Избор на сушилня - 5

• 478 666
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 2 220
Момичета аз да питам пак , от тези решетки отдолу на сушилнята излиза ли топъл въздух ? Че ме притеснява да не духа от там и да прави мухъл в стаята .
И друго - много ли е шумно като работи сушилнята ?

# 2 221
Шумно е, а излизащият въздух е приятно топъл.

# 2 222
Здравейте група.
Искам да си купя сушилня, но ми трябва маломерна.. съществуват ли въобще такива?
Ако не успея с маломерната сушилня, ще си взема с нормални размер - може ли препоръки за някоя марка?

# 2 223
По-напред в темата се дискутираше че малмерни в БГ май няма, но в чужбина се срещат. До колко са ефективни обаче никой не знае.

# 2 224
Благодаря за бързият отговор!

# 2 225
Вземи си нормална по размер, да не съжаляваш после.

# 2 226
Понеже и аз мислех, че има по-малки проучването миналата година покза, че и 7кг и9кг са с еднакви външни габарити. Та взимаш нормална.
За пералните пак така с разлика макс 2см, но като сметнеш и копчетата отпред не излиза сметката.
Аз търсех и двата уреда да са с малка дълбочина, но за сушилнята е мисията невъзможна.

# 2 227
Сушилнята си взехме заради размера - 58 см. дълбочина. Но това не е много голяма разлика.

# 2 228
Приблизително ми трябва сушилня с размери Ш 55 В 80 Д 50-53 - мисия невъзможна така като чета...
Минаваме на вариант нормална - моля препоръчайте ми марки!

# 2 229
  • Sofia
За това кухненските шкафове трябва да са поне 80 см дълбочина (има плотове до 92см) и височина примерно 95 см! Масово хората си взимат плот 60см дълбочина и 85 височина и след това никакъв избор, а всички хубави сушилни и по-големи перални не влизат в тези размери.

# 2 230
  • София
Колко време отнема при вас сушенето?
Започвам да се чудя дали е ок положението при моята сушилня. Нещо капризна ми се вижда! Crossing Arms
Пробвам сега различни програми да избирам и всеки път тя си прави каквото си иска! ooooh!
Снощи съм стояла до 1:30 през нощта за да завърши цикъл зададен към 22:40ч. уж за 1:30ч.!
Непрекъснато таймера уж стига до 1 мин. оставащо време и започва пак от 6мин. И така 4х поне го направи, което удължи програмата, която му бях задала.
Днес пак така- пускам в 11:30 за 1:30 на ежедневна програма, но то си въртя до към 14ч. Колкото пъти погледна стои на 30мин и се връща от 27мин, пак на 30.
Нещо ми се вижда прекалено дълъг процеса на сушене. newsm78

# 2 231
  • София
На колко  оборота центрофугира пералнята ти? По принцип това е причината да се увеличава времето на сушене, но малко множко ми се вижда това, което описваш.
Дрехите в крайна сметка добре ли са изсушени? Приключва ли сама изобщо програмата, или ти я спираш накрая?

# 2 232
  • София
Ежедневната програма е с 1200 оборота и е по книжка 90мин. Да, ама днес минаха 2 часа в сушене.
Иначе изключва си сама и наистина дрехите- чаршафи бях сложила основно- бяха си сухи.
Бяха доста омотани и намачкани, което при дрехите не е така. Има блузи, които мога да изтупам мощно и да ги сгъна и прибера без да гладя. С чаршафите някакво омотаване става и явно това забавя процеса. Разсъждавам си на глас, просто. Rolling Eyes

Но то така, никога няма да имам дрехи изсушени за по-малко от 2часа. Много ми се струва, някак. Rolling Eyes

# 2 233
Копче до каква степен сушиш? Гардероб + или само гардероб? Колко лоличество пране слагаш?
Сушилнята има ли регулиране на кплко оборота да върти? Някаква настройка на сензора?
Чаршафите така ги насмотват всички особено, ако са два комплекта.

# 2 234
  • София
Да си призная бяха повече от 4комплекта Blush, ама нали до 8кг му е идеята на това чудо да събира?! Суша до степен прибиране в гардероб. Гладене не ме интересува, понеже имам опцията да спра машината, когато светне лампичката, че дрехите са в такава готовност.
Няма нагласяне на обороти, заложено е в самата програма. О, иначе ми се вижда още по сложно! ooooh!
Искам машината сама да решава, ако може! Mr. Green Laughing

Общи условия

Активация на акаунт