Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 416
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
REAL_WOMAN,за кератиновата серия на Рубелия ли става въпрос?АЗ я търсих днес в ДМ,но имаше със арган и макадамия......Кератиновата я нямаше....

# 211
REAL_WOMAN,за кератиновата серия на Рубелия ли става въпрос?АЗ я търсих днес в ДМ,но имаше със арган и макадамия......Кератиновата я нямаше....
Не, за един шампоан на Шаума.  Laughing

# 212
Момичета, може ли да ми препоръчате коректор от който сте доволни, по възможност да не се събира в гънките под очите. Хвърлила съм око на Essence Match2Cover, коректор в два цвята, ако някой го е ползвал моля да напише отзиви Simple Smile

Скрит текст:

# 213
А кой е кератиновия шампоан на Шаума?Не знаех,че и Шаума имат серия с кератин....

# 214
Като стана въпрос за моливи, препоръчайте ми, моля, черен молив, който да ползвам вместо очна линия на горния клепач. Да се нанася лесно, но и да не е прекалено мек.

# 215
  • При децата ми
Като стана въпрос за моливи, препоръчайте ми, моля, черен молив, който да ползвам вместо очна линия на горния клепач. Да се нанася лесно, но и да не е прекалено мек.

Присъединявам  се и аз към въпроса? Simple Smile Може да ми препоръчате и добра очна линия на добра цена?

# 216
И аз съм фен на моливите на Импала, особено на черния за опушен грим.

Кератиновия шампоан на Шаума е този - не съм го пробвала лично:

Каква е разликата между шампоан и детски шампоан?  Crazy Имам Ултра Ду, детски с череша, но не съм го пробвала.

# 217

Каква е разликата между шампоан и детски шампоан?  :
Детските са с по-малко концентрация на активни съставки, по-меки като формули и не предизвикват сълзене ( говорим за качествените такива )   bouquet

# 218
REAL_WOMAN, благодаря   bouquet

djidji09, кератиновата маска на Рубелия аз я взех от квартална аптека  Peace

# 219
cherry22,ще я търся в Елитис.Странно все пак като са заредили аргана и макадамията в ДМ, защо не за заредили и кератиновата?newsm78Но на Шаума кератиновия шампоан и балсам ги виждам за първи път....явно са нови...или аз не съм ги виждала....

# 220
Аз мисля, че и двата продукта са новички. И в нашия ДМ я няма тази серия на Рубелия, не знам защо. Понякога изпитвам огромна трудност да намеря определени български продукти  ooooh!

# 221
  • София
Пробвай някоя гел-очна линия.Аз само такава ползвам и съм много доволна.До сега бях с такава на Avon,а поръчах и на Орифлейм. Peace

# 222
Не мога да не похваля шампоаните и балсамите на Seri - професионалната серия. Преди ползвах Fructis на Garnier или Elseve на L`Oreal (цени от 4 до 6.50 лв., в зависимост от магазина и промоцията), но последните месеци хич не ми стояха добре, на косата на дъщеря ми също.

Seri - то ми излиза 3 лв. за 250 мл., а балсамът 2.80 лв. (опаковката е 14 лв. за 1 литър).

И от тази маска за коса Simple Smile

Забравих да похваля и кремовете за лице на L`Oreal. Пробвала съм и скъпи марки, но тези толкова добре ми пасват, че като ги открих, повече не искам да ги сменям. В момента ползвам един за 35+, но нещо не мога да му намеря снимка.

# 223
  • Варна
....Искам да ви попитам от кои моливи за очи сте доволни напоследък? Трябва ми тъмно кафяв, средно мек молив.........

И аз да се присъединя към въпроса, ползвам тъмнокафяви моливи и все още не съм попаднала на"моя". От ревлонския също не съм доволна, на Seventeen също, последно купих един на Астор, и той не ме кефи, като че ли най-добър ми е на Max Factor, ще трябва пак такъв да си купя, че ми свършва, и в крайна сметка опирам май до Golden Rose. Laughing

Този молив на Есенс беше хвален тук, взех си го. Нанася се лесно и меко, но цветът му не бих казала, че е тъмно-кафяв, сякаш има лек бронзовеещ оттенък - поне на моите очи така стои. Но ми харесва за ежедневен грим.

Скрит текст:

# 224
  • гр.Варна
Не мога да не похваля шампоаните и балсамите на Seri - професионалната серия. Преди ползвах Fructis на Garnier или Elseve на L`Oreal (цени от 4 до 6.50 лв., в зависимост от магазина и промоцията), но последните месеци хич не ми стояха добре, на косата на дъщеря ми също.

Seri - то ми излиза 3 лв. за 250 мл., а балсамът 2.80 лв. (опаковката е 14 лв. за 1 литър).

И от тази маска за коса Simple Smile

Маската на Лорис за каква коса е ? И колко време трябва да се държи след нанасянето?

Общи условия

Активация на акаунт