Бурята~~La Tempestad~~Тема 8

• 22 736
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Ооо Еми жилят е малко...тези двете действат в плътен синхрон чак се плаша....а и впрочем това не единственото... Joyпредставили са се като големи фенове на Гутиерез Joy..щях да падна като им четох обяснението...как двойката им с уилям я проследявали  от колко години,мечтаели вече да ги видят пред олтара...били прекрасни заедно...тя била най-красивата жена ,която са виждали...актриса за пример...ама ви казвам,направо да се размаже като чете Joy..сега ще чакаме отговор за сватбата Joy Joyто на това обяснение не отговори,не знам на какво Crossing Arms Joy

# 661
Ооо Еми жилят е малко...тези двете действат в плътен синхрон чак се плаша....а и впрочем това не единственото... Joyпредставили са се като големи фенове на Гутиерез Joy..щях да падна като им четох обяснението...как двойката им с уилям я проследявали  от колко години,мечтаели вече да ги видят пред олтара...били прекрасни заедно...тя била най-красивата жена ,която са виждали...актриса за пример...ама ви казвам,направо да се размаже като чете Joy..сега ще чакаме отговор за сватбата Joy Joyто на това обяснение не отговори,не знам на какво Crossing Arms Joy
и това ли са направили Joy ох ще ме уморите вие Joy Joy...значи чакаме отговор... Mr. Green

това някой го беше предложил тук hahaha обаче мислех,че е майтап,но вие хич не си играете

# 662
Еми ,точно от тук тръгна..някой го предложи тук...и веднага вкарахме плана в действие Joyно беше много забавно Mr. Green

# 663
Уникални са Бг дяволиците просто Joy Joy..аз това вчера го разбрах..ама като ми прати текста на испански и всяко изречение..гитано кубано чета...нещо като нашите повторения с марина Joy...и се чудя какво е това гитано...въобще не си мисля,че на туитъра така ще го подберат Joy ама хич не си поплюват...обаче Наварет...това не беше ли тайна бе...нали не трябваше да го казваме Joy..ти много хлабав език имаш Joy Joy

# 664
Аз и без това си страдам,да е заслужено поне Joy Joy...ама и аз ги бъзикам...недейте на всяко изречение..кубински циганин...разнообразете малко с амор мия...и бях пратен ..да не казвам къде...да речем при мама Joy Joy

# 665
Наваретко,това не е проблем,ти и без това обичаш да си при мама hahaha

на мен ми е интересно..дали кралицата на пръстените..ще отговори Grinning hahaha

# 666
да ви поздравя аз Joy с един евентуален сюжет на сватбата Joy Joy

# 667
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Виждам, че Темпестада продължава даже се завихря  Twisted Evil

Аз подхвърлих съвсем на шега да пишем на Ели за датата на сватбата, ама вие хич не си играете  Laughing

Къде изливате любовта  Mr. Green към кубинеца?

# 668
Еми ти представяш ли си да го гони така Joy Joy

А,значи от Хриси тръгна Joy не хич не е майтап..скорпионската гилдия не си губи времето Joy всичко влиза в действие Joy
но и конспирацията е пълна даже си направиха профил и си сложиха снимка на Ели Joy
тук вече никой ли не го нарича уилям..или се говори с любов за капитана,иначе е  кубинеца,леви,у...
кубински циганин..и все тоя род...прави ми впечатлиние Thinking

кажете уилямчо...ами в туитър ...не знам дали ще ги пусне на стената си обаче Joy Joy Joy

# 669
да бе подигравай се ти...уили да го наричаме не искаш ли...аз достатъчно се сдържам и без това #Cussing out....иначе капитан Фабре си е мой човек Mr. Green..аз него съм го обикнала

# 670
Първо беше Уили, после Уилям, Леви, сега е просто един кубинец...

Еми,, ти пак добре се абстрахираш, ама аз и капитана го гледам по същия начин. Жалко, че не са развили двойката Маги-Валентин  Sad

А всъщност имахме ли резюме на предишния епизод?

# 671
За мене лично , е Уилям!

Като изливате чувствата си ,моля не споменавайте ,че е от България!!! Praynig

Отношенията между двама души са много лични и каквото и да се случва никога,никога не е еднозначно...

Споделяне от Испания-епизоди 21-ви и 22-ри:     love001  love001  love001

# 672
E! Online ‏@eonline  7m
Brad & Angelina. Matthew & Camila. Olivia & Jason. See the hottest #Oscars2014 couples: http://eonli.ne/1hGcHIH 

# 673
Първо беше Уили, после Уилям, Леви, сега е просто един кубинец...

Еми,, ти пак добре се абстрахираш, ама аз и капитана го гледам по същия начин. Жалко, че не са развили двойката Маги-Валентин  Sad

А всъщност имахме ли резюме на предишния епизод?
какво резюме newsm78

за двойката Маги Валентин и аз много се ядосах...но какво да се прав,има страхотна химия между тях,жалко,че не ги развиват...какво да се каже

# 674
" Бурята"-епизод 86:

Марина призна на Дамян,че ще си имат бебе! Peace

Екипажът се чуди как да пресича улиците в големия град.... hahaha

Лоло купи орхидея за Канди и според екипажа вече е време да и се обясни...

Почивния си ден го прекараха...отново по вода/ в река/ и отново на Бурята/малко корабче за забавления.../,пиивайки бира.... Wink
Беатрис оцени  досегашното си  отношение към  Дамян  като грешка и осъзна ,че той е щастието на дъщеря и и е добър младеж. Peace

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 23:53 от iss0o

Общи условия

Активация на акаунт