ЮЛСКИ бебета - тема 16

• 24 954
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Мисти, месото трябва да се изконсумира в рамките на 24ч след отваряне на бурканчето, така че или го дай утре (така и така сега го въвеждаш) или го замрази.

# 61
  • София
Здравейте!

Терп, благодаря, че отново отдели време за нас  bouquet
Гърлче, аз също мисля, че АБ в случая е по-малкото зло. Дано да мине бързо. Hug
Няма какво да пиша. При нас е едно и също.

# 62
  • Варна
Нали при въвеждане на нова храна, тя трябва да се дава в рамките на 2-3 последователни дни, като постепенно се увеличава количеството. Целта е да се види дали има реакция към новата храна. А като започне да се дава по-голямо количество вече се редуват- един ден зеленчуково, на другия- месно пюре.

# 63
Агнес, ми нали нефрологът гледа на ехограф  newsm78 Нашето направление било изтекло според док, която го била пуснала пък ние не сме отишли да го вземем дрън дрън и сега ще ходим на частно. Аз мисля, че точно при нефролог трябва да отидем.

Лили, на теб ти е мъчно, че Лозенец не е същия, а на мен ми е мъчно с обратен знак. Моето село ще се загуби до няколко години. Там, където сме играли, сега е обрасло, запустяло, окрадено, изпочупено, пусто... Моето село е това, което преди няколко седмици нашумя с това, че го бяха пуснали за продажба в интернет. До няколко години ще окрадат каквото е останало и ще се изселят от там.
Иначе на близначето спомените са точно детски. Аз по си спомням за първата цигара, първата целувка, първото кръгче с колата, всичко там. И за небето. Никъде не могат да се видят толкова звезди, колкото на село.

# 64
Дейзи, след като направлението не е използвано, ЛЛ няма никакъв проблем да го преиздаде с нова дата. Да не говорим, че направленията за бебе са безлимитни, а и в случая става въпрос за профилактика, т.е. полага ви се.
Джина, адмирации за доброто дело  Hug

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 13:33 от Benny G

# 65
Бени, тя изобщо не го е пускала според мен. Но не ми се задълбаваше, защото постоянно я търсим в почивни дни, вечер и тя все ни приема. Реших, че е по-добре да не си разваляме отношенията.

# 66
Дейзи....небето. Бях забравила небето. Няма по-красиво и спокойно небе от на село  Heart Eyes

Гърлче, мен не ме слушай за съвети. Аз антибиотици не давам на децата си, освен ако нямам направена антибиограма , която да доказва налагането на  употребата им. Твърдо против тях съм. Няколко пъти вече съм спасявала Калина от напразно тровене от баш такива съвети на лекар. Ама ако продължавала да вдига температура, дай антибиотик? И защо???? Никой лекар не може да обясни. За всеки случай видиш ли, да не станело по-зле. И как ще стане по-зле бе, ми тая температура нали за това е измислена от Бог, та да помага на организма да се бори с болестта. Що пък трябва да и се плаша?  Ето, преди време като беше болен ММ, веднага АБ му изписали. И оня търчи да купува. Че като го навиках едно хубавооооо. Не го купи. Поддържа 3-4 дни температура и на 5-ия се оправи напълно. Сега ми е благодарен.
Но аз се отплеснах, извинявай. Само мога да ти пожелая Юли бързичко да се оправя, каквото и да решиш и да направиш, ти най-добре си знаеш  Hug Аз както казах, не съм за даване на съвети щото съм едно говедо инатливо.

Джине, нищо не каза за котките, даде ли ги? И не каза за кръвта. Дарила си кръв, което за мен е достойна за поклон постъпка. Дано спасят милата майчица и да може да си гушка бебето.  Praynig
А на теб ...еми няма емотикон за поклон, така че  Heart Eyes  bouquet

Мимс, и аз смятам, че прегледът би трябвало да се извърши от гинеколог. Нефролога си е чист бъбречен лекар.

Флайче, за*би го домакинството, стой си тук. Я кви сме готини  Sunglasses

Ние с Боци си легнахме в 10 и станахме сега. И то телефона ни събуди. Така бяхме откъртили...Аз го гушнах при мен. И понеже съм пред цикъл , ми е лошо и имам сърцебиене. И то милото се залепи за лявата ми цица, легна на сърцето ми и заспа от лупкането му  Heart Eyes Спомени някакви, вътреутробни....Simple Smile

# 67
Гърлче,калция на ампула ли е?На нас ни бяха изписали една за деня и аз я изсипвах в шишето с водата,така по-лесно я изпиваше.Нещо за хремата слагаш ли в нослето?Аз също чакам 3 дни с температура и ако няма подобрение давам АБ.А за бебето  ако ми каже ЛЛ ,че трябва веднага бих дала,че си е страшно.Дано да се оправя бързо малкия бебок и да не плаши повече така мама  Hug
Мимс ,как  беше кухнята?И аз го записах Пресиян и в понеделник почваме.

# 68
Мисти, месото трябва да се изконсумира в рамките на 24ч след отваряне на бурканчето, така че или го дай утре (така и така сега го въвеждаш) или го замрази.
Благодаря ти, точно така ще направя, и утре давам, пък вдругиден пропуска.
Бени направленията за бебе пак са с лимит, безлимит са само тези които са към педиатър. А друг е въпросът, че щом не сте си го взели, тя го е анулирала и не й го броят от касата.
Само аз ли нямам хубави спомени от село  newsm78
Скрит текст:
помня, че ни караха да нижем тютюн, че дядо ми ни събуждаше още рано сутринта, единственото хубаво е, че вечерта ни разрешаваха да си играем със съседските деца в ДГ която беше срещу къщата на село. А сега след като старците починаха, леля ми обрала каквото може и окупира къщата, изпокара се с родата и така, нищо хубаво няма в цялата история.

# 69
ЛЛ не е далеч, ама и да го чуе, пак ще каже АБ. Сега ще редувам Панадол и Нурофен. Ровя му в устата, не знам, дали пък не е от зъб? Да му се не види, всички признаци са еднакви. Лошото е, че Юли е бил в контакт с болни, това ме притеснява. В петък добре, че мантуто излезе положително, иначе ЛЛ го писа здрав и щяха да му бият БЦЖ. Тогава съвсем щях да се побъркам... Вече втори път скачам на сън и ку дърпам завивката да видя дали е в леглото и спи. Ще лудна... Честно ви казвам Sad

# 70
  • Варна
На нас пък ни дадоха направлението за нефролог, което ще използвам на 04.03.
И миналата седмица се беше изринал по лицето и ни дадоха направление за дерматолог, което вече използвах.
Като отида сега при нефролога може ли да ми каже, че направлението ми е невалидно newsm78

# 71
Гол запис от мен. Чета ви.

# 72
Zdraveite momi4eta i izvinqvaite ,4e pi6a na latinski,no nqmam fleks taip za momenta.A iskam da se dopitam do vas ,poneje wqrvam v mnenieto na grupata  Simple Smile. Ta parvo da vi popitam davate li o6te vitamin D na decata si,poneje dnes bqh na konsultaciq ,no zabravih da popitam pediatarkata ni.Drugoto koeto e- pravili li ste o4en pregled na malkite.Az poiskah napravlenie ot pedito za malkata da q zaveda,poneje az sam problemna s o4ite(a 4etoh,4e e dobre sled 6 mesec da se izvar6i o4en pregled),no tq mi otkaza,poneje ZK ne poema.Sa6to taka iskah ve4e za malko da slagam malkata v prohodilka,no tq kategori4no mi zabrani.Obqsni,4e parvo trqbva da sqda stabilno(a na6ata o6te vob6te ne sqda daje).Vie slagate li gi v prohodilki ve4e?A smenihte li ve4e legnalite ko6ove na koli4kite?Moeto divane otkazva ve4e v legnaliq,iska samo da gleda Simple Smile. Lek den jelaq Simple Smile Simple Smile

# 73

Пине, чакам те във Варна, искам те с пионерска връзка и да пееш "Здравей Софийска асамблея"  Mr. Green

Това няма как де се осъществи!  Simple Smile  Нямам пионерска връзка. В края на комунизма участвах в една аналогична асамблея Радостта на Европа, в Белград. Там освен всичко останало ходихме в българското посолство, където деца на бг дипломати не бяха приети в Пионерската организация, понеже нямало кой - в Югославия нямаше пионерска организация. Та имахме поръчение да ги приемем. Дадохме си нашите връзки. После , като се върнахме в БГ трябваше да си купя нова, но се промениха нещата и така си останах без връзка.

# 74
Изабел1. Да, давам витамин Д. 2. Аз ходих на очен, но защото сме със запушен слъзен канал, профилактично наистина няма такова нещо, но може да си измислиш диагноза евентуално ако толкова държиш. 3. Слагам в проходилка, седи, чак стабилно не, но често ме спасява, че детето ми е малко диване, и не смея иначе и до вц да ида. 4. В началото на февруари сложих летният кош, не иска да стои в зимния и се наложи насред зима да го сменям

Общи условия

Активация на акаунт