Избор на сушилня - 5

• 474 555
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 3 000
дай снимки да видим, де!
Прикачи има проблем, но съм пускал сниммки няколко пъти и в други теми. Ако някой е виждал да потвърди. Те тук и без това ме ядат за тва пране smile3511

# 3 001
дай снимки да видим, де!
Прикачи има проблем, но съм пускал сниммки няколко пъти и в други теми. Ако някой е виждал да потвърди. Те тук и без това ме ядат за тва пране smile3511

Тъй, тъй.
Който иска , намира начин1
Да не би  прикачи да е единственият начин?

# 3 002
Не ми се регистрира по други места, зор имаш ли, и утре е ден.

# 3 003
много благодаря на всички отговорили. Въпреки някои от споделените мнения,аз си оставам заклет фен на Миеле. Да,имам впечатление само от пералните им,но за мен са най-добрите на пазара.

# 3 004
Бриа,
подвеждаш потребителите!
Ако на дрехата ти е указано да не се пуска в сушилня, дори и най-добрата сушилня в света ще я свие.
Що не прочетеш назад в темата, колко много случаи на свити дрехи има от сушилня. И не са всичките от Миеле.

Да има, разбира се и други оплакали се от други марки сушилни. Споделям своя  горчив опит, последното което съм искала е  да си съсипя  дрехите....Ако не се свие, то изглежда  захабена, избелва щампи.
Тук не става  въпрос за конкретна  дреха, а за всички...Щом отново простирам, значи  съм си взела петте пари със сушилнята. Дрехите изглеждат прекрасно. Значи не е от пералнята ..
Нямам идея дали при останалите сушилни ефекта е такъв, тук  повечето са много доволни от Беко, Гореня, АЕГ и  тн. Започнахме да се питаме, дали не сгрешихме, че избрахме тази марка?

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 17:22 от Bria

# 3 005
Бриа,
подвеждаш потребителите!
Ако на дрехата ти е указано да не се пуска в сушилня, дори и най-добрата сушилня в света ще я свие.
Що не прочетеш назад в темата, колко много случаи на свити дрехи има от сушилня. И не са всичките от Миеле.

Да има, разбира се и други оплакали се от други марки сушилни. Споделям своя  горчив опит, последното което съм искала е  да си съсипя  дрехите....Ако не се свие, то изглежда  захабена, избелва щампи.
Тук не става  въпрос за конкретна  дреха, а за всички...Щом отново простирам, значи  съм си взела петте пари със сушилнята. Дрехите изглеждат прекрасно. Значи не е от пералнята ..
Нямам идея дали при останалите сушилни ефекта е такъв, тук  повечето са много доволни от Беко, Гореня, АЕГ и  тн. Започнахме да се питаме, дали не сгрешихме, че избрахме тази марка?

Ако всичките ти дрехи за били неподходящи за сушилня, няма какво да се чудиш, че всички са скапани.
Аз лично се съмнявам, че дреха с щампа е подходяща за сушилня.

# 3 006
  • на Мелмак
Дрехите на децата и наши, пижами , блузи с щампи оцеляха при мен , с изключение на една,единствена на малчо.
Машината е Сименс  Peace
Нямам захабени !

# 3 007
Аз съм с най-обикновено Беко, без термопомпа и суша всичко вътре, освен чорапогащници - нямам съсипана дреха досега.

# 3 008
Аз често и чорапогащи мушкам, нищо им няма.

# 3 009
Явно Миелето са тогава най-големия боклук.

Дами, купувайте Беко и няма да имате съсипана дреха.

# 3 010
  • София
Изобщо не мога да си обясня защо някои от вас са толкова докачливи на тема марка.  newsm78
Ако всички харесвахме една и съща марка електроуреди горко им на останалите производители.  Rolling Eyes

По отношение на "подходящите" за сушилня дрехи, откакто имаме сушилня гледам всички етикети и на 80% от тях пише че дрехата не е подходяща за сушене. Това означава да продължавам да си простирам и да си суша само кърпите и чаршафите в сушилнята. Мятам всичко вътре, а за което ми е жал не го суша в сушилнята. Имам някои свити дрехи, но трябва да има и жертви.  Joy

Също така не знам дали има някакво значение но съм свикнала да пера наопаки, т.е. така и простирам и суша в сушилнята. Все си мисля, че е като сушенето на слънце - ако се прецака нещо, поне да е отвътре.  Joy

# 3 011
  • Sofia
UV лъчите повреждат тъканите (бързо стареене) и обезцветяване, като добавим и случайните закачания на простора с щипки, то е логично да переш и простираш наопаки Simple Smile

# 3 012
За щампите доста помага. Но зависи и от марката на дрехата. Някои марки вече знам, че имат 2 3 пранета живот и край. Други ги скъсвам от пране и сушене с второ дете, е като нови са щампите и дрехите.

# 3 013
Правя ремонт и трябва да предвидя място за сушилня, но не съм ползвала досега и имам следните въпроси:
1. Свързват ли се сушилните с мръсния канал или с отдушник?
2. Имам възможност да сложа пералнята и сушилнята както една до друга, така и една върху друга - кой вариант е по-удобен?

# 3 014
1. Не. Съвременните модели са кондензационни. Ако искаш, маже да я вържеш към канал да се отича, но имат ваничка за водата.
2. За мен лично е по-удобно уредите да са един до друг.

Общи условия

Активация на акаунт