До преди 2 дни заспиваше в количката още на входа, а сега плаче по 30-40 мин и там, докато заспи. Много горещо се надявам това да е само период и да мине бързо, че както не спи през деня у дома, сега ако и навън спре да спи, ще се гръмна
Бесанието е с пална сила на ръба съм на нервна криза искам помощ да се наспя поне ама няма. На вас мъжете ви помагат ли ви? Само аз ли съм така?На всички
. Дано скоро да ни отминат коликите на всички, които ги имаме. Пожелавам ти лека и спокойна вечер

. Тук се препоръчва на втория месец 6-валентна, тази за пневпококите и тази за ротавирусите наведнъж!
Ние май ще сложим само 6-валентната на първо време...
,при нас проблема е не само в пъпчиците, но и 2,3 лишея ( пак по лицето ), за които ми даде рецепта с това elkom за което споменавам, та разбрах, че е прекалено силно за 2месечно бебе...а педиатъра го изписва, което ме кара да подлагам всичко на съмнение и допълнително проучване
Препоръчаха ми да пробвам с преварен зехтин, но и все пак ако не се получи дали да го приложа еднократно..
на едно от тях се получава като екземка..та ако някой има опит с това лекарство
вечер на всички
.Дори и активната гимнастика не му е чак толкова интересна,на музикалната въртележка 10-15 минути и то ако някой му говори,и той казва само аууу и гууу 

))
Толкова ми е хубаво когато сме цялото семейство в къщи.В събота бяхме цял ден навън,а вчера макар и в къщи пак беше супер.Таа пожалвах ви се....извинявам се ако ви натоварвам
Това ще е от мен за сега....отивам да простирам и най накрая да пия кафенце

Нали сме голяма група
Много е хубаво така, а Влади си има и другарка вече - бебе Сиана, тя е само 7 дни по голяма от него и даже са си лика прилика и на габарити

Ама няма начин...
.Дори и активната гимнастика не му е чак толкова интересна,на музикалната въртележка 10-15 минути и то ако някой му говори,и той казва само аууу и гууу 

))

Иначе много ви се радвам на голямата група, успех с ваксините 
За кротките деца - завид!
Чакам с нетърпение да дойдат, а пък ако и ММ е в отпуска за мен си е празник! Но и тази година най-вероятно (също като миналата), повечето почивни дни ще ги изкараме в ремонт, надявам се това да е края на къртенето и мръсотиятам, за да можем да започнем спокойно да обзавеждаме 
Ако издържа две-три седмици ще споделя дали има резултат 
.Толкова ни е хубаво четиримата заедно
.Няма значение дали ще сме на разходка или просто дружно ще чистим у нас.Много ми липсват почивните дни,сега с нетърпение чакам лятната отпуска на ММ,но пък тя ще е чак септември,понеже тогава планираме моренце
.Препоръчани теми