Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 354
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
  • на кого му пука

В Елитис има намаление на спирали на Римел от 12 на 5 лв. Взех си Rockin Curves. Още не мога да дам мнение обаче. Прясна ми е.  Mr. Green

Скрит текст:
Ellah,тази четка ми прилича на уред за мъчения.Никак не се разбирам с извитите четки.Сподели моля те как е при ползване.

# 136
Аз за втори път си купувам маска на Рубела/Рубелия  newsm78 в туба с арганово масло (уж  Laughing ) и като че ли съм доволна.За цената си е идеална даже! Crazy

На мен пък нещо не ми харесва,много течна консистенция и не прави почти нищо за косата ми.Хубаво,че на теб ти върши работа.  Wink

# 137
  • Сoфия
На мен аромата ми харесва на Рубелията, малко е силен и се застоява бая върху косата ми, но не е най-ужасното, което съм ползвала. Имам къде къде по-големи фаворити в ужасните миризми Laughing
На мен също ми допада  Embarassed И аз още не мога да разбера дали ми действа или не  newsm78, но след изправяне с преса, косата не ми е чак толкова суха, както преди.

# 138
  • Варна
Вчера даже намацотих дългата коса на детето с него, преди да я изсуши със сешоара.  Crazy

Няма ли да стане нещо на плочите на пресата от този спрей?  newsm78

# 139
  • София

Каква му е цената? И какво представлява? За мазане ли е?

# 140
  • Somewhere far away
да. от рекламата доколкото се разбира... аз го разбирам така, като сух дезодорант, които не се пръска.

за да не е спам:

# 141
Да не звуча като онези дето само косури намират, но хубаво и ефтино май нема...Винги е баланс между цена и качество.

# 142
  • Варна
... но хубаво и ефтино май нема...

Има, има. Тази тема, ако беше обратното, нямаше да е вече 23-та поред.  Wink

# 143
... но хубаво и ефтино май нема...

Има, има. Тази тема, ако беше обратното, нямаше да е вече 23-та поред.  Wink

За съжаление цената не е еквивалент на качество. И на по-голяма може да купиш боклук, и за по-ниска нещо свястно, както и обратното е вярно, де. Peace
Наскоро купих черния Елсев, не е скъп, но не ми хареса. Или да напиша по-иначе -  не е за моята коса. Става като слама, хвърчи и се наелектризира. Като го видях, не знам що реших, че е точно за мен. Стана "да, да, ама не". Ще си продължа с репейния шампоан.

# 144
В Елитис има намаление на спирали на Римел от 12 на 5 лв. Взех си Rockin Curves. Още не мога да дам мнение обаче. Прясна ми е.  Mr. Green
Скрит текст:
Ellah,тази четка ми прилича на уред за мъчения.Никак не се разбирам с извитите четки.Сподели моля те как е при ползване.

Ох, какво да ви кажа, ще й дам втори шанс, но на пръв поглед не съм доволна особено.
Дали защото е много течна или поради друга причина трябваше да си чистя под очите, дори водната линия от разни попаднали случайно петънца.
Отделно за период от 3-4 часа долният клепач на едното ми око се беше изцапал вече.
Такова нещо с Импала-та никога не се е случвало, дори неволно съм си търкала окото.
Но имам приятелка, която от Импала-та изобщо не е доволна, тази й хареса също. За сравнение тя и Ракетата на Мейбълин, която много я хвалят не харесва. До вкус и мигли си е.

# 145
Аз не харесвам черния Елсев. На мен ми прави пърхот.
От същата серия много ми харесва този

Прави ми косата жива и блестяща.
Мерак ми е да ползвам новия, светлосиния.

# 146
Вчера даже намацотих дългата коса на детето с него, преди да я изсуши със сешоара.  Crazy

Няма ли да стане нещо на плочите на пресата от този спрей?  newsm78

Термозащитните спрейове естествено, че зацапват плочите, но кое е по-добре да си предпазиш косата или пресата? Wink Пресата трябва да се почиства периодично, може и с мокри кърпички. Главно защото натрупванията от различни спрейове и всякакви други стилизиращи продукти могат да увредят косата, на плочите нищо не може да им стане.  Peace

Продукт, който да похваля е зеления лакочистител от Lilly. Взех си го именно защото тука в темата много хвалят. Много ми харесва, че е oil-based, от другите лакочисители все получавам нещо като бял слой на ноктите след махане на лака и ги усещам сухи. И най-важното е, че чисти лака супер, а аз слагам по много слоеве, т.к. се рисувам сама в нас  Laughing

Скрит текст:

# 147

Каква му е цената? И какво представлява? За мазане ли е?

Не оставя следи,има три продълговати дупчици отпред,тубичката лесно се притиска и излиза нещо като "сух бял крем";лесно се разнася,моментално попива и изсъхва;предпазва много добре от миризма и изпотяване;купих си с аромат "Чист като след душ",наистина много свежо и интересно мирише.Струва 4.20лв

# 148
Трябва да опитам и него. Аз съм много доволна от кремообразният на Dove. Определено не бих си взела вече стик или обикновен рол-он, кремообразните са ми най-удобни.

# 149
Ellah , кой кремообразен на Dove имаш предвид? Този, на който опаковката е като гъба ли? Никъде не го намирам вече.

Общи условия

Активация на акаунт