Бурята~~La Tempestad~~Тема 8

• 22 778
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Добър ден...

тъкмо бях престанала да се кръстя....и си викам всички сме спали като бебенца,а то..
но така е когато най-малко очакваш..тогава ти идва сюрприза Crossing Arms...

тези туити.макар и завоелирани,пак са доста красноречиви... ooooh! това може да е и най вероятно е субективно мнение...на приятелка...но за да говори така..нещата никак не са ток и жица... Crossing Arms

значи тази тема ужасно ми влияе....забравям такива празиници ooooh!

Дами и Господа..

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 12:55 от Emi Ilieva80

# 646
Привет и още веднъж Честит Трети март на всички!

Победителите в голямото кино:

http://btvnews.bg/lifestyle/oscars2014/

Приятен почивен ден!

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 12:53 от iss0o

# 647
Добър ден!

Отново Честит Трети Март Peace

Еми и ти ли се сюрпризира,дишай спокойно,пусни си серията на Тони за успокоение hahaha

По въпроса с карими няма нищо ново...по нашата тема..знам само,че после са си писали за Венесуела newsm78,там са откарали повече,за Мекико също но хич не помня на какви теми..политически newsm78,аз принципно се информирам,но чак толкова навътре не съм...тя каза,че искала да си отвори вратичка.. Joy Joy

Скрит текст:
поздравления и за наградените Оскарчета...спечели моя филм...12 години робство ommпоне една хубава новина Mr. Green

# 648
първия коментар ме уби.."моят секси ангел" Joy Joy

и да видите още нещо от инстаграм Joy Joy
Скрит текст:

# 649

Скрит текст:

Боже,кой е сложил Хайме, сега  пък точно  и  пред другия ми любимец -Брад!?..Ей, все е пред любимците ми....! Wink Дали истинския  Брад или кубинския.... Thinking

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 22:07 от iss0o

# 650

Скрит текст:

Боже,кои е сложил Хайме сега  пък точно  и  пред другия ми любимец -Брад!?..Ей, все е пред любимците ми.... Wink
това и аз го погледнах Joy Joy някаква  фенка на Хайме беше май hahaha

Наваретко,интересна снимка избара..Химе извади баджаците най-накрая hahaha

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 14:07 от Emi Ilieva80

# 651

Наваретко,интересна снимка избара..Химе извади бадажаците най-накрая hahaha

Еми,и Химена сигурно кара каяк... Thinking.не виждам добре ,но на това ми прилича...
Не,  с две гребла е....  Е, сигурно може и каяк да кара... Wink

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 14:21 от iss0o

# 652
Оо те с каяк много нейни снимки излязоха вече...но това е  първата в близък план..така има за оглед да речем Mr. Green.аз имам чувството,че тя само каяк кара даже Joy само такива снимки hahaha

аа имало и второ гребло... ooooh! аз съм много сляпа...но всъщност май ползва само едно...другото може за е закачено резерв.каяк май е newsm78

нека ги обобщим hahaha

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 14:15 от Emi Ilieva80

# 653
Здравейте,дами!

Честит празник!

Еми ти пак си добре,не се освети през ноща...друго си е да видиш ..наспал се вече hahaha

Химе наистина много го обича този каяк...и аз се чудех на тази почивка освен каяк да кара и да мислят нови дяволийки...какво друго правят hahaha newsm78

# 654
Вижте какво намерих по темата "обсебих се от скалпела",на това и аз съм съгласен hahaha

Скрит текст:

поздрав за вас Wink...междудругото с това поздравихме Химена Mr. Green

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 17:35 от karltol3

# 655
Наваретко вече и музикални поздрави ли пращате,ми крайно време е да започнете да "поздравявате" и у... Joy Joy

# 656
Наваретко вече и музикални поздрави ли пращате,ми крайно време е да започнете да "поздравявате" и у... Joy Joy

оо Еми ти си назад  Joy той вече е поздравен доволно от скорпионската гилдия тук hahaha..но спокойно не са писали,че са от Бг Joy..то такива фермани,че свят да ти завие Joy

# 657
Хубаво,че не пишете поне,че сте от България..че ще ни намразят в Маями Joy
фермани,ли hahaha вдъхновили са се значи hahaha..ми така де,Левия докато получава само възхитителни коментари...хич няма да се разбуди..трябва нещо по хард..по вашата част Mr. Green

# 658
фермани,ли hahaha вдъхновили са се значи hahaha..ми така де,Левия докато получава само възхитителни коментари...хич няма да се разбуди..трябва нещо по хард..по вашата част Mr. Green
Еми аз не бях тук като са го измисляли...но доколкото помня,целта хич не си беше разбуждане...
благодарение на това обаче разбрах какво значи gitano cubano Joy Joy Joy

# 659
Еми аз не бях тук като са го измисляли...но доколкото помня,целта хич не си беше разбуждане...
благодарение на това обаче разбрах какво значи gitano cubano Joy Joy Joy
Скорпионките наистина са решили да жилят Mr. Green...може би ще е хард..ама както съм подпалила...нека му Rage...особено и след последното вече...колкото и субективно да говориш...ти си реален участник в събитията и виждаш...минимум последствията...

Общи условия

Активация на акаунт