Избор на сушилня - 5

• 475 239
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 1 530
  • До морето
Тц, тц, тц, хич не ми харесват отговорите ви  Simple Smile Така се надявах да ми кажете, че не е фатално и да го опровергаете този младеж от магазина  Rolling Eyes И сега какво ще правя без сушилня  Crossing Arms

# 1 531
Мислиш за друго място Simple Smile

# 1 532
  • София
Или взимаш най-евтината и проста сушилня и не ти пука, ако се скапе  Mr. Green

# 1 533
Попитах по-рано за този модел  на Бош, но да кажете по характеристиките как ви се струва модела?
http://vetobg.com/wtw84162/

# 1 534
Ами аз реших в спалнята да я сложа , там спим ние децата са в детската . Ще я пускам в 22 часа на нощна и до 00-00.30 е готова . Отделно като гледам колко много кв са ,трябва най-малко А++ да взема .

# 1 535
Има една Беко А+++ и се чудя дали е хубава ? Съдомиялната ми е Беко ама друг урес с тази марка нямам , та малко ме е страх да рискувам
 Ако има някой от повече време с Беко да сподели опит , или да взимам Електролукс накрая ?

# 1 536
  • На брега на реката
Аз съм с Беко с термопомпа от почти 2 години и съм страшно доволна. Има си всякакви програми и аз лично не виждам, какво повече трябва да има. Само не е с инверторен двигател, но това не ме бърка.

# 1 537
да споделя и аз... взех си горение D9866E 9кг. пуснах бебешки дрешки  изсуши ги за 2 часа обаче вчера пуснах едно яке и един анцунг ей 4 часа ги въртя  спря и якето не беше сухо пуснах го пак още 40 мин пак е влажно ... Crossing Arms при вас стават ли такива работи? И хавлиите не ми стават мекички програмата ли не уцелвам незнам?! а и си шуми ...споделете при вас как е  newsm78

# 1 538
С Беко сме и съм много доволна. Даже не е с термопомпа, но пък изсушава бързо и всичко е меко и ненамачкано. Но е доста шумна, решихме проблема като я държим на остъклена тераса.

# 1 539
  • София
С Беко сме и съм много доволна. Даже не е с термопомпа, но пък изсушава бързо и всичко е меко и ненамачкано. Но е доста шумна, решихме проблема като я държим на остъклена тераса.
Миналата зима била ли е там? Интересно ми е не замръзва ли водата, която остава, а и самия уред дали работи на ниски градуси на околната среда?

# 1 540
Здравейте  Peace Поради липсата на пространство, решихме да си вземем пералня със сушилня. Можем да я позиционираме на конкретно място и само един модел пасва на зададените размери:

www.technopolis.bg/bg/Washing-machines%26Dryers/Washing-machine% … -364TC-S/p/688779

Моля за вашето мнение, имате ли впечатления от марката и конкретния модел?  newsm78

# 1 541
  • До морето
Миналата зима била ли е там? Интересно ми е не замръзва ли водата, която остава, а и самия уред дали работи на ниски градуси на околната среда?

Айде де, и аз това питам вече две страници  Laughing Сподели челен опит със сушилня на терасата?

# 1 542
  • София
да споделя и аз... взех си горение D9866E 9кг. пуснах бебешки дрешки  изсуши ги за 2 часа обаче вчера пуснах едно яке и един анцунг ей 4 часа ги въртя  спря и якето не беше сухо пуснах го пак още 40 мин пак е влажно ... Crossing Arms при вас стават ли такива работи? И хавлиите не ми стават мекички програмата ли не уцелвам незнам?! а и си шуми ...споделете при вас как е  newsm78
Напиши на каква програма си пуснала якето и анцуга, както и на каква програма - хавлиите. Иначе аз поне не мога да се ориентирам къде бъркаш, само мога да предполагам, че не използваш правилните програми.

# 1 543
  • Пловдив
Васи Костова,аз съм с Горение и много рядко ми остават влажни само ластиците на слуитшърти.Бебешките дрехи ги суша на микс за гардероб-1,10ч,чаршафите на програма за чаршафи,останалите наши дрехи и хавлии или на микс за градероб или на памук за гардероб(зависи от количеството пране) и всичко го сгъвам и прибирам.Преди това са минали на 800 центрофуга.
Моята сушилня е на терасата и сравнявайки я с пералнята която е супер безшумна е многооо шумна и не бих могла да я изтърпя в стаята,още повече в спалнята  #Crazy
Това ще и е първа зима и нямам наблюдения,дано не се налага да я вкравам в кухнята,че ще  #Crazy
Незнам дали гледахте преди няколко дни по нова тв за тези букви за енергоспестяването,че всъщност не били верни  newsm78

# 1 544
  • София
все се чудя какво точни шумят тези сушилни, че и повече от пералните..

Общи условия

Активация на акаунт