Бурята~~La Tempestad~~Тема 8

• 22 710
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
пропусна да напишеш епизод 4 Mr. Green ,макар че не е много за майтап....

Кате
Скрит текст:
,какво направи модела... smile3516 само казваш и пристигаме #2gunfire

# 121
Наваретко
Скрит текст:
Цитат

аа при мен не е мъжа,спокойно слушат си ме мен,дресирани сме ние Mr. Green..отдруго естество е ..но не ми се коментира..ще се оправим  Grinning Wink както каза ти котка по гръб не пада,та и аз hahaha

то до ноември всичко може да стане...но монетата може и да се обърне....

# 122
Наваретко
Скрит текст:
Цитат

аа при мен не е мъжа,спокойно слушат си ме мен,дресирани сме ние Mr. Green..отдруго естество е ..но не ми се коментира..ще се оправим  Grinning Wink както каза ти котка по гръб не пада,та и аз hahaha

то до ноември всичко може да стане...но монетата може и да се обърне....

Кате,твърде вероятно... Peace Peace Peace..то друго би било странно
със сигурност Химена ще намери истинския човек за нея...други ще могат само да си пеят тази песничка Mr. Green

# 123
Тази карими защо така все нощно време се активизира 4 сутринта,за да не може да спим ли Joy Joy
то не че иначе се спи...

4 гостенчета в 2 и30 разбудихме хората..... smile3516 да беше за хубаво поне....

# 124
S E L E N A ‏@kariimyy 4m

Dice @ximenanr que LOS AMA💗💃 SIGUE EN LA 🌊 anda incomunicada pero ya volverá 👏👌👑🙊 #pronto #yay

Хименанр каза че ви обича..продължават самотните разходки,но скоро се връща....

# 125
Химена значи може да праща съобщения от тази карими...че обича феновете...но не може да го напише в своя профил.....

значи ако трябва да си направя топ 3 на най показателните туити...

1Oye @ximenanr 🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍
Виждаш ли??....

2 S E L E N A ‏@kariimyy 29m

No existe mejor cosa que poder decir; OK ahora te vas a callar y no vas a hablar una sola palabra hasta que yo termine de decir todo OK?
няма по добро нещо което можеш да направиш...оставаш безмълвен,нито една думичка дори ,докато всичко се забрави..и си кажем ..добре?

3 S E L E N A ‏@kariimyy 2m

No hay duda que lo que tiene que ser; SERÁ.. Eres la cochaaa más hemochaaaaa del mundo @ximenanr 👑👧👸👏😭😱💗😁 #Destino pic.twitter.com/M0I6HMyEcv

Няма съмнение,че каквото трябва да стане,просто става..ти си най хубавото нещо на света...съдба..

# 126
Понеже няма как да си говорим....после ще го изтрия...доста са ми хаотични мислите-дано успеете да ме разберете...

Скрит текст:
Сега...всички казват,че Химена заслужава нещо по-добро,много по-добро.....така мислят сигурно и родителите и , и хората от  поне 2 континента...."как ще има връзка с кубински селянин,който си изкарва парите с голия си задник"....Самата тя  сигурно винаги е била обградена от грижи и любов,от сплотено семейство с корени от аристокрацията.....
Уилям най-добре усеща това...преживял е какво ли не,има и комплекси.../убедена съм,...макар,че не ми вярвате сигурно.../
Дали е усетил готовност у Химена,да може да се изправи пред всичко това ,заради него..???. Готовност да  може да устои на  обидите,които неминуемо ще връхлетят от всички страни???
 Тя е млада жена,без толкова опит и негативни преживявания....със сигурност има страхове и колебания...Нещата се усещат...Винаги...А когато срещу нея е човек  с точно такива страхове и комплекси ,с изострена  към това чувствителност...още повече...
Той е Дева и е реалист и прагматик...обмисля в детайли нещата...не е човек на импулса....Каквото и да е решил ,това е много добре обмислено и планирано.....но ...чувствата не могат да бъдат планирани...и Уилям ще се убеди много скоро/ако вече не го е направил .../ в това...На мен ми е тежко за него...честно...не искам да се повтарям в разсъжденията,но ...той не обича Ели....не може само заради децата да взема решения...те винаги ще са на първо място,каквото и да се случва ,,,но не може да жертва чувствата си/вижте.. дори не визирам Химена.../Ако не е в мир с душевните си потребности и вълнения...ако пренебрегва любовта като чувство....ще бъде много нещастен ...и винаги ще има залитания...неминуемо е..Ако иска просто секс...има си места и дами за всякакви вкусове...НО една връзка никога не е просто  секс...
Подписът няма да промени тези неща в живота му/той  си тече и  така/....Виж,Ели най-после ще получи някаква ...материална сигурност...Мисля си ,че и без подпис щеше да я получи...все пак е до него толкова време и е майка на децата му...Кате,не разбрах на нея ли задават въпроси... newsm78 /в превода/...Може ли точно да преведеш за църковната церемония...много ми е важно ,моля те!!! Praynig Praynig Praynig
НО за Уилям един подпис,да не говоря  за клетва в храм, ще сложи бариера пред възможността,ако срещне Любовта да изживее  Явно и Пълноценно  всеки миг от нея...Боже,как се прецаква този мъж.... Rage Banghead
А явно е наранил жестоко и Химена.... Cry Cry Cry Rage Rage Rage
Другата ми болка...Много,много е трудно  да устоиш на мъж като Уилям..то и защо да устояваш....Може би копнежа и желанията са били много  по-силни от възможността за реализацията им....
Тези двамата, наистина провокират изключително всичките ми емоции...Много ми е мъчно...и не мога да си обясня точно ...Защо?

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 14:09 от iss0o

# 127
Кате,   Гугъл ми превежда   някак странно това....Моля да го погледнеш! Praynig

http://www.peopleenespanol.com/article/desmienten-que-william-le … izabeth-gutierrez

# 128
Кате,....??? Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

People En Español ‏@peopleenespanol  25m
EXCLUSIVA: rumor desmentido - @WillyLevy29 ni le dio anillo de compromiso ni planea boda con @ElyGutierrez19l. --> http://-spam-/u08Vf

# 129
Кате,   Гугъл ми превежда   някак странно това....Моля да го погледнеш! Praynig

http://www.peopleenespanol.com/article/desmienten-que-william-le … izabeth-gutierrez
онази статия аз разбрах,че става въпрос за приятелка на майката на Леви...тук пък отричат сватбата,мениджърката му не знаела...тъмна индия...но е възможно и да не искат да привличат внимание...често използван трик...не знам...честно казано не вярвам...че е пълна лъжа...щом и карими го публикува....ако беше поредната простотия за тях...нямаше да тръгнат така нещата

# 130
Карими няма ли реакция на това...???.Да знаеш ,ще чакам да реагира ...някак..!.И без това  съм провокирана емоционално..много повече от  прага ми за сън...

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 04:25 от iss0o

# 131
S E L E N A ‏@kariimyy 8m
engo una postura. Hoy voy a defender lo que digo y lo que pienso y aunque no te guste lo que escuches; esta vez no me voy a callar Wink
да не си помислил че карими ни е забравила Mr. Green

ето нещо от мен.Днес ще защитя това което казвам и мисля,въпреки че няма да ви хареса да го чуете...този път няма да мълча...

добре де това момиче също като химена преди никога не е преставала да пише адресант....а сега безименни туити...и то само в такава насока....

той и моя праг на сън никакъв го няма...

# 132
Ох дано да е лъжа,че да поспим,като хората малко.... ooooh! ooooh!

ето нещо от мен.Днес ще защитя това което казвам и мисля,въпреки че няма да ви хареса да го чуете...този път няма да мълча...
Тази карими е малко като Олинто,понеже досега много си мълча Joy Joy Joy

# 133
Кате ,  ако има нещо....?

HQ SCAN 1,2: William Levy @WillyLevy29 en la revista 'TVNotas México'

http://imgbox.com/niWGN5i1

http://imgbox.com/1olDrjxJ

# 134
Кате ,  ако има нещо....?

HQ SCAN 1,2: William Levy @WillyLevy29 en la revista 'TVNotas México'

http://imgbox.com/niWGN5i1

http://imgbox.com/1olDrjxJ
тези картини не ми се зареждат... newsm78