Избор на сушилня - 5

• 477 349
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Сигурна съм. Затова има друг филтър отпред. Въпреки него обаче и върху решетката на топлообменника се събират мъхове и тр да се почисти. В упътването пише с прахосмукачка, но не става.

# 241
Здравейте момичета. Simple Smile
Имам нужда от помощ.Не видях мнения за сушилни на Ariston,но аз има пералня на тази марка и съм доволна.И затова съм се насочила и към сушилня на същата марка.Харесала съм си тези два модела,но не знам кой точно да избера : http://www.technomarket.bg/products/09138358/hotpoint-ariston-tcd-971-6hy1-eu и http://www.technomarket.bg/products/09117618/ariston-aqc8-3f5-t-z1 .
На едната пише енергиен клас A+,а другата A-30% .Какво означава това?И кое е по-добрия вариант.Ще я слагаме във вграден гардероб,където имам и мръсен канал.Дали ще има проблем с влагата?

# 242
От няколко дни имам тази на Panasonic  http://www.technopolis.bg/b2c/details/681811/P11100201/Sushilnya … NH-P80S1WGN/STEAM - много съм доволна.Не, че имам база за сравнение - за пръв път ползвам сушилня в къщи.Само парогенератора не съм ползвала още.Страхотно меки дрехите, не ги мачка и от 6кг. пране от пералнята като ги претегли доста скъсява времето от предвиденото за сушене в програмата. Peace

# 243
Парата отделно ли се ползва  newsm78

# 244
Доколкото я разучих е отделна програма - за вече сухи дрехи, за изглаждане на гънки.Един вид ако са пресъхнали или за силно измачкани.Трябва да се зарежда контейнерчето с дестилирана вода за тази програма.

# 245
Доколкото я разучих е отделна програма - за вече сухи дрехи, за изглаждане на гънки.Един вид ако са пресъхнали или за силно измачкани.Трябва да се зарежда контейнерчето с дестилирана вода за тази програма.
Тоест да се купува специално дестилирана вода, за да се ползва тази функция, така ли?

# 246
Здравейте дами.Аз също искам да споделя моето мнение за сушилня БЕКО.
 Дълго време избирахме с мъжът ми и се спряхме на http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … a-BEKO-DPU-8360-X .Ползвам е е вече втора година и няма проблеми.Сушилнята е с помпа и не се налага да изпразваш контейнера за вода постоянно.Като за консумация на ток е 900w,просто супер. 

# 247

milittana, снощи погледнах пак - има и сушене с пара.Но трябва да се слага дестилирана вода, има си и лейка за целта.

# 248
Електролукса, който имам не се нуждае от допълнително купуване на дистилирана вода. Има система, която отвежда дистилата от сушенето в контейнер и после си я използува при генериране на парата за гладене. Но за сметка на това пък е клас Б, така че както казваше баба ми:" Няма пълно щастие".

# 249
Електролукса, който имам не се нуждае от допълнително купуване на дистилирана вода. Има система, която отвежда дистилата от сушенето в контейнер и после си я използува при генериране на парата за гладене. Но за сметка на това пък е клас Б, така че както казваше баба ми:" Няма пълно щастие".
Е, то и моето Миле е клас Б! Наистина няма пълно щастие.

# 250
Добре, че уточнихте тези подробности- за водата, за сушенето с пара- заедно или отделно.

Сега споменахте и помпата- при тези, които имат помпа не се излива вода ли?

Направо да вземете да споделите конкретни предимства на моделите, би било по - лесно, отколкото само да четем функции, които нищо не ни говорят  Embarassed

# 251
Здравейте, аз все още съм в процес на избиране на модел, но имам два въпроса от съвсем друго естество. Повечето от вас споделят, че позлват сушилнята през нощта, но нали за да не се мачкат дрехите, трябвало да се извадят непосредствено след като свърши програмата за сушене. Ако сте си пуснали пералнята максимално късно да пере и да свърши в ...примерно 22ч и тогава ли прехвърляте прането в сушилнята, слагате я на отложен старт, така че да свърши да суши сутрин към.....примерно 6ч за да може да станете и да извадите дрехите ли  newsm78 ( и ако е така, дрехите извадени от пералнята не преседяват ли доста време влажни в тая сушилня?)? Извинявам се за глупавия въпрос, но наистина не разбирам как се съвместяват двете неща. Също и някои казват, че пускат по две сушилни през нощта-това как става? Ставате посред нощ да сгънете първото изсъхнало пране и да заредите второ ли?

# 252
Суша през деня аз, пера - суша и така.
Иначе я чувам нощем и ме дразни, и мачкането е другата причина.
И на мен ми е любопитно как процедират другите  Peace

# 253
Моят модел като ги изсуши, ако не ги извадиш има функция на периодично обдухване със студен въздух. Така дрехите не се мачкат и когато се извадят, само трябва да се сгънат. Аз мислех, че всички сушилни го правят това.

# 254
Моят модел като ги изсуши, ако не ги извадиш има функция на периодично обдухване със студен въздух. Така дрехите не се мачкат и когато се извадят, само трябва да се сгънат. Аз мислех, че всички сушилни го правят това.

И моята го има, периодично завърта дрехите и ги обдухва, но не съм го ползвала, нямам навика да суша нощем

Общи условия

Активация на акаунт