)) За диетата, днес пак я почвам...драма, драма с моя апетит, ставам все по-дебела. Аз си знам, че ям от умора, като не мога да се наспя и явно така компенсирам. Хайде момичета, хубава седмица, времето е на наша страна, така че трябва да е хубава
) и то диагонално, но времето е кът.... - сефте
А как си яде и ръцете...голяма вкусотия. От 2 седмици някъде си смуче палчето много настървено, но не е от глад, а по-скоро за успокоение и приспиване...Притеснявам се да не му стане навик занапред, защото четох, че освен деформация на пръстчето,може да има проблем и с подредбата на зъбките и куп други неща,но нашата педиатърка каза,че е ок 

))) Така ми е най-лесно

)))
, но няма да се оплаквам при положение,че има толкова мами, които страдат от това, че количествата съм и минимални
. И през бремеността не съм пила, само фолиева к-на и желязо , тъй като не ям месо. И аз от време на време се вкарвам във филми ( като bebetoo) дали достатъчно разнообразно се храня и дали кърмата ми е висококачествена
, тъй като покрай коликите съм ограничила част от храните, които по принцип са в менюто ми. Зеленко, може ли да го лишавам Малчо от нещо съществено важно без да разбера?
>
на всички и се извинявам за дългия пост
До преди 2 дни заспиваше в количката още на входа, а сега плаче по 30-40 мин и там, докато заспи. Много горещо се надявам това да е само период и да мине бързо, че както не спи през деня у дома, сега ако и навън спре да спи, ще се гръмна 

. Прекрасен е за разходка. Уви ние ще си седим в нас,защото мама е болна.
А след първоначалното си окуражаване и ентусиазъм за мен и фотоапарата, ММ започна да бие от бой като разбра, че ми предстоят месеци на тотално отдаване, докато стана наистина добра. Такива са мъжете - първо давай, сбъдни си мечтата, каквото коства, това и накрая като видят, че то не е като да смяташ с калкулатор и се започва едно мръмкане...
Ма да не помислите, че ми трябва за бебето? Неее, за сниманеее, хахаха. 
И благодаря за класацията. 
А за ТМ... нямам думи, честно. 
А да не говорим, че де що има майки ми завидяха как спи и по колко спи, пу пу, чак им казах да спрат да го хвалят, чеее... И понеже е "само на 2 месеца" а как се смеел, как общувал, "то обикновено почвали да го правят това от 4-ти месец"... Идеше ми да кажа ми то тукашните може, българчетата са друго тесто... Щото и Сиана е същата, гука, смее се, говори.

Просто нямам, и се разбучах де, викам му не стига че е сготвено, че е подредено ми и претенции... Щото пък и аз гледам да не го дразня много, че той чисти, даже с детето със слинга и чистят двамата, аз да свърша нещо друго, ама просто сутринта той недоспал и май го хвана яд че аз ще спя

НАкипри се, нагласи се и излезе, а аз ще гледам децата и ги храних със сьомга И ТРИМАТА ххахахха, смятай какъв сън 

а за нашето наддаване, само на кърма е с изключение на яденето в 19 часа, когато давам 30/60 мл, което е нищо и мисля, че го правя, за да преяде и да се кротне , та да си почина малко хахах знам ли и аз
За снимките, браво, ще станеш много добра
В неделя веднага взехме Фунгостатин и днес вече е мнооого по добре,почти изчистен. Иначе стана ясно,че няма да мога да работя всеки weekend както ми се искаше,а през седмица. Таткото беше вдигнал 200 кръвно след прекарания съботен ден. Ама май и по-добре,че да може да излизаме по семейно му на разходки. Иначе все разделени.... И да ви се оплача,че аз съм със сцепена уста и в двете й ъгълчета, с ужаесн гърлобол от събота и за капак на всичко това съм се сдобила с прекрасен джоб на кътник-пак от събота. То не стига,че не мога да си отворя устата за да сложа нещо в нея ами и като го сложа не мога да го сдъвча. Днес търчах по кабинети,снимки-напред,назад. Обаче се успокоих-за 3 години период в който не съм ходила на зъболекар имам малко зъбен камък за изчистване и едно кариесче
Та в четвъртък съм на ремонт. Ще взема и голямото хлапе да му видят танцувалната фасада на зъбите,ама то там ще търпи ортодонтска намеса....
.......как благородно завиждам на Елг!
,при нас проблема е не само в пъпчиците, но и 2,3 лишея ( пак по лицето ), за които ми даде рецепта с това elkom за което споменавам, та разбрах, че е прекалено силно за 2месечно бебе...а педиатъра го изписва, което ме кара да подлагам всичко на съмнение и допълнително проучване
Препоръчаха ми да пробвам с преварен зехтин, но и все пак ако не се получи дали да го приложа еднократно..
на едно от тях се получава като екземка..та ако някой има опит с това лекарство
вечер на всички 

В неделя веднага взехме Фунгостатин и днес вече е мнооого по добре,почти изчистен. Иначе стана ясно,че няма да мога да работя всеки weekend както ми се искаше,а през седмица. Таткото беше вдигнал 200 кръвно след прекарания съботен ден. Ама май и по-добре,че да може да излизаме по семейно му на разходки. Иначе все разделени.... И да ви се оплача,че аз съм със сцепена уста и в двете й ъгълчета, с ужаесн гърлобол от събота и за капак на всичко това съм се сдобила с прекрасен джоб на кътник-пак от събота. То не стига,че не мога да си отворя устата за да сложа нещо в нея ами и като го сложа не мога да го сдъвча. Днес търчах по кабинети,снимки-напред,назад. Обаче се успокоих-за 3 години период в който не съм ходила на зъболекар имам малко зъбен камък за изчистване и едно кариесче
Та в четвъртък съм на ремонт. Ще взема и голямото хлапе да му видят танцувалната фасада на зъбите,ама то там ще търпи ортодонтска намеса....
педиатърката каза че нямало страшно ама аз виждам че я дразни. Вие как го прилагахте?