Бурята~~La Tempestad~~Тема 8

• 22 706
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте Дами и Господа Wink

Честит празник!

така да си почна подред писмото към Леви,хич не е било толкова злокобно,колкото го изкарват...поне според моите възгледи,мога много повече,но се въздържахме Joy..няма в никакъв случей да пратим от България,спокойно ,сега сме се писали от мадрид hahaha

а писмото до Гутиерез,е наистина много хубаво написано,няма никаква ирония..така че чакаме си отговора..

аз принципно,харесвах уилям,Фабре не толкова...сега вече на никъде не сме Mr. Green..но пък Марина...сега ми е много по симпатична и актрисата Химена също Peace Wink

днешната серия обаче беше много хубава,признанието за бебето беше върха просто Mr. Green

# 676
А,Ири,не се и съмнявам в потенциала ви Joy Joy

Какво пък сте казали Валентин,Валентин..този Вальо вече заспивам и с него...какво му харесахте,на мен никак не ми харесва как гледа Маги Naughty Naughty

# 677
William Levy traslada al cine su experiencia de criarse sin un padre en casa: http://mexico.servidornoticias.com/294_gente/2439403_william-lev … adre-en-casa.html

# 678
Тони, е кой Ернан ли да харесаме. Вальо е най-малкото зло от всички.
Еми, имах предвид обсъждане на епизода от нашите почетни господа  Wink

# 679
Оо резюметата на нашите мислите,забравих напълно...хайде момчета влизайте във форма време ви е hahaha

Какво против Вальо перфектен е просто...и двойката е страхотна Peace

# 680
# 681
Оо съвсем съм забравил аз резюметата..вие ни шашнахте тук hahaha...аз какво последно бях обсъдил.. newsm78май беше за Дамян Розата и Ернан Черешката newsm78

а аз си мислех,че едвам ни търпите анализите Mr. Green...ейсега ще се погрижим проблеми няма Mr. Green

# 682
 16m
A Ninel Conde le gusta William Levy @willylevy29 pero no se mete con hombres casados || Yahoo TV http://es-us.tv.yahoo.com/blogs/adicto-telenovelas/ninel-conde-l … no-023932515.html

Georgia Aquarium ‏@GeorgiaAquarium  8m
Annnd action! Today #VinceVaughn & @willylevy29 splashed by to film a scene in upcoming film, #TermLifeMovie:

# 683
16m
A Ninel Conde le gusta William Levy @willylevy29 pero no se mete con hombres casados || Yahoo TV http://es-us.tv.yahoo.com/blogs/adicto-telenovelas/ninel-conde-l … no-023932515.html

Нинел...харесва Леви но не се забърква с женени,
Мексиканката отговаря така..господинът е женен и е със жена си,моля ви
красив е ,никой не го отрича ,но нищо повече
красив е и подхожда на всяка,но нищо повече все пак е женен човек и е зает
казва също,че е кавалер и много атрактивен и са се сработили чудесно

# 684
Наваретко ти стана преводач-специалист hahaha
Ама нали още не е минала сватбата пък Левия са го бракували вече... Thinking

Дами защо така ..разбирам за Левия...ама как ви дава сърце да се сърдите на Дамян Розата Joy...той е такава душичка...е може да понабие този онзи...да ви понамирише на риба...но извън това..недейте така на мен ми е хроничната любов Mr. Green

така сега по серията..86 по ред
Ернан как хвръкна като птичка  от дивана и налетя на Естер...ами той реално я душеше,хора...много реалност вкарват..и като се зачерви целия стана по червен от рокличката на Естер Joy...ужас Joy много психо стана този..ами и аз да съм толкова близо до мис вселена 2010,без да ми обръща внимание..аз сигурно по зле ще съм hahahaОбаче Естер си взе поука с уплаха гледа Ернан,а той пък я прегръща...когато не става така както искам малко се ядосвам...не искам да разбера как става като много се ядоса Joy Joy Окото на злото за каква цел само са се събрали Joy убива ме тоя филм,честно..такива взаимоотношения...

онзи ден пак тук във форума влязох случайно в някаква пак латино тема...беше тема на ели гути..
някакъв призрак...викам си мога пък да се зарибя...и четох тук таме и като прочетох за хора,които се превръщат в коне....си викам тц,не е това моя филм Joy Joy...и сега въпрос с повишена трудност,някоя от принцесите на теленовелите ще ми каже ли ...да не би елито да се превръща в кон...и това да плаши така уилям,че не я оставя Joy Joy Joy

така де си продължа аз по серията...ох пак този Вальо...какво го гледа така Магдалена,не мога да му разбера ooooh! ooooh!...и какъв е тоя червен пуловер на госпожата..за какви бицепси и трицепси е  newsm78 newsm78...това на дамян розата ще е голямо...но на Хълк добре ще му седи
Маги ...как така излекува алкохолната болест за 5 дена...горе долу толкова минаха от сватбата провалената май...ако ви се струва,че е минало повече  време...грешите Joy та мисълта ми е,не успя за 6 месеца,но за 5 дена..евала,ама това е то...мъжа е причината...да видите,че зад всичко стой мъжа Peace Mr. GreenАма е много хубаво мишленцето ми с тази диадемка Mr. Green

Багре е като майка на екипажа..гаси им телевизора,защото трябва да стават рано..тази естер била добра актриза,чак аз и повярвах,че се е разкаяла,това сериозно newsm78 ама моето птиченце не и повярва..ау на тази сцена да се разтопя направо..каква любов..чудо ooooh!...този е тъпак...аз мис вселена я боготворя и без да съм с нея и да ми ражда деца hahaha...пък този първо око да види,ръка да пипне и тогава боготвори....

Моряците кой от кой по-красиви Mr. Green Mr. Green...ми да се пробват на подиума...защо си губят времето с рибата...тази урсула хубаво си предлага приятелството..то с тази рокличка и аз и их приел приятелството като се замисля hahaha...
Ернан убави баджаци показва..ама как цона във водата,помислих,че си умря там,но къде ти

Разбрахте ли сега пресичането на улица в големия град,е като филм на ужасите Joy Joy..тези много лек праг за ужаси имат...и тези моряци по-малко такси не намериха ли Joyтози багре залепна като муха на стъклото hahaha...пишман необесения...се отърва лекинко

в тая последната сцена..не трябваше ли да има драма леко...ми тоя дамян седеше и си четеше репликите като стълб...какво раздаде си целия потенциал с ис вселена...или те измориха целувките и Joy Joy

# 685
Тони, е кой Ернан ли да харесаме. Вальо е най-малкото зло от всички.

Хриси,какъв въпрос само hahaha...имате такъв богат избор...аз ли да ви казвам..Лоло,Багре,младока Олинто,на който му е рано да се жени Mr. Green...Ласарчо също не е за изхвърляне,макар и душа да бере...вие като видите мускулите на Фабре и всичко забравяте Joy Joy

# 686
Цитат
онзи ден пак тук във форума влязох случайно в някаква пак латино тема...беше тема на ели гути..
някакъв призрак...викам си мога пък да се зарибя...и четох тук таме и като прочетох за хора,които се превръщат в коне....си викам тц,не е това моя филм 35 35...и сега въпрос с повишена трудност,някоя от принцесите на теленовелите ще ми каже ли ...да не би елито да се превръща в кон...и това да плаши така уилям,че не я оставя 35 35 35

Каква е тази тема,бе човек...аз темите съм ги обиколил като пчеличка Joyняма такова чудо...това е по вероятност прилича на онзи ти сън с разместването на пластиките в пуубличния дом,сега пък жената в кон се превръщала Joy Joyще ме уморите вие Joy Joy Joy ох не мога да спра да се смея,честно hahaha  Joy Joy

аз разбирам,че искате да оправдаете Левия...но това,че се страхувал да я напусне,защото жена му нощем се превръщала в кон..е неистово оправдание вече Joy Joy Joy

като е кон какво,да го ритне най-много Joy Joyпо добре ли е да се превръща в мечка Joy

то и аз вкъщи искам да отглеждам кротко агънце...но ще ви спестя какво отглежадам... Joy Joy

# 687
Наваретко,не бе не се шегувам,честно видях някъде...някакъв призрак имаше в заглавието newsm78
и имаше снимки на ели гути Joy...само не разбрах,тя или някой друг се превръщаше в кон newsm78 Joy Joy Joy..но както казваш и кон да е,не е оправдание Naughty...защото най много да го ритне...но то и това не е малко newsm78 Joy Joy Joy като се замисля...зависи къде се прицели Mr. Green

# 688
ох,големи сте образи...сега пуснахте..турските сериали..за да се гаврите с латиното...Наваретко не го слушай не виждаш ли,че се бъзика Joy Joy Joy Joy Joy превръщали се в коне вика,ох само вие може така да ме разсмеете,честно...Тони, имай предвид,че това не е звездни рейнджъри,че да се превръщат hahaha hahahaмомчета не е така в латиното,недейте...съвсем реално си е всичко...само времевите им грании са странни и лошите са много лоши..а добрите много добре,но такива простотии няма..кой сериозен артист първо би се навил да играе в такава тъпня Joy
Ели може да е всякаква,но със сигурност се мисли за актриса,няма да се занимава с такива глупости чак...Аналия да речем разгръщат пластичната хирургия и без това и е страст Joy Joy...но превръщане в коне..несериозно е вече Joy Joy..пък и съм и гледала уж филмите... Peace

# 689
Еми,не не се шегувам наистина четох...но щом казваш,че си ги гледала...може и тамм нещо да си се бъзикат..а аз като прехвърлях страниците и мислех,че е реално....и си викам...ей това разбрах събрата...това вече е оправдание..и моята жена ако се превръщаше в кон и аз щях да се страхувам ooooh!....в такъв случей и аз бих го оправдал...ама в неговия случей..може да е за добро...като кон може да е по-красива Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт