Избор на сушилня - 5

• 474 605
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 2 940
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
А сушилнята включена ли е, когато го връщаш почистен? Аз не съм със Бош, но примерно моята сушилня ако не е включена, не отчита, че филтъра е бил изваден и поставен на ново (т.е. почистен)

# 2 941
Да включена е в контакта

# 2 942
Имам предвид да свети панела, да е зададена някоя програма без да е стартирана.

# 2 943
незнам как да пусна снимка намира се в долният ляв ъгъл а сушилнятя отваряш капака ...моятя не е самопочистваща и аз чистя филтъра  в барабана и водата всеки път но този не се чисти всеки път а на няколко цикъла

# 2 944
да и така пробвах

# 2 945
При мен се случи същото. Аз чистех само отгоре до вратичката филтъра. Оказа се, че и по- надолу има един. Като решетка е отвън и се изтегля. Под душа го минавам и прибирам.

# 2 946

незнам дали ще се получи нещо с снимката но моя филтър не се вади пере се нещо като гъба дунапрен суши се и се връща обратно

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 00:31 от мамa на двама

# 2 947
Да, това е. Моето обаче е само пластмаса и метал и го мия.

# 2 948
  • Viena
Мили мами,мнения за тази сушилня,благодаря  http://www.mediamarkt.at/de/product/_gorenje-d9864e-1241182.html#technische-daten

# 2 949
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Не си спомням, това ли беше темата за сушилните по принцип или е само за купуващите сушилни (в процес на избор)...

Отдавна ми се иска да споделя снимки как излизат дрехите от нашата сушилня AEG, тези дни съм на вълна оплакване от електроуреди, та да карам поред. Не разбирам, как може да носите дрехи извадени от сушилня и неизгладени, евентуално ми посочете, моля, къде бъркам и защо при мен излизат като хармоника.  Sad

# 2 950
От моята сушилня (ако не съм я препълнила разбира се) излизат съвсем като изгладени. 
Може би я препълваш?  newsm78

# 2 951
  • на Мелмак
При мен, препълнена с чаршафи излизат по - добре от тези при теб, сподели как сушиш, какви дрехи, на каква програма, колко?

# 2 952
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Не разбирам, как бих могла да я препълня, при положение, че сушилнята е 9 кг, а пералнята 8 кг.
Суша на памук, 2 часа, на една от разновидностите на уж еко-програмите (предполагам, че е еко, защото има нещо като препоръчителна стрелка за тази програма, а другите сушат повече и по-дълго; щом е препоръчана програма, значи би трябвало да е щадяща за дрехите, нали). Стандартно е нагласена на 1 час и 50 мин, аз увеличавам времето с 10-ина минути, иначе не всичко е изсъхнало (това също ми е странно - мокрите петна са безразборни, не само по колани, връзки, джобове и т.н. удебелените части на тъканите). Оборотите са си нагласени автоматично.

По-големите парчета, напр. чаршафи излизат целите на хармоника като ръкава от снимката, не мога да ги разстеля после. Спалното бельо за 2-ма души го слагам на 3 пъти - това препълване ли е?

Както казах по-горе, не допускам възможността да я препълвам, но веднъж се случи да пусна само 2 чифта дънки и наистина излязоха като изгладени. Е, да, ама за какво ми е уред за 9 кг, като няма да мога да използвам пълния капацитет?! А и не мога денонощно да суша по 2-3 дрешки...  Joy

Къде греша?

# 2 953
Като видях тези усукани ръкави, мислех да питам да не ги пресушаваш, но казваш, че има остатъчна влага по тях.
Все пак опитай с друга програма. Аз суша на програма за гардероб и дрехите са съвсем леко влажни - като ги сгъна, си изсъхват и не се мачкат.

# 2 954
  • На брега на реката
Ферда,
Програмите със стрелки са препоръчителни, защото са еко, но не заради дрехите, а евентуално по-малък енергоразход /а при пералните и разход на вода/. Имам "еко" програми на пералнята и на съдомиялната и опрделено не съм доволна. За съдомиялната "еко"-то ми е 3 часа и нещо и не мие така добре, като бързата която ми е 58 минути. Предходното е само пример, но според мен "еко" програмите на уредите са за да могат да лепнат незнам си колко АААА++++. Опитай на друга програма или сгъвай чаршафите и тогава ги пускай. И при мен излизат малко смачкани, но като ги извадя веднага и ги изтупам се пооправят, но аз гладя след това така, че не ми е голям проблем.

Общи условия

Активация на акаунт