Избор на сушилня - 5

• 478 690
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 450
borevd, и при мен се променя шумът, прилича ми на пускане и спиране на вентилатор. Но ако те притеснява, попитай в сервиза - те знаят по-добре от нас. Simple Smile

mims11, и аз питах същото. Оказва се, че3 на повечето дрехи е поставен знак, който забранява сушенето в сушилня. Но синът ми беше това лято в САЩ и там се суши само в сушилня. Всичките му дрехи да минали през нея и няма никакви повреди, а почти всички са с този знак. Simple Smile Изобщо не мога да разбера на какъв принцпи решават кога да го сложат.

Аз пък имам друго притеснение: дали мога да включа едновременно сушилнята и пералнята. На един кръг са, едната е с мощност 2,1 kW, а другата - с 2,5 kW. Дали ще издържи инсталацията, защото нашата е много стара (сградата е строена преди 60 години)? Не знам къде мога да намеря информация по въпроса...

# 451
borevd, и при мен се променя шумът, прилича ми на пускане и спиране на вентилатор. Но ако те притеснява, попитай в сервиза - те знаят по-добре от нас. Simple Smile

mims11, и аз питах същото. Оказва се, че3 на повечето дрехи е поставен знак, който забранява сушенето в сушилня. Но синът ми беше това лято в САЩ и там се суши само в сушилня. Всичките му дрехи да минали през нея и няма никакви повреди, а почти всички са с този знак. Simple Smile Изобщо не мога да разбера на какъв принцпи решават кога да го сложат.

Аз пък имам друго притеснение: дали мога да включа едновременно сушилнята и пералнята. На един кръг са, едната е с мощност 2,1 kW, а другата - с 2,5 kW. Дали ще издържи инсталацията, защото нашата е много стара (сградата е строена преди 60 години)? Не знам къде мога да намеря информация по въпроса...

На мен техниците ми казаха, че ако са в един контакт трябва да е "силов". А за един кръг.....нека някой който разбира да каже.

# 452
Благодаря ти Пролетна фея! По твоя въпрос- у нас инсталацията е нова, в един контакт са уредите. Според моя мъж може да претоваря бушона и да изключи(той я е правил и си знае и кабела и бушона). Не съм пробвала.

# 453
Няма ли все пак някой да отговори поне да един въпрос?
Явно никой няма подобен модел.
По принцип звукът леко се променя, но дали твоят е нормален - може само техник да ти каже.

Гадното е,че звука е някакъв вибриращ-сякаш самата сушилня се тресе и не е нивелирана.Някъде от горният десен край се чува.Там където е резервоарчето за водата.Кофти работа,а я взех и от Монтана.Сега ако трябва се върна с нея до там #2gunfire

# 454
  • София
Бушонът трябва да е 25 ампера. Но дали ще издържи инсталацията и някой кабел няма да се запали, никой не може да ти каже. 60 год. не е чак толкова стара принципно.Ако решиш да опиташ, наблюдавай изкъсо процеса. Най-неприятно би било да изпуши отнякъде, а предпазителят да не изключи.

# 455
Здравейте, търся ръководство/ инструкция за употреба на БГ, за сушилня Miele. Та ако някой има да помага.

# 456
Здравейте, търся ръководство/ инструкция за употреба на БГ, за сушилня Miele. Та ако някой има да помага.
Аз имам на английски. На бг не съм виждала, но не съм и търсила. Добре е и модела да си запишеш и с него да търсиш.

# 457
  • Сливен
Момичета имам малко тъп въпрос сушилнята вибрира ли когато суши както пералнята когато центруфугира?

# 458
Не вибрира.

# 459
Здравейте!
Съществуват ли сушилни с ширина от около 50 см, вместо стандартната от 60 см? Преди да питам вас, питах Google, но ме препраща към модели с по-малка дълбочина, а тя мен не ме интересува, може да е всякаква. На по-тесни модели не успях да попадна...

Скрит текст:

За да няма недоразумения, под ширина разбирам величината, която тук е отбелязана като 597:

# 460
Така, и аз имам вече сушилня-възможно най-евтиния вариант, а именно
Сушилня BEKO DPU 8360 X
. Вечра изсуших 3 перални за да й видя програмите и съм доволна! Със сигурност по-скъпите сушилни са по-добрия вариант, но искам да кажа, че и евтините вършат работа......е, ще видиим накрая на месеца всъщност  Wink

# 461
Здравейте!
Съществуват ли сушилни с ширина от около 50 см, вместо стандартната от 60 см?

По принцип, да.

http://www.walworthappliances.co.uk/tumble-dryers/

Но не знам доколко това ще ти е от полза, защото из българските сайтове не видях нищо подобно. Confused

Trust me, честито. 

# 462
  • Русе
Така, и аз имам вече сушилня-възможно най-евтиния вариант, а именно
Сушилня BEKO DPU 8360 X
. Вечра изсуших 3 перални за да й видя програмите и съм доволна! Със сигурност по-скъпите сушилни са по-добрия вариант, но искам да кажа, че и евтините вършат работа......е, ще видиим накрая на месеца всъщност  Wink

Споко, нищо страшно в сметката, както виждаш класа е повече от отличен.

# 463
Здравейте, момичета от една седмица имам сушилня и се чудя на коя програма да пускам дънките, както и дали използате комбинирана програма. На тази комбинираната мога ли да пускам дънки, тениски и пуловери заедно?

# 464
  • Русе
Аз тази комбинация я пускам на памук. То почти всичко суша на памк, защото почти нямаме друго.

Общи условия

Активация на акаунт