Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 414
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
За увредена и третирана се води, но аз и на детето слагам и действа добре.
Има 2 начина на ползване - по-интензивният е 15 мин. (без да се слага на скалпа и се покрива с влажна кърпа), и за по-честа употреба - нанася се и се масажира 2 мин. Аз само първия път държах 15 мин., сега по 2 само Simple Smile

# 226
Аз съм много доволна от силиконовия черен молив на Импала, от както си го взех направо забравих за очната линия. Нанася се много лесно, не се размазва, стои си там където му е мястото. Има леки блестящи частици, но на мен много ми харесва. Цената му е някъде към 3 лв.

# 227
  • гр.Варна
За увредена и третирана се води, но аз и на детето слагам и действа добре.
Има 2 начина на ползване - по-интензивният е 15 мин. (без да се слага на скалпа и се покрива с влажна кърпа), и за по-честа употреба - нанася се и се масажира 2 мин. Аз само първия път държах 15 мин., сега по 2 само Simple Smile
Моята коса е суха,така че мисля да си я взема,благодаря ти.   bouquet

# 228
Не мога да не похваля шампоаните и балсамите на Seri - професионалната серия.
Знаеш ли от къде в София могат да се купят?

Момичета, а тези моливи на Импала от къде ги купувате (за София)? Ходих в Лили и в Карфур и не ги намерих.
А този нов крем-дезодорант Нео на Гарние вчера направо го бяха изграбили  Joy Исках да си взема един за проба, но в цялото Лили нямаше останал нито един, а в Карфур имаше само един-единствен тестер, явно не само аз искам да го пробвам  hahaha

# 229
Моливите на Импала ги има в различни малки магазинчета за козметика и в Елитис. В един от безистените на Пиротска (от страната на Халите, горе-долу в средата на пешеходната част) има едно магазинче, в което също продват. Може да е по-добра идея от Елитис, там понякога са пробвани Rolling Eyes

# 230
Знаеш ли от къде в София могат да се купят?

От друг град ги купувам аз. Но през гугъл ми излизат онлайн магазини, в които се предлагат, с транспортните разходи излиза същата цена  Simple Smile

# 231
cherry22,ходих днес пак да търся тази маска с кератин на Рубелия.....няма и няма.....Има само серия с арган и серия с макадамия....можеш ли да снимаш твоята маска,да знам какво точно да търся!   bouquet

# 232
Момичета, попаднах на тази информация за опасна козметика, в една друга тема, не е лошо да хвърлите по едно око. В списъка има детски шампоани и душ гелове на Алверде, детски гримове Хана Монтана, руж Руби роуз, спирала на Артдеко, на Римел, Мавала, Мис Спорти, Орифлейм, Лумене и още цял куп, с производители от Китай до Сащ, включително и едни избелващи ленти и пасти за зъби хвалени във форума Crossing Arms

http://-spam223-/vreda-ot-konservanti-i-emulgatori/rapex-opasna-kozmetika.htm

Последна редакция: ср, 12 мар 2014, 14:13 от Lemy

# 233
cherry22,ходих днес пак да търся тази маска с кератин на Рубелия.....няма и няма.....Има само серия с арган и серия с макадамия....можеш ли да снимаш твоята маска,да знам какво точно да търся!   bouquet
Разбира се, няма проблем   bouquet Само че мога довечера, като се прибера вкъщи  Peace

# 234
Момичета, попаднах на тази информация за опасна козметика, в една друга тема, не е лошо да хвърлите по едно око. В списъка има детски шампоани и душ гелове на Алверде, детски гримове Хана Монтана, руж Руби роуз, спирала на Артдеко, на Римел, Мавала, Мис Спорти, Орифлейм, Лумене и още цял куп, с производители от Китай до Сащ, включително и едни избелващи ленти и пасти за зъби хвалени във форума Crossing Arms

Ти сериозно ли мислиш, че въобще има безвредна козметика? няма нищо безвредно. Всяко нещо помага за едно и вреди за друго.

# 235
 ShockedПрочетох статията......Ужас!.....Добре,че  не се мацотя с много грим...Основно ползвам крем и червило.Лятото матираща пудра.Чат-пат малко спирала...руж си имам натурален Mr. Green

# 236
  • Бургас
Какво мислите за спиралите на Римел? До сега ползвах само Мейбълин, Римел как са сравнени с тях?

# 237

Ти сериозно ли мислиш, че въобще има безвредна козметика? няма нищо безвредно. Всяко нещо помага за едно и вреди за друго.
Мисля си, че ползвам козметика която е без забранени съставки, по-точно така ми се иска. И се учудвам, че в списъка има и продукти на известни фирми.
Ти погледна ли списъка, има продукти със олово и арсен например?

# 238
Благодаря за информацията  Peace за щастие не съм попадала на тези от списъка.

Права си. Но тук става дума за съвсем крайни случаи - тежки метали, например.

# 239
  • Варна
ShockedПрочетох статията......Ужас!.....

Аз, пък, изобщо не се ужасих. Повечето марки за мен са неизвестни и не знам да се продават в БГ.

Общи условия

Активация на акаунт