Бурята~~La Tempestad~~Тема 8

• 22 709
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
готови за епизод 3 Joy Joy Joy

S E L E N A ‏@kariimyy 29m

No existe mejor cosa que poder decir; OK ahora te vas a callar y no vas a hablar una sola palabra hasta que yo termine de decir todo OK?
няма по добро нещо което можеш да направиш...оставаш безмълвен,нито една думичка дори ,докато всичко се забрави..и си кажем ..добре?
що така бе,уили...може ли така с голямата ножица...много ниско пада този човек,тя пък  също,защо му върви по свирката ми е интересно и продължават туитите Thinking

# 106

Цитат
S E L E N A ‏@kariimyy 29m

No existe mejor cosa que poder decir; OK ahora te vas a callar y no vas a hablar una sola palabra hasta que yo termine de decir todo OK?
няма по добро нещо което можеш да направиш...оставаш безмълвен,нито една думичка дори ,докато всичко се забрави..и си кажем ..добре?

Моля някой да опита да го разтълкува,защото блокирах от емоции и мислите ми стават ирационални вече... Praynig

# 107

S E L E N A ‏@kariimyy 45m

Este es un mundo en el que al final todos vivimos a ciegas....
в този свят в крайна сметка винаги излизаме прецакани

Тони предполагам,че вече ще затихнат,но женската злоба няма такова животно Peace Peace...

Исе,ако искаш моето мнение точно и най-цивилизовано се е "изяснил с нея"...

# 108
то рационално в тази тема...от снощи остана ли Shocked Shocked Shocked

всичко е Шок,дори хубавата серия не мога да коментирам,честно ви казвам...

точно и най-цивилизовано се е "изяснил с нея"...
колкото и да не ми се иска да го повярвам,то очите ще ти избоде.... ooooh!

# 109
И тъй като съм неистова мазохистка..

Наздраве за щастливата булка...която ще излезе,че уилям си е заслужил
изтипосвам го без скрит текст...

аз пия за сватбата...вие за каквото решите...

# 110
Добре де...аз си помислих ,че се отнася за Химена...нали не се обажда никак....  Thinking
После чак прочетох мненията ви...

Не пиите още за сватбата... Naughtyдо ноември....я камилата,я камиларя...

# 111
с химена тя се е свързала още сутринта..иначе щеше да продължи с призовете за помощ...

това звучи вкъщи....може и да ви се дослуша пък

# 112
това как може да е за Химена..това е чиста нападка,нима ще си нападне сиямската близначка в соц мрежа... Naughty нападка лично може но в туитър Naughty Naughty...

тази тема не е номер 13...защо така стана...отиде ни настроението... Crossing Arms

# 113
Е Наварети ти какво искаш хоро да играем...нали ти беше централно в най-дълбокия слой на депресията... Mr. Green

аз не съм виновна само съм вестоносец...не ги карам да публикуват...чакай не пророкувай че в тема 13...не се знае какво ще стане...суеверна съм Mr. Green

Химена обаче няма абсолютно никакво желание да общува с феновете...казвам ви такова затишие само по Коледа има...на работа,на почивка,вкъщи....винаги има нещичко..

# 114
това как може да е за Химена..това е чиста нападка,нима ще си нападне сиямската близначка в соц мрежа... Naughty нападка лично може но в туитър Naughty Naughty...

тази тема не е номер 13...защо така стана...отиде ни настроението... Crossing Arms

Помислих,че иска да я провокира да предприеме нещо....И аз доста често казвам на приятелката ми,...колко е глупава,как може така...Объркала съм се ,че е нещо такова..
но аз наистина не вярвам всичко да е било ОК и сега това да идва като гръм...В това не вярвам... Naughty

Много мерси за Рамщайн-уцели настроението ми ...пък и текста....Ще ги пусна на Уилям на 14.03...

# 115
Е Наварети ти какво искаш хоро да играем...нали ти беше централно в най-дълбокия слой на депресията... Mr. Green

аз не съм виновна само съм вестоносец...не ги карам да публикуват...чакай не пророкувай че в тема 13...не се знае какво ще стане...суеверна съм Mr. Green

Химена обаче няма абсолютно никакво желание да общува с феновете...казвам ви такова затишие само по Коледа има...на работа,на почивка,вкъщи....винаги има нещичко..
Кате ти пък оцели моята песен...Дами ние сме се запътили ин дъ дийп ...да ви кажа Mr. Green

ми как ще и се общува със феновете...

за да се почнат такива излияния значи нещо изведнъж е станало...на 14 какви бяха лючовните туити....ако се бяха мирно разбрали...нямаше да има изпълнения,а то си личи че сега е темпестада...

# 116
Хора сега от депресия ли да ви лекувам...честно ви казвам..аз в тази тема много повече се радвам на попфолк,защото поне знам,че настроението е на 6...а това...всички сте посърнали Sad....тази тема...какво стана...така пък никога не сме били.. Mr. Green...

# 117
Едно живо изпълнение ....официалния клип е малко депресиращ...

Grammy Awards 2011 - "I Need A Doctor" only - Dr. Dre, Eminem, Skylar Grey

# 118
Еми,при някои не и само темата за съжаление...но това пък съвсем...допринася да речем...

S E L E N A ‏@kariimyy 1m

Que Dios los bendiga. Desde el corazón. Al final cada quien tiene lo que se merece, y hay quienes se merecen ESTO! Recibes lo que das 😉😚😁😊

Ноо нека господ ги благослови.От сърце.в крайна сметка всеки получава това което му приляга,някои хора просто си го заслужават...получаваш каквото даваш

# 119
S E L E N A ‏@kariimyy 3m

Wink solo tu eliges como vivir tu vida...

всеки сам избира пътя си....

явно обидата е голяма.... Rage Rage Rage
но и да си безхарактерен не е лесно...

Общи условия

Активация на акаунт