Избор на сушилня - 5

• 477 441
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 1 950
etty775 Честито  bouquet Да си я ползваш безпроблемно и да й се радваш.
Аз също си мисля как съм го карала без сушилня.

# 1 951
  • София
вълната много ми липсва и задължително, когато дойде време за нова държа да има такава програма
Моята има за вълна - сертифицирана от Woolmark ала-бала, ами честно казано, спокойно може и без нея. Щото прави бели. Суши кратко и на ниска Т, дрехите са дооста влажни, обаче пак успява да свие някои от тях  #Cussing out
Ползвам я ужасно рядко, но две роклички на хлапето станаха къси-къси, хем дори не изчаках да свърши програмата докрай, и те са смес вълна, памук и малко изкуствено, т.е. не би трябвало теоретично да пострадат.
Така че не съжалявай особено.

# 1 952
  • на Мелмак
etty775 Честито  bouquet Да си я ползваш безпроблемно и да й се радваш.
Аз също си мисля как съм го карала без сушилня.
Мерси  Grinning

Да похваля моята прекрасница :
http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-SIEMENS-WT45W561BY/p/684166

Суши в момента едни чаршафи  Crazy , които чакаха от събота да ги изпера.

Пуснах я два пъти , но нещо не уцелих програма - излизаха си влажни и смачкани, но сутринта я пуснах на  смесено + някакви степени на изсушаване  , водих малката на английски и като се прибрах - дрехите сухи , пухкави , като изгладени , мекии  Heart Eyes
Ще се нагодим  Grinning

Devil_Rose - ти сушиш ли памук на сухо за гардероб + , излиза ли намачкано ?
А пуловери , които са смесена материя - на памук или на смесено сушиш?
За чаршафи , хавлии - ясно , вълната - има ли нещо специфично за програмата?
Питам те , защото снощи отидихме в 7 без 15 в Технополис , който работел до 7 , разгледахме , питахме общи неща , платихме и в 7 тръгнахме .
Благодаря  bouquet

# 1 953
  • Русе
Вълната хич не ми липсва,,нямаме такива дрехи, а плетива, които не са такива, суша ги на памук или смесено. Олекотени и възглавници също така. Нищо им няма.

# 1 954
  • Пловдив
Пак да питам друго Simple Smile При пералня и сушилня на Бош със свързащ кит, трябва ли и двата уреда да са дължина 60см или може сушилнята да е 63см? Благодаря ви!

# 1 955
И аз да се похваля с покупка от черният петък , след  мислене се спрях на Електролукс -преди два месеца си взех такава пералня, та да са еднакви. Ето тази е http://www.technomarket.bg/products/09142734/electrolux-edh-3674pw3.
Ползвах я вече 3 пъти, като си купих и две топки от кауфланд за хавлиите . Малко подрънкват . Ако някой има от вълнените топки може ли да сподели те дали също са шумни? За сега съм доволна. На памук за гардероб ми спира на около час и десет( програмата е 2.03ч.) . а на синтетика за гардероб ми добави около 10 минути ,там програмата е 54 минути.

# 1 956
  • София
Ами думкат леко, нормално като се върти барабана и те тропкат по стените му като се удрят, нищо, че има и дрехи... те и ципове и копчета тракат. Simple Smile

Meggysan
 пробвала съм на микс, деликатно... ам имах една блуза, с която експериментирах вълнена (и без др щях да я хвърлям), степа се и стана 2 пъти по-малка. Имам вълнени дрехи, имам и смес с вълна, липсва ми да имам програма, но пък ако и специалната програма прави бели, да не съжалявам толкова Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 20:34 от Angel_Dust

# 1 957
Вълнените топки тропат много слабо и ги предпочитам

# 1 958
  • Русе

Meggysan
 пробвала съм на микс, деликатно... ам имах една блуза, с която експериментирах вълнена (и без др щях да я хвърлям), степа се и стана 2 пъти по-малка. Имам вълнени дрехи, имам и смес с вълна, липсва ми да имам програма, но пък ако и специалната програма прави бели, да не съжалявам толкова Simple Smile

Да, ако наистини са вълнени, сигурно няма да стане. Обаче съм изненадана за специалната програма, не би трябвало да е така. Аз така и не съм гледала на моята дали има.

# 1 959
  • София
вЕрвайте ми, аз бях още по-изненадана от беличката. Сушила съм разни пуловери естествена вълна без гафове, но с тази рокля какво стана - не знам. В никакъв случай обаче няма да пусна нови пуловери или пък разни фини вълнени блузи тип Benetton примерно. Щото явно риск съществува.

Меги, Бекото май има програма за освежане на вълна, а не за сушене. Поне такъв спомен имам отпреди 2 години, когато избирах модел.

# 1 960
  • Русе
Признавам си, не съм и гледала, като не ми трябва Simple Smile. Забравих снощи да погледна, че ми стана интересно.

# 1 961
Ядосах се че моята сушилня върти дрехите само в едната посока, мъжът ми твърди че всички са така, но не съм убедена. При вас как е- само в една посока ли върти дрехите, или сменя?  Tired

# 1 962
  • София
Със сигурност не всички са само в едната страна, нашата изобщо не съм се замисляла, но реално няма как да го видя.
LG имат двупосочно, но било само за някои програми, електролукс също на някаква сушилня пише, че "автоматично нагласят скоростта на въртене на барабана, посоката и температурата според тъканта на дрехите"

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 10:17 от Angel_Dust

# 1 963
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Здравейте момичета!

Преди около месец се допитвах при вас за съвети относно сушилнята, вече е купена, но ще я докарат утре. Много ми е притеснено, "инвестицията" не е малка и доста ме гризе съвестта, а и не съм убедена, че направих правилния избор... Бях се настроила за Беко и в разни тестове излизат мнооого добри, даже по-добри и от Сименсите (ако искате мога да снимам списанието и да го приложа), но в крайна сметка решихме да вземем същата марка като пералнята, т.е. AEG, май в България отговаря на този модел:
 http://m.az-europe.eu/bg/aeg-t-86589-ih-3-c-p685898/e  
Някой има ли я и какви са впечатленията? Докато не я изпробвам, че наистина суши, няма да се успокоя.
Естествено, имам още въпроси: Сигурно ли е, че ако ги поставим като комин е безопасно и сушилнята няма да се преобърне? Купихме някакъв си свързващ кит, но се страхувам да не стане да го сложим, пък да не пасне, а да не можем да го върнем.
И още нещо важно - пералнята ни доста вибрира, като сложа нивелира, изглежда добре изравнена, но предмвтите отгоре падат, съседа под нас се оплаква от шум и не знам, как ще бъде със сушилнята. Купих антивибрационни подложки, които се слагат под крачетата на пералнята, но започна да ме гложди, дали пък не е опасно да се ползват, когато над пералнята ще има и сушилня? Имате ли опит с това?

# 1 964
...ако искате мога да снимам списанието и да го приложа....
Искаме и ще сме много благодарни. Hug

Общи условия

Активация на акаунт