Бурята~~La Tempestad~~Тема 8

• 22 641
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Тъкмо се успокоихме и хайде нова бомба  ooooh!
не това не е бомба...само пиратка Joy Joy Joy до бомбитте има време Joy Joy

хайде Дами сега е момента ,яко разсъждения...какво казва лирическия аз Mr. Green

аз знам,че не е смешно,но какво да направя на смях ме избива Joy

а и поздрави от Катето имате,но те леко бледнеят пред останалата част от съобщението hahaha

помощ от чичко доктор Mr. Greenвнимавайте сериозно,да не загубим някой накрая Peace
който се нуждае да си взема..нужните дози,че аз ..онази нощ..като помня как се разтреперих hahaha

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 13:24 от karltol3

# 721
По-добре викай отец Томас, таквиз доктори не ща Mr. Green

То е ясно какво е искал да каже лирическия герой. Явно някой е жестоко хлътнал, знае че онзи индивид не е за нея, ама не може да направи нищо (колко познато). Тези неща трябва да се изживеят и преживеят и чак тогава ще се смени курса. Най-добре е някой по-опитен капитан да го направи преждевременно!

# 722
По-добре викай отец Томас, таквиз доктори не ща Mr. Green

То е ясно какво е искал да каже лирическия герой. Явно някой е жестоко хлътнал, знае че онзи индивид не е за нея, ама не може да направи нищо (колко познато). Тези неща трябва да се изживеят и преживеят и чак тогава ще се смени курса. Най-добре е някой по-опитен капитан да го направи преждевременно!

кой пък ще е този преждеверемнния капитан Mr. Green...ами да явно осъзнава какъв е...но като е толковЪ Флюбена...аз не мога да кажа,че ми е познато,не съм се влюбвал в обвързан кубинец все още,но пък време има Mr. Green

# 723
и някой каза отче Томас Joy

но защо отеца,не сме се погребали още,че да ни опява Joy по-добре доктор Сан Мигел или доктор Гонсалес hahaha

не честно сега ще е абсолютния сеир вече...да ви кажа ли понататък сюжета..Леви ще си продължи да се показва с благоверната,а Химена ще стои подозрително сама....и така...до едно красиво време...жалко,наистина Sad

Наваретко,само ти остана да се влюбим в обвързан кубинец и съвсем останахме Joy Joy Joy

Аз пак сериозно да си кажа...харесвам ги тези двамата в реалния живот,ми хубаво бъдете заедно като хората...но ако Леви ще си продължава така..и без сватба даже,това е толкова долно,вие може ли да си представите жена като Химена да се примирява....да бъде втора и инкогнито...това е нереално долно...разбирам или да се съберат като хората или всеки по пътя си,защо тези агонии....това е адски долно и грозно:sick:...думи нямам...и аз го не ща този доктор...повече проблеми ми докарва.... ooooh!

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 13:20 от Emi Ilieva80

# 724
Добре спокойничко само,няма вече,ето махнах доктора,само не палете моторите...калма...моля ви се Mr. Green..калма Mr. Green

ей ще ме изядете вече като го сложа ooooh!...сякаш дявола ви слагам...а добре сега уилям не ви ли е любимия актьор Thinking..нали беше

# 725
Добре спокойничко само,няма вече,ето махнах доктора,само не палете моторите...калма...моля ви се Mr. Green..калма Mr. Green

ей ще ме изядете вече като го сложа ooooh!...сякаш дявола ви слагам...а добре сега уилям не ви ли е любимия актьор Thinking..нали беше
ние сме си калма...ама сме  тристе Joy Joy Joy

аа Не чакай сега аз това никъде не съм го казвала Joy Joy,моя номер едно се знае
Скрит текст:
Кристиян Майер... Peace

на Катето 100% сигурност не и е любим актьор Joy това от нас..за другите не знам Thinking

# 726
Ами на мен Уилям само ми е минал покрай любимите актьори  Joy Май повечето от нас го харесваме заради външността. Наистина са красива двойка, ама аз такива сърцеразбивачи не харесвам. Мой човек, от два стола се пада най-лесно на земята  Naughty

Еми, по добре доктор Гонсалез, че е мултифункцианален  hahaha

# 727
А чакай тя Катето има ли любим актьор Joy Joy Joy аз доколкото разбрах почти всички са много  под нейните критериии Joy Joy Joy

# 728
Ами на мен Уилям само ми е минал покрай любимите актьори  Joy Май повечето от нас го харесваме заради външността. Наистина са красива двойка, ама аз такива сърцеразбивачи не харесвам. Мой човек, от два стола се пада най-лесно на земята  Naughty

Еми, по добре доктор Гонсалез, че е мултифункцианален  hahaha
минал и заминал казваш Joy Joyа иначе е страшно красив мъж Peace и наистина са много красива двойка...но язък му за външността Sad...щом е решил така да си играе с хората...

Гонсалез е много мултифункционален може и да ви изроди без да сте бременни и тумор да ви излекува без да го имате Joy Joy

# 729
А чакай тя Катето има ли любим актьор Joy Joy Joy аз доколкото разбрах почти всички са много  под нейните критерии Joy Joy Joy
стига бе,има единици особено от мъжете,ММа-еца забрави ли Joyно той наистина е уникален актьор Peace има и други единици..разбира се Mr. Green

просто момичето като идва от испанската школа..и е трудно да ги възприеме свободолюбивите и не така дисциплинирани в работата си латиноамериканци...които стават актьори по случайност...без подготовка...но има и адски добри Peace

то си личи погледнете само Иван,погледнете Уилям..разликата е огромна...просто школата си казва думата...личи си че Ванката доста са го дърпали и глозгали...

# 730
Еми,мога ли да го забравя.... Joy..хубаво не споря...е Иван е ясно ..голям актьор е,не споря...но това нейното е педантизъм какоо ooooh!....да крещиш и да съскаш като змия в работата си,не е нормално....ами и аз да трябва да работя с нея,сигурно ще я удуша като Ернан  ooooh! ooooh!

# 731
Еми,мога ли да го забравя.... Joy..хубаво не споря...е Иван е ясно ..голям актьор е,не споря...но това нейното е педантизъм какоо ooooh!....да крещиш и да съскаш като змия в работата си,не е нормално....ами и аз да трябва да работя с нея,сигурно ще я удуша като Ернан  ooooh! ooooh!
Наваретко режисьора ,за да го слушат ,трябва да си наложи авторитет...да има страхопочетание..това е много трудно за млада жена,недей така... Mr. Green...момичето щом е търсено..значи  това им трябва и недей,че вече яко си посипа Joy Joy Joy

# 732
ааа да бе това търсят...как ли пък не...сигурно е заради сините и очи Joy Joy Joy,добре де хубаво хайде няма да дълбая Joy Joy

# 733
Ти на сините очи ли остана Joy Joy Joy внимавай в каква територия навлизаш ей...код оранжево Joy

# 734
Ти на сините очи ли остана Joy Joy Joy внимавай в каква територия навлизаш ей...код оранжево Joy
Ааа Еми пак започвате значи Mr. Green..пак ме хвърли в тръстиката...че аз Катето си я харесвам,какво то лошо няма...ако става въпрос и моята жена...хареса нейния мъж, Thinkingама това нищо не значи нали hahaha...вие сте опасни обаче навсякъде виждате сериал Joy Joyние сме си приятелчета само..аз в момента съм и на вселенска вълна

Общи условия

Активация на акаунт