Избор на сушилня - 5

• 477 099
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 90
Имам питане за долния филтър на Милето - как ли не го почиствах, и го прах, и с прахосмукачка, упорито ми свети червената лампичка "Filter reiningen". Иначе сушилнята си работи...
Може да е за смяна самия филтър. Или индикаторът да е повреден.

# 91
  • София
За 5-6 месеца има ли вероятност да съм му видяла сметката на филтъра? И откъде се купува - в магазина на Миле до Tехномаркет в The Mall дали ще го имат?

# 92
За 5-6 месеца има ли вероятност да съм му видяла сметката на филтъра? И откъде се купува - в магазина на Миле до Tехномаркет в The Mall дали ще го имат?
За нова сушилня ли става въпрос? Ако е така - абсурд! Моята е на повече от 6 години и филтрите са си о к. Може би индикаторът е повреден. Мисля, че Миле имат добър сервиз - моята е от Миле център Москов и момчетата при монтажа ми направиха добро впечатление. Питай там за проблема.

# 93
  • София
Уфф, не ми се стигаше до майсторчета, все си мислех, че проблема ще да е в мен самата. Ще им звънна.

# 94
Sharky* дали точно този филтър?
Когато са за почистване филтрите светва лампата, но не е ясно за кой точно филтър става дума(така ми казаха при монтажа).
Виж да няма нещо промушило се около филтрите и за това да свети лампата.

# 95
Sharky* , я надникни с фенерче през решетките - там, където е филтъра. Би трябвало да има вата... Да не се е отскубнало някое парче и да е издухано точно до решетката...
Ако не е това... Включи сушилнята без пране - само от копчето - да светнат бутоните. Както е включена отвори вратата от копчето и я затвори. Ако всичко е наред червената лампа трябва да изгасне.

# 96
  • София
Ураааа, угасна, страхотно ти благодаря. Е, не е като да не оглеждах решетките преди да пробвам трика с отварянето на врата на ключена празна сушилня, нищо нямаше, съвсем чисти си бяха...

# 97
Супер!!! Много се радвам, че стана Simple Smile

# 98
Здравейте, някой има ли идея какво означава "Монолитна система на сушене" - харесала съм си пералня със сушилня, но относно сушенето пише само това.  Доколкото знам, сушилните са 2 типа - на принципа на изпарението ( т.е свързва се с канала за мръсна вода)  и на принципа на конденза ( събира се в контейрнер и се изпразва след това). Поне това разбрах от четенето в интернет...

И още нещо - възможно ли е да има такъв модел, при който водата при сушене да се отделя в помещението?? Това си е много влага според мен...

# 99
  • Пловдив
Здравейте, някой има ли идея какво означава "Монолитна система на сушене" - харесала съм си пералня със сушилня, но относно сушенето пише само това.  Доколкото знам, сушилните са 2 типа - на принципа на изпарението ( т.е свързва се с канала за мръсна вода)  и на принципа на конденза ( събира се в контейрнер и се изпразва след това). Поне това разбрах от четенето в интернет...

И още нещо - възможно ли е да има такъв модел, при който водата при сушене да се отделя в помещението?? Това си е много влага според мен...
Тук си говорим за сушилните като отделни уреди. Когато пералнята е комбинирана обикновено се суши на кондензен принцип и автоматично се излива в канала за мръсна вода. И си в грешка - когато сушилнята е на принципа на изпарението ти трябва въздуховод. Когато е на кондензен принцип МОЖЕ да се свърже с канал и да се излива там или да се изпразва съда.

# 100

Тук си говорим за сушилните като отделни уреди. Когато пералнята е комбинирана обикновено се суши на кондензен принцип и автоматично се излива в канала за мръсна вода. И си в грешка - когато сушилнята е на принципа на изпарението ти трябва въздуховод. Когато е на кондензен принцип МОЖЕ да се свърже с канал и да се излива там или да се изпразва съда.

А от този въздуховод къде отива водата?

На мен за един модел ми  казаха, че не можела да се вгражда, понеже влагата отивала директно в стаята! Но не мога да допусна,  са направили уред, струващ 1500 лв, който да изпарява водата в стаята Grinning

# 101
  • Пловдив
Доста от "консултантите" не знаят какво говорят, но все пак не знам конкретния уред що за чудо е бил. Вздуховода изкарва влагата навън - примерно отдушник и отлита в атомсферата, именно затова е - за да не се изпарява в стаята, а навън.

# 102
Добре, много благодаря! Довечера ще ходим да я гледаме тази пералня със сушилня на живо и дано разберем как са нещата като го видим уреда Simple Smile За модела на Gorenje става дума, те имат само 1 комбиниран, за който в интернет пише въпросното "Монолитна система на сушене".

# 103
  • Пловдив
Добре, много благодаря! Довечера ще ходим да я гледаме тази пералня със сушилня на живо и дано разберем как са нещата като го видим уреда Simple Smile За модела на Gorenje става дума, те имат само 1 комбиниран, за който в интернет пише въпросното "Монолитна система на сушене".
Ами пише, че е става за вграждане, ако това ти е целта.

# 104
Здравейте, момичетата! Влизам в темата за съвет,че тези дни ще си купувам сушилня Simple Smile  Аз всъщност имам (по-точно имах) една AEG T59840 на 3г и 5 м, но преди 2 седмици се развали. Чаках 10 дни майстор да дойде да я види и се оказа, че резервните части ще ми струват над 800 лв, труда на техника отделно (те пък също не вземали много малко), та техника няколко пъти ми каза,че като ми се обадят и кажат цените на частите със сигурност ще отида да си взема нова,но аз упорито не исках да повярвам. Но след като ми потвърдиха високата цена, по обиколих магазините и пак към AEG се насочих, по-точно към модел T-75470IH1E, който се споменава и по-напред в темата. Според вас добра ли е сушилнята, дали е тиха, че предната за такава ми я продадоха, но беше далеч от тихо  Confused Аз забравих да питам в магазина и дали има осветление в барабана, че старата имаше  Simple Smile Интересно ми е всички ли нови сушилни имат вече сензор за влажност, т.е. ако са ти сухи дрехи програмата да свърши предсрочно, а ако не са изсъхнали за времето на програмата, то времето автоматично да се удължи до пълното изсушаване  newsm78 в единия магазин консултанта изобщо не беше чувал за това  Shocked в другия път ми казаха, че всички сушилни вече го имали това  Rolling Eyes та не знам на кой да вярвам  newsm78 На мен точно това ми е адски полезно и искам и новата сушилня да го има. Също гледам и да е икономична, т.е. клас А, че на ден поне 2 сушилни пускам (то и за това бързам да купя нова, че не мога да смогна да суша дрехите, а дребните добре се справят с цапането   Twisted Evil ). Мисля и да си удължа гаранцията до 5г. (видях че има опция за Уника), ще ми струва допълнително 111 лв, но пък ако вземе да гръмне нещо пак след 3г и трябва пак да си купувам нова  Stop По-добре няколко лв повече и да съм спокойна 5г. ММ каза,че с тези темпове на експлоатация и на новата ще и видя сметката за 2-3 г Crazy но да се надявам,че ще оцелее повече.

Общи условия

Активация на акаунт