Бурята~~La Tempestad~~Тема 8

• 22 735
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
# 136
уилям платил...медения месец във флорида на своя приятел и актьор някой си маурисио аспе,този не съм го чувала никога Shocked....били и нариболов,но дребничкото вече хич не го виждам Thinking

# 137
Като се отвори това: пише 75 от 75

http://imgbox.com/b9CoJ8vl

вращаш със стрелката към 74 от 75  и 73 от 75....така ми се отвориха двете страници... Peace

С  известно  извинение... Embarassedно  все пак ... Wink-Lil Wayne - Love Me (Explicit) ft. Drake, Future

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 03:58 от iss0o

# 138
Като се отвори това: пише 75 от 75

http://imgbox.com/b9CoJ8vl

вращаш със стрелката към 74 от 75  и 73 от 75....така ми се отвориха двете страници... Peace
да и аз така правя,но самите снимки не ми са зареждат...само най горната маст на снимката
на 73
този мау прекарали 15 дни в маями,столицата на слънчето и сега планирали второ пътуване до гръцките острови,когато актьорът се освободи от ангажименти

на 74 виждам..само..докато красивите им жени събират слънце,мъжете са  на каяка

защо така се зарежда само до най горната част ,не знам Thinking

# 139
http://i.imgbox.com/niWGN5i1.jpg

http://i.imgbox.com/1olDrjxJ.jpg

Кате,колкото толкова...Мерси! newsm78 Май..., да не е Уилям с цветя тази сутрин.... Winkзатова

newsm51 newsm51 newsm51

# 140
S E L E N A ‏@kariimyy 4m

Ya que estamos en todo esto de desmentir; permítanme desmentirme a mi. Ximena no dijo que los ama. Solo que esta bien. JAJAJAJA #Perdon

щом сме решили да опровергаваме слухове,в такъв случей да се опровергая и аз...Химена не каза ,че ви обича,каза само,че е добре.ХА ХА ХА.Извинявай

# 141
това серия номер 5 ли е Joy Joy Joy думичката десментир не я ли видях инякъде по нагоре аджеба Joy Joy Joy

Кате ама и ти си желязна хващаш я 4 минути след Joy Joy Joy

# 142
S E L E N A ‏@kariimyy 4m

Ya que estamos en todo esto de desmentir; permítanme desmentirme a mi. Ximena no dijo que los ama. Solo que esta bien. JAJAJAJA #Perdon

щом сме решили да опровергаваме слухове,в такъв случей да се опровергая и аз...Химена не каза ,че ви обича,каза само,че е добре.ХА ХА ХА.Извинявай

Дами!!!.....Блокирала съм наистина.....Кажете вие..  newsm78

# 143
сега чакайте че идва епизод 6 hahaha hahaha

S E L E N A ‏@kariimyy 15m

Es que yo se que los ama. Se le ve en los ojos.

Дали това че обича,може да о видите в очите му...
говори в мъжки род затова така превеждам,не е неопределено Peace

Аз съм тотален блок....мислителите да се включат....сега няма и да легна.... ooooh! ooooh! ooooh!

това не е хуманно бе хора ....не мога вече честно ви казвам Rage Rage Rage

# 144
Като сте блок ...да се опитам аз

Цитат

всъщност репликите добре съм супер съм,обичам ви...са редовни за химена...както казва Катето,игуал...едно и също...все едно нищо не опровергаваш защото и двете са аналогични...не знам дали ме разбрахте...и това извинявай...ми идва малко тип...ще имаш да вземаш...не знам защо.... newsm78

# 145
сега чакайте че идва епизод 6 hahaha hahaha

S E L E N A ‏@kariimyy 15m

Es que yo se que los ama. Se le ve en los ojos.

Дали това че обича,може да о видите в очите му...
говори в мъжки род затова така превеждам,не е неопределено Peace

оо епизод 6 вече ...тотален блок тук и аз...чакайте да се консултирам с шефката и тя не спи..сефте Mr. Green

Кате...това да не е някой твой номер случайно...скрита камера и нарочно да ни го погаждаш ей,да не си ти тази карими hahaha това просто е не хуманно smile3511 но както казах нямам коси да си ги оскубя

# 146
За N-ти път от мен....не виждам блясък в очите му, в тях прозира някаква тъга...изглежда ми уморен и някак дистанциран...

Ели,обаче...сияе....

# 147
Сега карими започна да ретуитва....
Nada más triste que acostumbrarte a que te miren sin amor...
няма нищо по тъжно от това да свикнеш да те гледат без любов

De hoy en adelante voy a hablar más en silencio. Hay mil cosas que no podría decir con palabras.
от днес на татък ще говоря чрез тишината.има милиони неща които не могат да бъдат изказани с думи

Lo más bonito que haré por ti será verte destruirte solo desde lejos.... Será lo mas bonito que haré por mi...
Това ,което ще можеш да правиш оттук на сетне е само да гледаш отдалеч,унищожи всичко,което можеше да бъде

Exceptuando a nuestra familia el resto de las personas que nos rodean están por elección...
С изключение на нашето семейство останалата част от хората около нас се избират ...

да наваретко бингоо аз съм карими ,най добрата приятелка на химена ....всичко на мен споделя и аз ви го казвам Joy Joy Joy голям умник си ей

# 148
Като сте блок ...да се опитам аз

Цитат

всъщност репликите добре съм супер съм,обичам ви...са редовни за химена...както казва Катето,игуал...едно и също...все едно нищо не опровергаваш защото и двете са аналогични...не знам дали ме разбрахте...и това извинявай...ми идва малко тип...ще имаш да вземаш...не знам защо.... newsm78

ама ти верно си имал умствени заложби Mr. Green всъщност си прав...репликите естой биен и лос амо са си игуал направо Thinking тоест като опровергаваш със същото,нищо не опровергаваш точно...иначе това ха ха извинявай...ясно за.... имаш да вземаш hahaha

но точно това за опровергаването кажете ми че не съм луда...ама това са някакви налудничеви съвпадения вече.... ooooh! ooooh!

# 149
ето кой се появи....

Ximena Navarrete ‏@ximenaNR 16m

El sol en mi mano 😁😉😛 pic.twitter.com/sNvK5hzAsm
слънцето в ръката ми

гледката ми отпреди няколко минути

Общи условия

Активация на акаунт