Бурята~~La Tempestad~~Тема 8

• 22 656
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Ами ти какво искаш много ми е пък интересно да го аплодираме ли hahaha...жени сме все пак,нормално...коя жена ще остане несъпричастна към подобна гавра #Cussing out #Cussing out

# 706
Тони,това с балона нищичко не е  Joy Joy от утре само гледай какво става..
Скрит текст:
аз се надявам ,че Катето няма да се сърди,но момичето е доста навътре с материала има опит и са и познати доста фазите на боледуването да речем....тя направо е бясна,защото и много харесва Химена..поне по телефона..но шегата на страна предполагам,че тук ще се сдържа Mr. Green Joy hahaha
Лека нощ!
слагам това за сбогом,че да има мир,сложа ли левия ще ме почнете пак hahaha hahaha

# 707
Наваретко, какво сбогом, не ни изоставяй  Joy От теб ще чуем ли анализ  Laughing на Тони анализа много ми хареса.

Сега по въпросите на Тони - сериала на Ели
Скрит текст:
е Призракът на Елена, гледала съм го, но така и не стана ясно каква е тази работа с конете. Лирическият герой изостави първата си жена на сватбата заради една кобилка, която раждаше. Мъжете от тяхното семейство си биеха някакви инжекции на пълнолуние, за да не стане нещо лошо. Имаше момент, в който това се случи, но не разбрах в кон ли се превърна племенника или в нещо по-лошо. А Ели няма кръвна връзка с конете  Laughing само приятелска. Даже запознава детето си с нейния кон  Grinning
за турски сериал
Скрит текст:
бих ти препоръчала север юг, в момента го дават по бтв, има малко бой, малко любов, много интриги и жените са красиви. Има ли нужда да споменавам, че участва Къванч  Heart Eyes

Ама чакайте малко, вие на Мис Вселена какви мъже предлагате  hahaha  Маурисио като мъж на мен не ми харесва, ама пък обичам музикалната им тема с Маги  Heart Eyes Леви го харесвах като мъж, пък вижте какво стана. Иван ми е по средата, ама Ернан на никого не го пожелавам, иначе е прекрасен актьор, много се вживява като се ядоса .. малко  Joy Като гледам май прие принципа - ако Марина не е негова, няма да е на никого. Дали е способен да направи нещо на жената, която уж обича  #Crazy

# 708
Здравейте! Grinning

Какво сбогом,аа не,аз за благозвучие го казах Joy

значи все пак хора се превръщат в коне Crossing Arms,има ли сериал, в който жените се превръщат в змии,този филм определено ще го гледам Joy Joy

за този филм,погледнал съм аз дамите,няма как,само където са по белички Crossing Arms...но чак красиви,особено главната героиня Sad...

На мис Вселена какви мъж предлагаме??какъв е този въпрос,сякаш не си ни чела Joy Joy Joy
Ми себе си предлагаме,то не е ли очевидно Joy Joy Joy

# 709

За серията,ми те пък нищо не са ми оставили ,всичко казали...но ми направи впечатление колко малко се ядосва Ернан,хубаво ,че така не хаби излишни нерви,обаче как скокна аз се уплаших...гледаше като някакъв съсел Mr. Green,но пък хубаво е ,че бързо му минава...само най много да беше удушил Естер,то това не е лошо hahaha...Миналия епизод имаше странна сцена Ернан при майката...този човек гледа бясно,после реве,после се хили като инфантил,наистина яко хлопа ковчега...не го разбирам..той нали каза на фаталната Урсула,че Марина ще е негова иска или не...значи все пак и Марина ще пострада,ама то нейната глупост край няма и доверие..ще трябва да си плати...аз като разбрах какво е на финала...да ти дожалее за Марина,той Ернан такива десни прави и хвърля,че направо,на мен ми идва да го #2gunfire #2gunfire..ужас...болен мозък

# 710
Добър ден! Mr. Green

Вижда,че Ернан и малкото му ядосване обсъждате Joy Joy,а направи ли ви впечатление,че като и пусна врата,си почисти леко ръцете,все есно боклук е пипал Mr. Green..и защо си ходи с този бял халат,не го ли е срам от Естерсита Joy Joy тя не е от неговия отбор все пак Joy

Наваретко,не се притеснявай,едва ли има някой пишещ или четящ,който не е разбрал,че се предлагате за мис Вселена Joy Joy сляпа да бях пак щях да разбера Joy Joy

На мен Маурисио ми харесва като мъж Mr. GreenИван ми е след него всъщност...но визуално само Peace..иначе е страшен актьор няма сравнение,сцената при Бети беше много добра,много психо Peace...аз понастръхнах леко,осбено като се закани на Марина  Shocked

# 711
Наваретко, по турските стандарти са си направо красиви, е хайде, да кажем, че са симпатични  Wink

Аз знам, че вие сте първи кандидати  Mr. Green ама това Багре, това Олинто, малко не ми се вписват, забележи, че казах малко  Joy

За сцената с хвърлянето в басейна реших, че Ернан ще се прави на удавник само и само да се отърве от събранието  Joy Joy

Цитат
да ти дожалее за Марина,той Ернан такива десни прави и хвърля,че направо,на мен ми идва да го..

Стига бе, тия десни да не са за нея  #Crazy

Сега остава Ернан да си излее "мъката" пред майката на Марина и да се надява, че тя нищо не може да каже  Close

Ей, не мога да си публикувам поста и само добавям нови неща  hahaha

Еми, не съм видяла това, ама и не видях душенето, пък уж гледах  ooooh!

# 712
Цитат
Наваретко, по турските стандарти са си направо красиви, е хайде, да кажем, че са симпатични  Wink

Аз знам, че вие сте първи кандидати  Mr. Green ама това Багре, това Олинто, малко не ми се вписват, забележи, че казах малко  

ами ти я и мама е симпатична,но не участва в сериали Crossing Arms...а турски стандарт пък сега...ние да не сме турци hahaha хора още не е изстинал 3 ти март hahaha hahaha Joy Joy

аа така съм съгласна,да се знае кои са първи в листата за кандидатура Joy Joy Joy

халата на Ернан,забравих и аз,хич ли не го е срам да се развява така пред чужди жени,аз например съм леко срамежлив,не мога така Joy Joy...той под този халат май няма облекло....и както хвърчи...това онова да не лъсне,аз леко със страх гледам ви казвам,да не видя повече от необходимото.... Shocked

и докато сме на облекло..късите панталонки на Марина са просто уникални hahaha събират ми погледа,там  гледам с четири очи Joy Joy

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 12:02 от karltol3

# 713
Наваретко,ти намери от какво да се притесняваш Joy гледай си спокойно,той халата дълъг...то да показваха нещо...ама къде ти Mr. Green Mr. Greenняма,спокойно

# 714
Наваретко,ти намери от какво да се притесняваш Joy гледай си спокойно,той халата дълъг...то да показваха нещо...ама къде ти Mr. Green Mr. Greenняма,спокойно
да бе така ще кажете вие,за да ме прецакате hahaha hahaha hahaha...той както е дълъг..но онзи направо лети и вятъра като добавим..страх ме е Shocked,но пък Марина по халат ми харесва много Mr. Green там нямам нищо против вятъра Mr. Green...още помня една душна сцена 2-ри епизод Joy и после във 12 като се мажеше с едно кремче в банята Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

# 715
ти пък по серии ги помниш,само мога да предположа колко си ги гледал hahaha hahaha

# 716
Да не си помислите,че нашата приятелка ни е забравила..Карими Mr. Green

Retweeted by S E L E N A
Memi ‏@lajovenimantada 17h

Debería ser ilegal romperle el corazón a quien te lo intentó arreglar.
Не е редно да разбиваш сърцето на този,който иска да излекува твоето

Retweeted by S E L E N A
Prudence ‏@Evaysol Mar 2

Hay personas que al instante de conocerlas sabemos que no son para nosotros. Al resto de la historia la escribe nuestra terquedad.
Има хора,които откакто познаваме знаем,че не са за нас..останалата част от историята я пише нашия инат..

S E L E N A ‏@kariimyy 6h

Lo que tiene que ser; será...
каквото трябва да стане става..

Retweeted by S E L E N A
Sargento Campos ‏@nathcampost Feb 27

¿Cuántas veces hay que tropezar con la misma piedra para cambiar de camino?
Колко пъти трябва да се спънеш в един камък...за да смениш курса?

# 717
Наваретко...това пък какво е сега...хич не ми харесва smile3516...особено ако гледам последователността на датите..ама никак Thinking

# 718
Наваретко...това пък какво е сега...хич не ми харесва smile3516...особено ако гледам последователността на датите..ама никак Thinking
а да на мен много пък ми харесват защото Joy Joy това ми пращат това слагам hahaha какво да направя....ако си спестя нали ще ме убият после hahaha

# 719
Тъкмо се успокоихме и хайде нова бомба  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт