
. На хранене не повече от 100-120мл. Днес смятах колко е качила - два месеца след изписването резултата е почти 2 килограма качени 

Дано действа и при вас и да намериш вашия си начин!

Хиляда неща стоят започнати и недовършени. Дори във ФБ и скайпа имам недовършени диалози с приятели

За мен - правилно си забелязала: "бременеех" с друг профил, но този ми е основния и реших вече от него да си пиша 

.Давам му да суче,а той се извиза назад, плюе, бута с ръце,ядосва се,плаче.Голяма борба беше от него старана,а беше гладен.На края се умори и заспа, след това аз му дадох да суче в полусънено състояние.Много ми е мъчно,защото може да се отбие толкова рано.При каката се случи същото,когато беше на 3 месеца.Изведнъж престана да иска да суче,държеше се по-същия начин.Сучеше само нощем и рано сутринта докато е сънена,след това аз цедях и и давах кърма,но постепенно кърмата ми намаля и спря към 5-я месец.Така се радвах,че той така добре сучеше.
.Радва се на играчките,(на тях даже им говори) на кака си,на баща си,но не и на мен
.Цял ден се правя на клоун за да ми се усмихме,ама не,на мен само ми реве

Някой някакви предположения?
Моята принцес си махна яденето в 1 и остана само това към 3-4. И аз доволно си поспивам 

Бях се видяла в чудо. ММ го нямаше, викнах майка ми, та да се чудим двете какво му има на бебето. Звъняхме на педиатърката и тя каза че е от ваксината и нищо не може да се направи. С такъв рев не съм си и помисляла за разходка. С втората двойна вдигна Т 38 и нещо. А след третата хич нищо и нямаше 
Препоръчани теми