Избор на сушилня - 5

• 477 431
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 285
Моята няма кой знае какви екстри, но сако, шлифер въобще не се нуждаят от гладене  Peace
Вадя и горещи ги поставям на закачалка, готови за са обличане Peace
Според мен от всички сушилни излиза по- ненамачкано от простира  Wink

# 286
  • София
Моята няма кой знае какви екстри, но сако, шлифер въобще не се нуждаят от гладене  Peace
Аз само тениските на ММ не слагам в сушилнята, че според него се скъсявали (може и така да е, не споря). Всичко останало - в сушилнята. Е, неговите "просторни" тениски са по-омачкани и им се налага ютия, на памучното от сушилнята - не. А непамучните тъкани хептен не се мачкат.

# 287
  • Русе
Аз само тениските на ММ не слагам в сушилнята, че според него се скъсявали (може и така да е, не споря). Всичко останало - в сушилнята. Е, неговите "просторни" тениски са по-омачкани и им се налага ютия, на памучното от сушилнята - не. А непамучните тъкани хептен не се мачкат.

Скъсяват се, да, някои и на ширина се свиват, зависи на къде са кроени и дали е обработван плата преди това. Но един път като се свият и повече няма. ММ и той основно с тениски ходи, че и висок и голям и трудно му намирам дрехи, обаче няма да гладя я Simple Smile Simple Smile Simple Smile.

# 288
  • София
Е, той и моя е 190 и 107 кг...имаме гладачна преса, тя му глади "няколкото-стотин" тениски. Яко мързел съм, а? newsm78

# 289
  • Русе
Айде сега и гладачна преса трябва да подмятквам  Simple Smile. Аз ютията два пъти в годината вадя,  какво остава за преса.

# 290
  • София
Айде сега и гладачна преса трябва да подмятквам  Simple Smile. Аз ютията два пъти в годината вадя,  какво остава за преса.
Ние "тактично" сме я стационирали, не мърда от една ниска маса, има си специално канапенце с облегалка за морни кръстчета. За 2 часа планина от дрехи обръщам, без да се уморя...а само за тениски, то е 10-15 мин общо за 20 тениски.

# 291
  • Русе
И все пак предпочитам да не гладя Wink Wink. Затова сушилнята е супер нещо.

# 292
  • Пловдив
А образувят ли много влага сушилните в помещенията, в които са инсталирани?

# 293
Да, затова е хубаво да се проветрява.
И при мен дрехите излизат по-намачкани и твърди при сушене на терасата, отколкото от сушилня /с правилните настройки, разбира се/.

# 294
  • София
Моето Миле е с термопомпа, изобщо не продуцира влага, по-скоро леко затопля помещението.

# 295
  • Русе
Моето Миле е с термопомпа, изобщо не продуцира влага, по-скоро леко затопля помещението.

И аз мисля, че затопля, но без влага. (Беко с термопомпа).

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 17:16 от Meggysan

# 296
Зависи от температурата на стаята. В темата имаше оплаквания от конденз в помещението от машини с термопомпа.

# 297
  • София
АЕГ с термопомпа. Зависи какво суша и как - ако са чаршафи, зима е и затворя вратата на кухнята, се появява конденз по стъклата. Ако вратата е отворена, усеща се само леко затопляне. Лятото обаче усещах яко затопляне и повече влага. Не е нещо страшно, но според мен е напълно непригодно да се пъхат такива уреди по шкафове и гардероби, без да могат стабилно да се проветряват.

# 298
Миле без термопомпа - никаква влага и доста силно затопляне. Не се ползва лятото и заради този й ефект, но тогава нямам проблеми със сушенето на дрехи. Още при инсталирането на сушилнята ме предупредиха, че поне докато работи на нея й трябва вентилация. Така че да се вгради в шкаф или килер може само ако докато работи се отвори широко вратата.

# 299
Здравейте, днес се сдобихме със сушилня Aeg T 59820с термопомпа,втора употреба,ще бъда благодарна,ако някой може да ми каже откъде мога да изтегля ръководството за този модел и ако някой има същата,ако може да сподели,дали е доволен.Предварително ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт