! Аз повече ви чета, че за писане не остава много време. От това което чета явно и моя човек стачкува. В началото така спокойно си сучеше, а от седмица , че и нагоре е едно реване извиване и т.н. Вече почвам да му намирам цаката, гледам да го успокоя с бял шум ,люшкане или пеене, и като го приведа
на всички 

Надявам се вече лимонче да е по добре и дано да е здрава дълго време (много ти се възхищавам на ентусиазма и смелоста с която всеки ден бяхте навън, така според мен ще придобие железен имунитет и болестите ще са рядкост)
на всички!
Бях сигурна, че нищо му няма и всички мъчения са излишни!!! Яд ме е само, че не можах да отида веднага, защото нямаше свободни часове. Вече нямам доверие на лекарите имам чувството и съм сигурна, че имат облага от това да предписват разни неща. Ама не мога да разбера, защо трябва да се гаврят с децата ни!!! В интернет има теми за ортопидичните гащи - как лекарите ги изписват, защото взимат процент от това. И наистина сигурно е така, защото първият лекар ни прати точно на определено място да ги вземем. Едва ли в Пловдив само на едно място ги продават. Ама както и да е!!! Важно е, че детето ми е добре 

моя прави физономии нали знаете мъжете кво им е мнението за това.Препоръчани теми