Орхидейке, облечи си "запис"-а и ела кажи повечко, как сте, що сте?

Качвала съм се само на камила и то защото бях прочела, че ако възседнеш бяла камила е на късмет /мм яхна някаква пършива с неопределен цвят/ и щях да умра.
Първият път, като отидох да раждам се молех само бебето да е добре. Казвах си, ох дано бебето да ми е наред, с мен каквото ще да става. Вторият път отново се молех всичко с бебето да е наред, но същевременно повтарях само и аз да съм жива и здрава, че като знам как онова "всестранноразвитото" и гащите не може да си обуе без мен..../тази сутрин си обула гащите с крачола на кръста, излиза ми от банята с паста за зъби по косата дори, абе нямам думи/. Въпреки, че от години съм активен кръводарител, никога не го бях правила за сонкретен човек, но снощи прочетох за този случай и се надявам повече хора /особенно от Бургас и Стара Загора/ да успеят да помогнат. Весето също ще дари.
. Проходилка не ползвам за сега, по-добре изчакай още малко, всяко дете се развива по различен начин, едни са готови - други не. Коша за новородено го смених като беше на 5.5м, защото вече не се побираше в него

Този път имам съмнения, че ще останат само те, без кашлица, пък да видим. Тези нейни зъби хем рано избиват, хем все едно през камъни излизат...толкова трудно и...сополиво. 

Нали беше против?
. Ta parvo da vi popitam davate li o6te vitamin D na decata si,poneje dnes bqh na konsultaciq ,no zabravih da popitam pediatarkata ni.Drugoto koeto e- pravili li ste o4en pregled na malkite.Az poiskah napravlenie ot pedito za malkata da q zaveda,poneje az sam problemna s o4ite(a 4etoh,4e e dobre sled 6 mesec da se izvar6i o4en pregled),no tq mi otkaza,poneje ZK ne poema.Sa6to taka iskah ve4e za malko da slagam malkata v prohodilka,no tq kategori4no mi zabrani.Obqsni,4e parvo trqbva da sqda stabilno(a na6ata o6te vob6te ne sqda daje).Vie slagate li gi v prohodilki ve4e?A smenihte li ve4e legnalite ko6ove na koli4kite?Moeto divane otkazva ve4e v legnaliq,iska samo da gleda
. Lek den jelaq

Аз умирам от страх от игли. Кръв не мога да дарявам по тази причина. Като отидох да раждам само за слагането на абоката мислех. Отврат!!
Ако можех и аз бих дарила,а и мм също,но тук дали става?