Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 248
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Много хубава тема, а аз да не съм се записала  ooooh!
За да не е само гол запис ще споделя, че и аз съм много доволна от измиващата пяна на Елея. Ползвам за чувствителна кожа. Много приятна, не дразни очите и маха перфектно грима.
Червилата на Голдън Роуз от серията Велвет мат са страхотни, много трайни.
Водоустойчивия черен молив на Импала го бях взела погрешка. По принцип не ползвам водоустойчиви продукти. Слагам го на водната линия, отгоре запечатвам с черни матови сенки и часове наред не мърда.

# 541
За да не е само гол запис ще споделя, че и аз съм много доволна от измиващата пяна на Елея. Ползвам за чувствителна кожа. Много приятна, не дразни очите и маха перфектно грима.
Водоустойчивия черен молив на Импала го бях взела погрешка. По принцип не ползвам водоустойчиви продукти. Слагам го на водната линия, отгоре запечатвам с черни матови сенки и часове наред не мърда.

Sladkishi , сподели, моля, от къде взимаш черния молив? Не знам в кои големи вериги има продукти на тази марка. Тук в Търново имаме ДМ и Елитис.

# 542
Момичерта моля ви препоръчайте ми хубав заздравител за нокти... бях си взела един на Авон ама не съм много доволна. Цепят ми се ноктите и като пораснат малко и се чупят пък не са от най меките...  Rolling Eyes  ooooh!

Лакираш ли си ноктите? Защото моите започнаха така да се цепят като взех да се лакирам постоянно, не съм от хората, които поддържат дълъг и перфектен маникюр, просто с мъничко дължина се лакирах и започна това цепене ... ooooh!
Мажех се с какви ли не масла на Икаров, на ArtDeco, по принцип съм човек, който консумира и добро количество млечни продукти, зеленчуци/плодове ... обаче продължиха да се цепят.

Спрях да се лакирам за няколко месеца (с което се спря и използването на лакочистител) и да ги мажа т каквото и да е и ноктите ми се оправиха, а и моите по принцип са си здрави и с нормална плътност ...

Т.е. ако не ти коства нищо и можеш да изтърпиш така като мен известно време без нищо да ги третираш - това е моя съвет от опит  Peace

# 543
Момичерта моля ви препоръчайте ми хубав заздравител за нокти... бях си взела един на Авон ама не съм много доволна. Цепят ми се ноктите и като пораснат малко и се чупят пък не са от най меките...  Rolling Eyes  ooooh!

Мисля, че е по-добре да си купиш на само заздравител за нокти, ами и някакви витамини, за да подсилиш вътрешно организма си.  Peace
Да, едно нещо, което расте непълноценно и нездраво, трудно се оправя с козметика - било то коса или нокти.  Peace

# 544

Sladkishi , сподели, моля, от къде взимаш черния молив? Не знам в кои големи вериги има продукти на тази марка. Тук в Търново имаме ДМ и Елитис.

И аз съм от Търново  Hug
Молива го взех от едно малко магазинче за козметика на 5-то авеню. Дано се сещаш за кое говоря Simple Smile

# 545
И аз съм от Търново  Hug
Молива го взех от едно малко магазинче за козметика на 5-то авеню. Дано се сещаш за кое говоря Simple Smile

Супер! Ще го намеря, едва ли са много. Хиляди благодарности! Hug
Сега ползвам един молив на Seventeen, от който обаче никак не съм доволна. Аз също нанасям само на горната водна линия, но този след половин час се е размазал брутално и приличам на панда. Stop

# 546

Лакираш ли си ноктите? Защото моите започнаха така да се цепят като взех да се лакирам постоянно, не съм от хората, които поддържат дълъг и перфектен маникюр, просто с мъничко дължина се лакирах и започна това цепене ... ooooh!
Мажех се с какви ли не масла на Икаров, на ArtDeco, по принцип съм човек, който консумира и добро количество млечни продукти, зеленчуци/плодове ... обаче продължиха да се цепят.

Спрях да се лакирам за няколко месеца (с което се спря и използването на лакочистител) и да ги мажа т каквото и да е и ноктите ми се оправиха, а и моите по принцип са си здрави и с нормална плътност ...

Т.е. ако не ти коства нищо и можеш да изтърпиш така като мен известно време без нищо да ги третираш - това е моя съвет от опит  Peace

Лакирам ги да като са с дължина за лакиране... общо взето колкото ходя с лак толкова и без, защото като пораснат малко и се поначупят изрязвам ги, съответно спирам да ги лакирам и като пораснат почвам пак.Явно трябва да се обърна към витамините за помощ, но си спомням , че преди пиех Мерц и нямах никаква файда от тях. Препоръка за някакви витамини за нокти който да са на прилична цена?  newsm78

# 547
  • Варна
Аз с това се мажа да не кажа всеки ден, през ден, да речем.

При мен се забелязва ефект, но аз рядко се лакирам. Най-интересното, че ноктите на големите ми пръсти нещо се прецакаха, другите по ги бива.  Confused

# 548
  • София
darlita, къде се цепят ноктите ти? Отстране се зацепва, или се лющи пласт от самия нокът? При лакиране ползвай база, за да защитиш и предпазиш нокътя от вредностите на лака /въпреки, че в последно време доста лакове вече са без вредните съставки/. Също така ти препоръчвам и зеления лакочистител на Лили, който е с масла и не изсушава нокътната плочка. Също така за предпочитане е да не режеш ноктите, а да намаляваш дължината им с пилене. На мен много ми се цепеха ноктите ,лакирана съм постоянно от години, никога не ходя с голи нокти. От както започнах да ползвам Витамин бустъра на ГР за основа преди всяко лакиране ноктите ми направо се родиха. Освен това си купих стъклена пила на Титания, от която също съм супер доволна. Заповядай в лаковата тема, там момичетата ще те посъветват и други хитрини  Hug.

# 549
  • В един копнеж!
Аз препоръчвам на първо време да спреш с лака поне за 6 месеца. Търкай ноктите си в сърцевината на скилидки чесън и/или лимон. На мен ми помогна. Моят проблем беше, че от вътрешната обратна среда, дето  възглавничката, нокътя отвътре ми се  цепеше. Все едно съм ги киснала часове във вода. И, второ, забрави за евтините лакове от по 0,50 лв, 1-2 лв. и т.н. Предпочитай по-скъпите. Повярвай, разлика има, в базата.

# 550
Мога да ти препоръчам ефикасен заздравител, но не е за тази тема.  Rolling EyesСкъп е, но си заслужава.

# 551
Мога да ти препоръчам ефикасен заздравител, но не е за тази тема.  Rolling EyesСкъп е, но си заслужава.
Микросел-а ли?

# 552
Аз да кажа, че на моите хилави нокти наличието на лак е по-добрия вариант, иначе се начупват и обелват доста по-бързо. Лакът ми ги защитава (донякъде) от удари и други дребни травми.
НО драстична промяна в състоянието им имаше едва когато спрях контрацептивите. Така че смея да твърдя, че хормоните също влияят на ноктите.
Бих препоръчала все пак да ги третираш с някакво масло, примерно веднъж в седмицата, преди всяко лакиране. Изпилвай перфектно, не ги оставяй да стърчат настрани извън нокътната плочка. Всякакви външни ръбчета ги заглаждай, защото оттам тръгват да се цепят, а така ще минимизираш риска.
Ползвай хубава база, която да не допуска досег на вреден лак с нокътя. Аз сега примерно ползвам заздравител на Римел с диамантена пудра, витаминения на ГР също е хубав. Добрият топ лак също осигурява по-издръжлив маникюр.
Когато започне за се залющва по краищата - направо го махай и слагай нов. Това е по- добре, отколкото нокътя да остане незащитен и да почне да се чупи.

# 553
# 554
Аз го имам, но като не съм редовна в ползването няма как да споделя мнение.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт