Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 254
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
Момичета златни сте ще се възползвам  от съветите и на двете.Утре ще си направя и маска за коса Hug   bouquet

# 121
Много ми харесва този душ гел на дм http://4.bp.blogspot.com/-zwd-Kk8bPF8/UhYQOxKTqOI/AAAAAAAAAGM/ES … 1600/DSC02583.JPG мирише уникално вкусно, цената е 2,20  Laughing
Още един глас за този душ-гел. Изобщо, душ-геловете на Балеа много ми допадат за сметка на лосионите за тяло. Simple Smile

# 122
  • София
Вместо запис в темата искам да похваля любимите ми ексфолианти за тяло на Балеа - само им сменям аромата периодически Simple Smile

Едри ли са частичките?

# 123
Пак изтървах темата...

Някой питаше за спирали, гордо мога да похваля на Импала 3ХЛ или 2, не ми се рови да я намеря. Наистина съм много доволна, не се рони, не сплъстява и издържа цял ден. Но е за хора с обемни мигли според мен.

В Елитис има намаление на спирали на Римел от 12 на 5 лв. Взех си Rockin Curves. Още не мога да дам мнение обаче. Прясна ми е.  Mr. Green

Скрит текст:

# 124
Ако имате проблеми с кожата на главата не ви препоръчвам шмпоан с прополис - прополисът е субстанция, която дава много алергии от всякакъв род. По скоро идете на кожен лекар или на хомеопат - могат да ви дадат някои витамини или хомеопатични лекарства, които действат много добре на подобни проблеми

# 125

Скрит текст:

# 126
  • Бургас
Вместо запис в темата искам да похваля любимите ми ексфолианти за тяло на Балеа - само им сменям аромата периодически Simple Smile

Едри ли са частичките?
Ами не са от дребните, аз затова ми харесват

# 127
  • В къЩи.

Оставя ли следи по дрехите? Справя ли се с изпотяването?

# 128
 и аз имам същото питане. Днес го гледах, но бързах и даже не го помирисах:(

# 129
Аз ползвам термозащитния спрей на Сайъс - никога не се е развалял дозатора и съм доволна - косата ми излежда добре, не я изсушава, не я омазнява. Преди ползвах на Тафт, но след употребата му косата ми лепнеше и ставаше на клечки, като цяли изглеждаше мръсна и затова го смених - доволна съм от Сайъс Peace

# 130
  • Варна
Купих термозащитния спрей на Рубелия. Много гаден мирис има.  Confused Няма как от 1-2 ползвания да разбера действа ли...

# 131
На мен аромата ми харесва на Рубелията, малко е силен и се застоява бая върху косата ми, но не е най-ужасното, което съм ползвала. Имам къде къде по-големи фаворити в ужасните миризми Laughing

# 132
  • Варна
На мен аромата ми харесва на Рубелията, малко е силен и се застоява бая върху косата ми, но не е най-ужасното, което съм ползвала. Имам къде къде по-големи фаворити в ужасните миризми Laughing

Сериозно ли ти харесва?  Shocked Прилича ми на някакъв много тежък и не дотам хубав мъжки одеколон.

# 133

Сериозно ли ти харесва?  Shocked Прилича ми на някакъв много тежък и не дотам хубав мъжки одеколон.

И на мен ми допада, докато миризмата на спрея на avon направо ме побърква - много остра миризма на канела. Но иначе върши работа, косата ми изглежда добре след изсушаване. Днес си купих и този на Рубелиа с арган, ще пиша отизиви като го пробвам няколко пъти Wink

# 134
  • Пловдив
Аз за втори път си купувам маска на Рубела/Рубелия  newsm78 в туба с арганово масло (уж  Laughing ) и като че ли съм доволна.За цената си е идеална даже! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт