Избор на сушилня - 5

• 478 645
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 2 430
Преди няколко дни си взех пералня SIEMENS WM 14Q4EKO. Търся сушилня от същата серия и изглеждаща като пералнята, или почти, за да оформя сета. Насочете ме , че доста неща прерових.
Аз взех IQ7000-страхотна е!
Има всичко , което ти трябва, нямам съсипани дрехи.
   Само тази намерих, която да прилича по панел на пералнята, но е с бял люк  http://technosviat.com/%D0%A1%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D1%8 … ens-WT46W261-1333

# 2 431
  • Варна
За мен уреда не е дефектен просто е турски боклук-накратко Беко
Смятам,че техника в понеделник ще го потвърди и повече Беко наистина вкъщи няма да влезе

# 2 432
  • някъде там

Ами ела да исушиш ти с нея,защото от 4 часа суша чорапите на детето и все излизат мокри
Нямам нужда от твоята, суша си с моята перфектно. Имам прекрасни дрехи , меки, сухи , ароматни и почти спрях да ползвам ютията. Но благодаря за предложението

# 2 433
  • Варна

Ами ела да исушиш ти с нея,защото от 4 часа суша чорапите на детето и все излизат мокри
Нямам нужда от твоята, суша си с моята перфектно. Имам прекрасни дрехи , меки, сухи , ароматни и почти спрях да ползвам ютията. Но благодаря за предложението

И аз имах такива преди да си взема Беко  Peace

# 2 434
  • някъде там

така и не осъзнаваш , че не до марка , а най-вероятно от устройството което я управлява

# 2 435
Турското качество в момента а на много високо ниво . Имам същата сушилня ,за която става въпрос ,че в боклук и съм изключително доволна ! Миялната ми също е Беко .Страхотно съотношение качество -цена .

# 2 436
  • Русе
Моята съдомиялна Беко е от 2011 година и си работи чудесно. Октомври 2015 си взех сушилня Беко и също съм много доволна. С техниката си е до късмет, но Боряна Георгиева няма как да знаеш дали уреда не е с дефект догато не го прегледат техници. Моята съдомиялна спря на първата седмица още не бях и се нарадвала и като дойде техника бутна нещо по платката за 5 секунди и тръгна.

# 2 437
  • Варна
Е нали от сервиза ми казаха,че сушилнята си е съвсем наред  Mr. Green

# 2 438
  • Варна

така и не осъзнаваш , че не до марка , а най-вероятно от устройството което я управлява

Ми ела да я управляваш по-добре  Mr. Green

# 2 439
  • Варна
Турското качество в момента а на много високо ниво . Имам същата сушилня ,за която става въпрос ,че в боклук и съм изключително доволна ! Миялната ми също е Беко .Страхотно съотношение качество -цена .

Добре кажи точно как сушиш,защото аз опитах всичко и нямам и една исушена дреха

# 2 440
  • София
Аз имам съдомиялна и сушилня на Беко.
В интерес на истината, проблемът може да е в мен, но от съдомиялната безапелационно и абсолютно съм удовлетворена Hug, но със сушилнята все още не говорим на един език newsm78.
Съдомиялната няма да коментирам, там всичките ми очаквания са надминати. От-До. По-добра инвестиция не съм имала! Hug

Сушилнята непрекъснато ме кара да се съмнявам, дали направих правилният избор. Wink
Разбрах, че проблемът основно е в това, че дрехите са подадени по-мокри от очакваното, защото съм със стара пералня с много ниски обороти.
Но има друго нещо. Правя опити да ползвам различни програми на сушене.  Примерно една жилетка на дъщеря ми ми скъса нервите, просто! #Cussing out Пера я на ръка заради състава, изтисквам и оставям в банята на топло да се поизцеди до почти влажно за гладене. Слагам в сушилнята на синтетика. Въртя я 1 час и спира. Вадя- жилетката е влажна. Не е годна за носене.
Пускам кратка 45 мин програма- започва целият цикъл от ново без да намаля времето за сушене. Не трябва ли поне да маркира, че дрехата е полу-готова?!
Въртя програматора, без да отварям люка с дрехата вътре, на същата програма за синтетика, на която суши в началото. Започва да върти на същият дълъг цикъл -1ч10 мин.
Т.е. сензорите не знам кога се включват, но не маркират че дрехата вече е била в барабана, че барабана е загрял достатъчно на нужната температура и го тълкува като току що зададена нова задача.
Така сумарно изхабих над 2 часа в опити да изсуша 1 единствена дреха!

Когато слагам редовното пране на програмата за памук за гардероб- си излизат напълно сухи. Къде бъркам? newsm78

# 2 441
  • Варна
Аз имам съдомиялна и сушилня на Беко.
В интерес на истината, проблемът може да е в мен, но от съдомиялната безапелационно и абсолютно съм удовлетворена Hug, но със сушилнята все още не говорим на един език newsm78.
Съдомиялната няма да коментирам, там всичките ми очаквания са надминати. От-До. По-добра инвестиция не съм имала! Hug

Сушилнята непрекъснато ме кара да се съмнявам, дали направих правилният избор. Wink
Разбрах, че проблемът основно е в това, че дрехите са подадени по-мокри от очакваното, защото съм със стара пералня с много ниски обороти.
Но има друго нещо. Правя опити да ползвам различни програми на сушене.  Примерно една жилетка на дъщеря ми ми скъса нервите, просто! #Cussing out Пера я на ръка заради състава, изтисквам и оставям в банята на топло да се поизцеди до почти влажно за гладене. Слагам в сушилнята на синтетика. Въртя я 1 час и спира. Вадя- жилетката е влажна. Не е годна за носене.
Пускам кратка 45 мин програма- започва целият цикъл от ново без да намаля времето за сушене. Не трябва ли поне да маркира, че дрехата е полу-готова?!
Въртя програматора, без да отварям люка с дрехата вътре, на същата програма за синтетика, на която суши в началото. Започва да върти на същият дълъг цикъл -1ч10 мин.
Т.е. сензорите не знам кога се включват, но не маркират че дрехата вече е била в барабана, че барабана е загрял достатъчно на нужната температура и го тълкува като току що зададена нова задача.
Така сумарно изхабих над 2 часа в опити да изсуша 1 единствена дреха!

Когато слагам редовното пране на програмата за памук за гардероб- си излизат напълно сухи. Къде бъркам? newsm78

Да не те отчайвам ама бъркаш,че си си взела Беко  Mr. Green

# 2 442
Сензорите не "познават" жилетката мигновено, трябва им време. Първо се завърта дрехата няколко пъти, за да се "докосне" прането до тях и да се настрои времето спрямо влажността. Но не става веднага.
Ако дрехите са много малко е възможно по-трудно да се определи процента влажност и сушенето да спре по-рано.

# 2 443
  • Варна
Вчера суших вълнените дрехи на сина на програма за деликатни тъкани- спря след 10 мин Simple Smile

# 2 444
Програмите за Вълна, Деликатни и Синтетика стандарт са по подразбиране кратки и щадящи и има остатъчна влага в дрехите. Вълна, ако не ги вади леко влажни после са детски размер. Имаше такива мнения в темата, аз нямам чиста вълна неща.
Деликатни тъкани също нямат нужда от кой знае какво сушене - финно дамско бельо например, което не е памучно.
Микс и Памук са прграмите, които изсушават готови за гардероб дрехи.

Много коментирахме, че не бива да слагате дънките заедно с тениските например или чаршафите с кърпите.
Ниските обороти на центрофугата също имат значение. Пише го в Ръководството на сушилнята.
Боряна Георгиева ако имаш приятелка с термопомпена друга сушилня, да не е Беко, би могла да помолиш да изсушиш при нея нещо от твоята пералня и да видиш резултата.
Но е много вероятно да ти е дефектен сензора или да има нещо по електрониката дефектно. Като пуснеш на Програма Памук, ако имаш безконтактен термометър измери колко е топла вътре машината веднага щом отвориш след края на програмата. Би трябвало да е около 60С.
Имаш право да върнеш уреда, понякога става с малко разправии, но става.

Общи условия

Активация на акаунт