Бурята~~La Tempestad~~Тема 8

• 22 655
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Ох уморихте ме с тези коне забравих за серията Joy

Е сега ако трябва да съм  съвсем честна трудно ми е и с Фабре сега...сладур е, красиви са заедно...но като си спомня как се радвах на тази сцена,любима ми беше с новината за бебето и си я връщах постоянно...а днес да ви кажа ли какво беше..викам си само...махай си ръцете от там,не пипай..отдалечи се,не ми се хили така,няма да целуваш нея,ходи си целувай благоверната,която ти е народила сума ти и челяд вече... Joy Joy Joy и какво ли не от този сорт Joy..о като е с дъллгата коса..почти нямам този проблем Mr. Green

Наваретко,
Скрит текст:
кога се връща Катето newsm78

# 691
Тази Карими външно изглежда по спокойна отвсякога..6-7 туита за деня...направо постижение...

Еми,да видиш сега какво ни е на нас тъкмо Joy Joy Joy

Скрит текст:
Доколкото съм запознат арабската принцеса утре привечер каца,ако разбира се не се влюби в някой шейх и не реши да си остане Joy Joy

# 692
Дами и господа...здравейте!
Честит трети Март на 4-ти hahaha,малко на патерици се получи Grinning

Какви са тези коне hahahaчак такива неща,как ще има,недейте толкова...както казва Еми,не сме на звездни рейнджъри Mr. Green

и аз имам проблем с филма сега леко newsm78признах си вчера,но Марина сега ми е много симпатична и си я гледам с кеф..сцените с екипажа са също уникални..олинто любимец,най-голям ми е..триото на злото с техните пъклени планове,също са доста забавни,само казана им липсва Mr. Green,но аз ги приемам по-скоро като комедия,макар че не беше много смешно Ернан като душеше Естер,но все пак,в повечето случеи,с преувеличената злоба,смешно ми става Mr. Green
Ернан намекна,че ще се отърве от бебето на Марина,дали ще успее,като знам какви са драмите с изгубено дете,хич не ми се гледа това ThinkingМаги и Валентин също са много сладки,определено имат страхотна химия,Химе играе страхотно с Маурисио,значи и се отдава актьорството все пак Mr. Green,,въобще като изключвам сега Фабрето има доста линии,на които да обърнеш внимание най-интересното срещата между близначките,време е вече,нямам търпение Grinning Ернан доста се закани на Беатрис в болницата като каза ще ти се иска да си мъртва като разбереш какво готвя за дъщеря ти....и от това да видим какво ще излезе Thinking...в тази сцена обаче Иван беше нещо невиждано...за едно минута смени толкова лица...на тъга,на разочарование,на гняв,на смях,уникално беше Peaceнаистина е голяма работа Peace

# 693
ето го и пресният галан Mr. Green

Тони,ти сега защо искаш да ни пробуташ Лоло..Багре,Олинто,ние искаме нещо по така изящно Mr. Green

# 694
Цитат
Тони,ти сега защо искаш да ни пробуташ Лоло..Багре,Олинто,ние искаме нещо по така изящно Mr. Green

тук бих отговорил с лафа на един скъп приятел..

"Боже,какви претенции,човек трябва да бъде по скромен и да се задоволява с по-малко"

# 695
Цитат

тук бих отговорил с лафа на един скъп приятел..

"Боже,какви претенции,човек трябва да бъде по скромен и да се задоволява с по-малко"
а сега тук обиждаме ли се Joy Joy Joy пък и ти си намерил за на Олинто лафовете се ххващаш Mr. Green

и пак ме дразните с този Вальо #Cussing out #Cussing out

# 696
Знаете ли какво ми хрумна Mr. Greenнали сте от отбора за бързо осъществяване на  идеи

така и така сте решили да се по занимавате и моя Уили Heart Eyes Mr. Green защо не го питате в туитър..дали наистина жена му се превръща в кон нощем,ако е така...да знаем сватбения подарък....седло Joy Joy Joy

Хора,аз искам да се зарибя по някой турски сериал сериозно,препоръчайте някой само да не онзи грозния Аналгин Joy Joy

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 02:19 от tonivas82

# 697
Тони,предател такъв не те ли е срам бе,трети март още не е изстинал,на нашия турски сериал му се гледа Joy Joy Joy...

ами аз нямам голям опит в сферата но може да се поинтересуваш от онзи филм на сладкия Каванч
с интересното име
Скрит текст:
Курт Joy Joyтой заради това и на Катето човека,моя събрат по душа,се беше прицелил там Joy Joy Joy Joy

# 698
Тони ,аз бих ти прпоръчала новия филм на...
Скрит текст:
Аналгина и Туба Mr. Green но като знам какви са нагласите тук

# 699
докато сме на темата,Ири я ми обясни мила...как може ти такава ценителка..да се полъжеш по носната закачалка Joy този само на мен ли ми е адски грозен Shocked не разбирам вече Shocked

# 700
А чакай сега,да не се обиждаме на естетизъм Joy Joy Joy
Скрит текст:
Харесвам Енгин като актьор Peace,за красотата..ами да си кривя душата сега..такава грозотия не се среща всеки ден Joy Joyно пък аз няма да се целувам с него...да му мисли партньорката му Joy,аз съм се уредила Mr. Green...но грозотата я компенсира с наистина огромен талант Peace

# 701
Не няма да е този...
Скрит текст:
освен Аналгина и главната героиня,ми идва леко на ромски произход,няма ли нещо по бяло newsm78

къде си бръкнал братче Mr. Green

# 702
Е аз нали ти казвам
Скрит текст:
за филма Курт си Joy Joy там мацката е беличка и симпатична и прилича доста на Катето Joy Joy Joy не напразно се е нацелил Боби там hahaha

вижте това колко е симпатично...а сега само мъка за момичето Cry Cry

# 703
много симпатично колажче Heart Eyes...но Като си представя,че го е оставила за......няма да си хабя думите Mr. Green разбирам,че си го и позаслужава сега....това което сам си направиш знаете друг не може да ти го направи,да от женска гледна точка съм много солидарна с нея...но и нейната вина не е малка,за да се увлече така по......то да беше поне едно "поздравче" разбирам с такъв сексимвол...ама така пък да се назориш за един балон ooooh!

# 704
Така да се назориш за един балон Joy Joy Joy Joy ще ме тръшнете накрая Joy Joyникога не съм предполагал,че тук ще стане така честно hahaha

Общи условия

Активация на акаунт