С диетата ще позачакам малко, че ме е страх за кърмата, пък и не съм от тези които могат да издържат. Даже посред нощите, като нахраня малчо и аз ставам да похапна - къде мъфин къде ядки...

..ако някой може да даде съвет ви благодаря 

. Това мазило, за което питах избързах да го взема, но като зачетох листовката...бая силничко е и се притеснявам и еднократно да го слагам. Видях, че има и тема за него, но доста противоречиви са коментарите като цяло и за това реших да попитам и вас. Благодаря ти за съвета
и днес след дълбок целонощен сън сме с нови сили
Иначе там бих могла да се включвам по-често, че го имам директно на телефона и не трябва да пускам компютър... Ще пиша на Пандичка, ако искате ме приемете, ако не здраве да е, ще ви чета и пиша тук. 
Ще отмине и при вас няма страшно.
Аз имах заради миомата доста дълги и обилни лохии, към 9-10 седмици ми тече, та сега се радвам на малкото дни без кръв и гадости, които ми остават. 
Честно да си призная в момента не ме интересува как изглеждам и дали съм слонче.
Кога пак ще имам тази възможност да ям каквото ми е на сърце без да се ограничавам и да имам гузна съвест? Поне докато кърмя не мисля да правя никакви диети, аз и без това нямам достатъчно кърма, та една евентуална диета може съвсем да скапе нещата. Като спре кърмата вече ще гледам да сваля някое и друго кило, но не се притеснявам тъй като аз лесно свалям кг.
Иначе поне успявам редовно да ви чета.
Един такъв се набира. Смешко.

Вече е 4.100кг и 53 см. За 40 дни е наддала 1.500кг и е порастнала с 5 см

.Дано наистина е период и мине по-бързо 
)) Ако правиш друга класация после, може да ни включиш в най-лакомо бебе:))) Браво и за изпитите.
Усмихва се много, но вниманието му може да се привлече от нещо за около 20 мин, след това следва рев и трябва промяна. Доста плаче обаче, все е кисел. Не знам какво да го правя.
.Дори и активната гимнастика не му е чак толкова интересна,на музикалната въртележка 10-15 минути и то ако някой му говори,и той казва само аууу и гууу 

.Дори и активната гимнастика не му е чак толкова интересна,на музикалната въртележка 10-15 минути и то ако някой му говори,и той казва само аууу и гууу 

))
Препоръчани теми