Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 351
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Вчера си купих крем за ръце на Ален Мак с алов вера, който е ужасно евтин и на първи прочит ужасно много ми харесва- добре овлажнява и има много приятен аромат, но да видим как ще е по-нататък Simple Smile

# 166
И аз да се включа с две неща които взех и за сега имам добро мнение за тях.Едното е  http://prikachi.com/images/962/7129962D.jpg вчера го изпробвах и останах доволна от него.Ще видим при по дълга употреба и по топло време как ще е.Има невероятен мирис и ухае страхотно.Не съм ги душкала всичките от рафта в дм хванах първото това розовото.
Другото което си взех е http://prikachi.com/images/965/7129965i.jpg е този почистваш гел на нивета.Много доволна останах дейсвително усещам кожата си по чиста.Имах много ситни пъпчици изринах се от нещо и много ме сърбеше челото от както съм с тази вода вече трети ден съм изключително доволна.Дори се замислям да си взема и крема от същата серия .

# 167
И аз го имам този крем на Дева и много обичам да го ползвам - мажа си се и после си мириша ръцете през 5 минути!  hahaha Crazy

И аз го взех онзи ден.Много е вкусен  Laughing Crazy

# 168
И аз го имам този крем на Дева и много обичам да го ползвам - мажа си се и после си мириша ръцете през 5 минути!  hahaha Crazy

И аз го взех онзи ден.Много е вкусен  Laughing Crazy
И аз много го харесвам,попива бързо не оставя мазен филм.Да похваля новата серия на GARNIER,супер е взех си без аромат  Hug

# 169
И аз много го харесвам,попива бързо не оставя мазен филм.Да похваля новата серия на GARNIER,супер е взех си без аромат  Hug
Гарниер крем за ръце ли? Аз си търся крем за ръце без аромат и без да оставя мазно, но все не намирам...  ooooh!

# 170
Гарниер крем за ръце ли? Аз си търся крем за ръце без аромат и без да оставя мазно, но все не намирам...  ooooh!
Не,не е за ръце,сух крем против изпотяване. Simple Smile

# 171

Пробвай това, според мен е един от най-добрите продукти за суха кожа (аз съм с дисхидроза на ръцете и ми се отразява добре, нищо че пише, че е за тяло)!

# 172
  • Пловдив
Изпуснах ви... Peace
Аз съм в издирване пак на добър шампоан за мазни корени.Последно ползвах Гарние фруктис-ония зелените.Не беше лош.

# 173

Аз съм в издирване пак на добър шампоан за мазни корени.
Ейвън имат такъв, за мазни корени и сухи краища, не е лош.
http://avonbg.net/index.php?route=product/product&product_id=384

# 174
# 175

Пробвай това, според мен е един от най-добрите продукти за суха кожа (аз съм с дисхидроза на ръцете и ми се отразява добре, нищо че пише, че е за тяло)!

Това е интересно , има ли и за лице. ?

# 176

adelinda, производител на въпросните емулсии е Thalloderma, а тук можеш да разгледаш цялата им гама продукти. Лично аз не съм ползвала друго освен показания лосион, така че нямам представа какво е качеството и не мога да дам гаранции. Peace

# 177

adelinda, производител на въпросните емулсии е Thalloderma, а тук можеш да разгледаш цялата им гама продукти. Лично аз не съм ползвала друго освен показания лосион, така че нямам представа какво е качеството и не мога да дам гаранции. Peace

Мерси   bouquet

# 178
  • при моите деца .....
Доволна съм от измиващия гел на Билка

# 179
Скрит текст:

Купих си кремчето. Доста е овлажняващо, но попива много бързо. Ще дам отзиви след седмица, но не съм с големи очаквания  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт