Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 162
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Аз слагам кристали само на връхчетата, защото си мисля, че косата ще стои мазна ако сложа по цялата дължина. Имало е случаи, в които прекалявам с количеството, нанесено на връхчетата, и те стоят леко мазни. Ползвам и съм ползвала само серума за сухи краища на AVON (който май е като кристалите) и арганово масло на Икаров. Като цяло връхчетата са ми много сухи, но вече и цялата коса я усещам много суха. Не се изправям с преса, не се къдря. Започнах да си правя домашни маски, но разлика не виждам, но все пак ще продължавам да си ги правя  Rolling Eyes

# 76
  • Варна
Има ли евтини продукти за топлинна защита на косата преди изправяне с преса?

# 77
  • Пловдив
Има ли евтини продукти за топлинна защита на косата преди изправяне с преса?
и мен ме интересува това  Hug  ще се радвам да споделите мнение 

# 78
  • София
Ейвън имат такъв спрей.

# 79
  • Варна
Ейвън имат такъв спрей.

Да, видях. А нещо от магазин?

# 80
има -  balea trend it up/от ДМ/, Taft Heidi's Heat styles Heat Protection Spray, SYOSS Heat Protect..

# 81
Някой беше похвалил в предната тема една спирала на Miss Sporty (Pump Up Booster).
Забелязах, че е сложена снимката на синия вариант, който е водоустойчив. т.е. си доволна от него, а не от обикновения?
Estellia е показала лилавата Hug

тази,а това е синята

Вчера,повлияна от тази похвала,влязох в DM.И тъй като не бях запомнила какъв цвят трябва да взема,доста се почудих между синята и лилавата.Разликата е,че синята е водоустойчива,а лилавата за обем и понеже имам водоустойчива,взех лилава.Има и оранжев вариант-той е за извиване,но аз не се оплаквам от дължините и извивките си Crazy и затова не ми представляваше интерес.Та днес си  пробвах новата придобивка-ами не е лоша,но нямах някакъв "Уау" ефект.Като минус отчитам това,че не ми раздели добре миглите,но може би е такъв резултата от спиралите за обем,знам ли Whistling.Бих казала,че за  цената си я бива ( в момента е намалена в DM на 4,29лв.).

# 82
  • Варна
има -  balea trend it up/от ДМ/, Taft Heidi's Heat styles Heat Protection Spray, SYOSS Heat Protect..

Ще ги сложа като картинки и ще чакам отзиви.

Скрит текст:

# 83
Използвам в момента термозащитния спрей на Syoss , дали върши работа не мога да кажа. Лошото, е че много бързо им се разваля помпата и не може да се използва. Два съм имала и на двата се развали.

Сега една приятелка ми подари термозащитния спрей на avon, не го използвала.

Скрит текст:

Първите ми впечатления са добри, има много силна миризма на канела, което ми идва в повече, но на други може да не им е проблем.
В предишната тема коментирахме термозащитен спрей с арган на Rubelia и писаха много добри отзиви момичетата. Навила съм да си го купя, но в Русе няма Елитис. Цената му е около 3,80 лв мисля, че влиза в графата евтини  Peace

Скрит текст:

# 84
  • Варна

В предишната тема коментирахме термозащитен спрей с арган на Rubelia и писаха много добри отзиви момичетата. Навила съм да си го купя, но в Русе няма Елитис. Цената му е около 3,80 лв мисля, че влиза в графата евтини  Peace

Скрит текст:

О, да, ще пробвам с този първо. Тази марка Рубелия откъде се пръкна? Много ми прилича по име на Рубела.

# 85
да, тяхно производство е

# 86
По препоръка от тази тема и аз си купих този спрей за термозащита на Рубелия: http://prikachi.com/images/47/7108047a.jpg. Цена - 3.80 лв. от обикновен магазин за козметика. Утре ще се изправям и за първи път ще го пробвам. Не зная за друго, но мирише страхотно. Дано аромата се задържа по-дълго върху косата. С едни удар ще са два заека! Simple Smile
Преди това ползвах спрея за Syoss. За ефекта какво да кажа - много третираната ми, изрусявана и изправяна по два пъти в седмицата ми коса е все още на главата ми и в сравнително добър вид за страданията й - така че: доволна!

# 87
два бюджетни продукта от Wet'n'Wild - клик

Аз, се запознах с тази марка в ebay, но не съм я пробвала Simple Smile) Някъде в БГ, предлага ли се?

# 88
знам само за недобрия и неактуализиран сайт на фирмата:
http://world-of-makeup.intelpharm.com/?cid=52
и това намерих:
http://world-of-makeup.intelpharm.com/232/Wet-n-Wild/
но и това е стара информация, магазинът в Надежда например го няма от почти година

# 89
  • Стара Загора
Взех си очна линия на Impala след като реших да не търся повече тази на Golden Rose. Като цяло на външен вид са едни и същи. Лесно се нанася и има плътен цвят. Мен въобще не ме бива с слагането на очна линия и даже с този писец ще трябват доста сухи тренировки май  Laughing
Скрит текст:
Иначе вчера си взех балсамчето за усни на Himalaya - този с какаово масло. Много хубав аромат има, но стикът е доста твърд и немазен, даже като го нанеса усещам устните си по-сухи. Обичам по-мазни балсами. По принцип нямам проблем с напукани устни.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт