Добро утро и от нас.Пресиян няма още зъби.Само се лигави и мрънка ,но толкова.Лъки ,аз мисля ,че най-полезната вещ ми беше шезлонга,но като подаръци съм се радвала на всичко,дори и най-малкия важното е ,че е от сърце.И мен ме е яд ,че бебо няма бебешка фотосесия.
Нашият режим е такъв:
6-6.30-Кърмене
9-10 попара и кърмене
13-зеленчуково или месно
17-каша
20-21-кърмене,и през нощта поне още 1-2 пъти кърмене
На мен ми се иска до годинката да сме приклучили с кърменето(не ме нападайте),защото имам позната ,която кърми детенце на 2г и 3-4 месеца и става все по-трудно за детето и мама.
Гърл как сте?Моята дъщеря страшно бавно сваля температура и бързо качва.Примерно меря 38,давам нурофен след 20 мин меря-39.6 Shocked,затова винаги изпадам в ужас от температура,било то и ниска.
За предметите в носа с каката имаме само един случай ,но ще го помня завинаги.Беше 2-3 група в градината.Започна хрема ,лекуваме,стана зелена,появи се неприятна миризма.Водя при ЛЛ,изписва аб капки,капим промяна няма,все гледам носа и ми се струва че в едната ноздра има нещо.Водя пак при ЛЛ,гледа и тя и казва че е засъхнал секрет по-често промивки е ще се оправи.Една сутрин ми вдигна птемпература.Реших направо при УНГ резултата беше -мъничко парченце дунапрен в носа(от матрака в градината ,който бил скъсан и тя си е ровела),гноен абцес и силен Аб.Три дни ми бодържа 39 градуса температура.Беше ужас.Затова сега съм двойно по -параноичназа всичко.
При нас бобови и риба мисля че има във втора група на кухнята(след годинка).
Близначе ако има среща на 7 аз също бих се вклучила.Много искам да се запознаем.

Слагай и топли компреси от напоен с вода памперс. 2 пъти бях с тежко запушване (и двата пъти поддържах висока Т по 2 дни).
Ще чакаме снимки, да знаеш!
за едната ме питаха, ама за другата, не 
Мисля да излезем днес, да не губи К. от хубавото време и да взема и лецитин.