Избор на сушилня - 5

• 475 194
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 1 875
Писах по рано в темата но никой не ми отговори затова да споделя  Simple Smile Сушилната се оказа перфектна! Още с първото пускане нацелих точната програма и дрехите бяха идеално сухи меки и топли. Няма никаква остатъчна влага в тях и направо сгъвам и прибирам. Излизат намачкани толкова колкото и след пералнята но не е проблем за мен. Харесва ми че сама намалява времето на сушене и след приключване на програмата ако не извадя дрехите веднага на всеки 2 мин ги завърта отново за да не се намачкат още повече. До сега съм я пуснала поне 10 пъти и нямам нито една съсипана дреха. Изключително доволна съм!

# 1 876
  • Бургас
Аз си мислех дали не трябва да са разделени една от друга с плоскост, за да не мърдат при работа на пералнята, стига да има такава устойчива плоскост. Това ще трябва да се коментира с изпълнителите на кухнята, които за съжаление все още не съм избрала.

# 1 877
Може да са една върху друга и без плоскост. Въпросът е друг. А именно - затварянето в шкаф. В упътванията на сушилните си пише да се осигури циркулация на въздуха около сушилнята. Все пак за да работи термопомпата тя трябва да се охлажда. Може да се наложи при работа на сушилнята да се държи вратата на шкафа отворена за да не се мъчи уреда. В противен случай може да не суши ефективно, да се вдигне разхода на ток и времето или пък не цялата влага от прането ще успява да изкондензира в резервоара за вода.

# 1 878
Аз съм имала дълги години пералня със сушилня в шкаф, и то без никакъв кит между тях. Ако пералнята е нивелирана добре, няма никакъв проблем. Но шкафа задължително трябва да е отворен по време на работа на сушилнята, в крайна сметка има дори риск от пожар. Иначе е много удобно така Simple Smile
Сега са ми "свободностоящи" и ми вадят очите . Обмислям пак да направя някакъв шкаф, защото над цялото това нещо има и бойлер...просто нямам думи за каква грозотия иде реч...

# 1 879
  • Пловдив
Писах по рано в темата но никой не ми отговори затова да споделя  Simple Smile Сушилната се оказа перфектна! Още с първото пускане нацелих точната програма и дрехите бяха идеално сухи меки и топли. Няма никаква остатъчна влага в тях и направо сгъвам и прибирам. Излизат намачкани толкова колкото и след пералнята но не е проблем за мен. Харесва ми че сама намалява времето на сушене и след приключване на програмата ако не извадя дрехите веднага на всеки 2 мин ги завърта отново за да не се намачкат още повече. До сега съм я пуснала поне 10 пъти и нямам нито една съсипана дреха. Изключително доволна съм!
А каква е сушилнята? Аз мислех, че при всички сушилни излизат изгладенки и това ми е главната причина да искам сега сушилня
И на мен ми казаха, че докато работи сушилнята трябва вратата на шкафа да е отворена

# 1 880
https://www.technomarket.bg/products/09141219/gorenje-d-7564
Ето този модел е. Намачкани ги изкарва определено. Няма как според мен да ги изкара като след ютия въпреки че има функция против намачкване. Не съм пробвала все още програмата за лесно гладене да видя в какъв вид ще са дрехите. Аз гладех бебешките и детски дрехи пелени хавлии и т.н защото след пералня бяха много твърди. Сега след сушилната всичко е супер меко и няма нужда от гладене което мен ме устройва. Иначе тениски блузи дънки извадени веднага и сгънати нямат нужда от гладене. И все пак зависи и от материята.

# 1 881
Моята сушилня е същия модел и нямам проблеми с нея.  Изкарва дрехите намачкани само ако я препълня. Ако си суша стандартно количество пране си излизт като изгладени, суша предимно на синтетика ултра.

# 1 882
Момичета, някоя ползва ли кърпички за сушилня? Едвам намерих топки, сега голямото търсене на кърпички... Hug

# 1 883
Кърпички има в DM, тяхна собствена марка са. На мен ми харесват и дори спрях омекотител да ползвам. Пробвах и още някакви на Ленор от магазин за паралелен внос, но те са сухи и не ми харесаха изобщо.

# 1 884
Топки тип тенис има в Jusk, а онлайн има и от вълнените Woozie balls на сайта pelenite.com
Моята сушилня има 3 Д сушене, но все пак за пухени дрехи слагам топките
Кърпички не ползвам, не виждам смисъл, а и не държа на допълнителна химия

# 1 885
Реших да пробвам да пусна онлайн поръчка в техномаркет. Излезе ми е поле с код за отстъпка.
Разрових в гугъл за какво иде реч и открих, че се прави с карта лоялен клиент.
https://www.vivacom.bg/bg/vivaclub/oferti/vivacom-oferti/polzvaj … pki-v-tehnomarket
Ползвал ли е някой подобна отстъпка - все пак 8% не са малко. Могат ли да се ползват отстъпки и за уреди в промоция.............Много ми е важно

# 1 886
Моята сушилня е същия модел и нямам проблеми с нея.  Изкарва дрехите намачкани само ако я препълня. Ако си суша стандартно количество пране си излизт като изгладени, суша предимно на синтетика ултра.
Моята пералня е 6 кг. и никога не я пускам натъпкана. След изпиране слагам директно в сушилната не натъпквам и не слагам по 2 перални. Току що извадих чаршафи - горен долен и 2 калъфки. Смачкани са и то доста. Суших на XL. Може би нещо не правя както трябва.

# 1 887
Да, чаршафите е добре преди слагането в сушилнята да се изтръска леко и след това да се сгънат, като за прибиране горе долу
Така сушени са доста по-малко намачкани

# 1 888
А топките има ли значение от какъв материал са или еднаква работа вършат?

# 1 889
  • Русе
Преди да сложа дрехите в сушилнята ги тръскам като за простиране. След като ги извадя от сушилнята отново ги тръскам и при сгъването ги приглаждам с ръце. Стават като изгладени. Гладя само ризите на мъжа ми. А сушилнята ми е една от най-евтинките http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BEKO-DCU-7430/p/680566 и разхода ми за ток също не е голям - за миналия месец имам с 12 лв повече ток спрямо същия период миналата година, но в къщи сме само на ток и не мога да определя дали това увеличение се дължи само на сушилнята или и на другите уреди.

Общи условия

Активация на акаунт