Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 231
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Като стана въпрос за Рубелия, взех си една тяхна маска - кератинова, но не намирам снимка, в златиста тубичка. Ами чудесна е- справя се колкото и доста по-скъпи маски, които съм ползвала. Косата ми е тънка, права. Маската няма силен аромат, не е прекалено гъста, но се разнася хубаво по косъма, косата стои подредена, не се заплита, не ми утежнява. Доволна  Peace
Някоя от тези двете ли е?
http://beautycosmetic.biz/grija-kosata-maski-c-119_87_90.html?fi … id=83&sort=2a

# 106
Не е от шампоана, аз всеки път купувам различен(и поевтини и поскъпи) рядко повтарям, но проблема си стои Rolling Eyes за това предполагам, че е на нервна почва, но поне да намеря нещо което да поуспокои кожата. Аз за това ги загледах тези на Милва, защото чувам все добри отзиви за този с хумата също и кат ранения. Ще го пробвам тогава той и без това не е скъп така, че няма за какво да ме е яд после.
Моя скалп също се раздразва бързо и ме сърби.Аз мога да ти препоръчам Кетозал.Маже се и се оставя да престои лечебен е .Аз си го ползвам и профилактично 2 пъти в седмицата струва към 5 и нещо зависи от коя аптека .През другото време се мия с Clear за мазна коса.Нямам проблеми.
Мен също ме интересуват продуктите на Рубелия макадамия има и балсам,крем за ръце и лице,маска....Чудя се дали са хубави ? NeWS78
Линк за Кетозал  http://www.ketozal.com/spec1.htm

# 107
  • Варна
Много ми харесва този душ гел на дм http://4.bp.blogspot.com/-zwd-Kk8bPF8/UhYQOxKTqOI/AAAAAAAAAGM/ES … 1600/DSC02583.JPG мирише уникално вкусно, цената е 2,20  Laughing

# 108
Виждам, че сте коментирали термозащитни продукти. Ползвала съм на Тафт, но имах чувството, че от него ми се заплиташе повече косата. Сега ползвам на Сайъс, нямам такъв проблем, отделно е много икономичен, използвам го през ден в продължение на няколко месеца вече, дори не помня кога съм го купила.

# 109
Виждам, че сте коментирали термозащитни продукти. Ползвала съм на Тафт, но имах чувството, че от него ми се заплиташе повече косата. Сега ползвам на Сайъс, нямам такъв проблем, отделно е много икономичен, използвам го през ден в продължение на няколко месеца вече, дори не помня кога съм го купила.
аз ползвам спрея на Avon, не утежнява и косата става мека и лесна за ресане

# 110
Като стана въпрос за Рубелия, взех си една тяхна маска - кератинова, но не намирам снимка, в златиста тубичка. Ами чудесна е- справя се колкото и доста по-скъпи маски, които съм ползвала. Косата ми е тънка, права. Маската няма силен аромат, не е прекалено гъста, но се разнася хубаво по косъма, косата стои подредена, не се заплита, не ми утежнява. Доволна  Peace
Някоя от тези двете ли е?
http://beautycosmetic.biz/grija-kosata-maski-c-119_87_90.html?fi … id=83&sort=2a
Не, тези са с арганово и масло от макадамия, онази е кератинова, тубичката е като на аргановата, но със златни надписи, взех я от кварталната аптека за 3.70  Peace

# 111
Само тези двете намерих в нета, а в сайта на Рубела изобщо я няма тази серия  smile3516

# 112
# 113
Нямам пърхот,но понякога имам сърбеж и опъване на скалпа,което ме дразни. Възползвах се от вашите съвети и си купих шампоан за чувствителен скалп на Евтерпа,и вече нямам тези оплаквания. Доволна съм от него и от време на време го редувам с Милва- хума,бирен.

# 114
  • Бургас
Вместо запис в темата искам да похваля любимите ми ексфолианти за тяло на Балеа - само им сменям аромата периодически Simple Smile

# 115
Не е от шампоана, аз всеки път купувам различен(и поевтини и поскъпи) рядко повтарям, но проблема си стои Rolling Eyes за това предполагам, че е на нервна почва, но поне да намеря нещо което да поуспокои кожата. Аз за това ги загледах тези на Милва, защото чувам все добри отзиви за този с хумата също и кат ранения. Ще го пробвам тогава той и без това не е скъп така, че няма за какво да ме е яд после.
Моя скалп също се раздразва бързо и ме сърби.Аз мога да ти препоръчам Кетозал.Маже се и се оставя да престои лечебен е .Аз си го ползвам и профилактично 2 пъти в седмицата струва към 5 и нещо зависи от коя аптека .През другото време се мия с Clear за мазна коса.Нямам проблеми.
Мен също ме интересуват продуктите на Рубелия макадамия има и балсам,крем за ръце и лице,маска....Чудя се дали са хубави ? NeWS78
Линк за Кетозал  http://www.ketozal.com/spec1.htm

На мен ми препоръчаха този http://www.milva.eu/images-products/big/2.jpg

# 116
  • София
здравейте,

преди една година пътувах в провинцията, и трябваше бързо да си взема фон дьо тен. Намерих един в първия магазин - Malena, тубичка с черна капачка и нарисувана пеперудка, който ми пасна супер и беше 4-5 лв. По добре се нанася от Макс Фактор, с цена 25-30 лв.

Мисля, че е този:
http://www.malenacosmetics.com.mk/images/pudraa.jpg

Някой знае ли къде в София може да има?

# 117
Няма за какво дано да помогне.
Този на Милва и аз мисля да го пробвам за тези пари.Ако не е подходящ за мен ще си го ползвам за душ гел  Grinning.Някой знае ли домашна маска с авокадо за лице или за коса ?newsm78.
Днес за първи път хапнах авокадо и е  Sick много гадно.Сега трябва да го хвърля на боклука.
Бихте ли ми препоръчали пудра за лице кожата ми е мазна.

Дъщерята на Мистрал за първи път го виждам този фон дьо тен.Ако го намеря и аз ще го пробвам.

# 118
....Днес за първи път хапнах авокадо и е  Sick много гадно.Сега трябва да го хвърля на боклука.

Извинения за офф-а, но не хвърляй авокадото, полезно е. Само по себе си е безвкусно, затова се консумира овкусено. Хвърли един поглед тук, все нещо ще ти допадне.  Peace

# 119
Някой знае ли домашна маска с авокадо за лице или за коса ?newsm78.
Днес за първи път хапнах авокадо и е  Sick много гадно.Сега трябва да го хвърля на боклука

Маска за коса
Авокадо и банан
С помощта на тази маска ще възвърнете блясъка и цвета на косата си. Намачкайте средно по размер авокадо с един банан, добавете супена лъжица зехтин и още толкова кисело мляко. Разбъркайте добре и нанесете на косата. Масажирайте скалпа в продължение на няколко минути, след това покрийте косите си с кърпа или шапка за баня и оставете маската да действа за половин час. Отмива се с хладка вода и малко шампоан.

Колумбийска маска за коса
Колумбийската маска коса е изключително лесна за изпълнение и ще направи косата ви мека и гладка. Единственото, което трябва да направите е да смесите два белтъка и половин пюрирано авокадо. Нанесете маската, изчакайте я да подейства 15 минути, след това я измийте добре с шампоан и балсам.

Балсам за коса с авокадо
Авокадото е идеален избор за хора със суха коса и цъфнали крайчета. Смесете едно към едно масло от авокадо със зехтин или лавандулово масло и намажете обилно скалпа на главата. Масажирайте няколко минути и оставете да престои половин час.

Общи условия

Активация на акаунт