Избор на сушилня - 5

• 475 207
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 1 755
Отзиви  мога да дам за тази   сушилня нашата е такава
http://shop.mcm.bg/index.php/sushilni/tkr-650-wp.html
Сушене с  пара
Ароматизира
Еко

# 1 756
  • София
някой вземал ли е сушилня втора употреба? Препоръчаха ми Марти 76 , продавали Миеле?

# 1 757
Аууу ,  Bria много скъпа и хубава ти е сушилнята , но за съжаление ние нямаме такава възможност  Confused

# 1 758
Вчера гледах перални и сушилни на Беко и забелязах, че пералните са по-тесни от сушилните с 10-тина сантиметра. Как ги слагате една върху друга в такава ситуация? Въобще възможно ли е? newsm78

# 1 759
Аууу ,  Bria много скъпа и хубава ти е сушилнята , но за съжаление ние нямаме такава възможност  Confused

Колкото и  да е хубава, хубаво  е да се отбележи  че това е просто  сушилня , суши  и  да определени дрехи се свиват! Колкото и  деликатна да  е програмата.

# 1 760
Вчера гледах перални и сушилни на Беко и забелязах, че пералните са по-тесни от сушилните с 10-тина сантиметра. Как ги слагате една върху друга в такава ситуация? Въобще възможно ли е? newsm78

Нашите и двете са Беко, една върху друга, но разделени с плот от ПДЧ. Като сантиментри не знам дали имат разлика, на око ни изглеждат еднакви.
Иначе ако искаш да са една върху друга ти трябва свързващ кит или плот, не става просто да я сложиш върху пералнята Peace

# 1 761
Да, знам за кит-а, но се зачудих, че пералните са с дълбочина 50см, а сушилните с 60см. А на плота нещо специално прави ли се или си е обикновен рафт?

# 1 762
Повечето перални са 60 или 63 см. дълбочина.

# 1 763
Ами на сайта на Технополис от 8 перални, които разгледах само на една пише, че е 60см. Crazy Аз им нямам много вяра де. Simple Smile

Последна редакция: сб, 31 окт 2015, 23:33 от something new

# 1 764
На мен предната сушилня ми беше върху пералнята без кит и нямаше проблем

# 1 765
Здравейте, можете ли да ми кажете какво означава бутон Schon (сушилня Сименс). Thinking

# 1 766
Здравейте, можете ли да ми кажете какво означава бутон Schon (сушилня Сименс). Thinking

Аз имам подобен  Sсhonen  - сушене на по - ниска температура  , щадяща дрехите  Hug

# 1 767
  • До морето
Хепи, какво стана? Хареса ли си нещо?

# 1 768
Гледах снощи на място....чаках консултант да ми обърне внимание половин час и се отказах
Сега съм в чуденка дали края на ноември няма да има Хепи дейс, черен петък или друго подобно...така си купих пералнята с 500 лева по-евтино миналата година...вярно, няма да имам 5 годишна гаранция, но...
Между другото в магазини Техмарт в момента дават 5 години на всички сушилни, уреди за вграждане и прочие, друг е въпроса какъв избор има...та се чудя
Да, АЕГ има 3,08 квч разход, както и някакъв клас Б нарисуван с нещо като леген, което така и нямаше кой да ми разясни...и на Панасоник и Сименс беше клас Б, а на Беко например А...
Отваряхме и различните решетки, разглеждахме...Бош и Сиенс имат самопочистващ се кондензатор, но не ми стана ясно какво значи това- никога не го отваряш, или само веднъж годишно примерно

# 1 769
Гледах снощи на място....чаках консултант да ми обърне внимание половин час и се отказах
Сега съм в чуденка дали края на ноември няма да има Хепи дейс, черен петък или друго подобно...така си купих пералнята с 500 лева по-евтино миналата година...вярно, няма да имам 5 годишна гаранция, но...
Между другото в магазини Техмарт в момента дават 5 години на всички сушилни, уреди за вграждане и прочие, друг е въпроса какъв избор има...та се чудя
Да, АЕГ има 3,08 квч разход, както и някакъв клас Б нарисуван с нещо като леген, което така и нямаше кой да ми разясни...и на Панасоник и Сименс беше клас Б, а на Беко например А...
Отваряхме и различните решетки, разглеждахме...Бош и Сиенс имат самопочистващ се кондензатор, но не ми стана ясно какво значи това- никога не го отваряш, или само веднъж годишно примерно

Последния Петък от Ноември е ЧЕРЕН ПЕТЪК в Емаг.

Общи условия

Активация на акаунт