Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 409
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
ShockedПрочетох статията......Ужас!.....

Аз, пък, изобщо не се ужасих. Повечето марки за мен са неизвестни и не знам да се продават в БГ.
Аз пък видях доста такива които се продават в България, за това и пуснах линка. Даже се бях засилила преди време да си взимам лентите за избелване Crest 3D WHITE на Procter & Gamble които също са в списъка, заедно с пасти за зъби, бяха хвалени във форума.

Последна редакция: ср, 12 мар 2014, 16:56 от Lemy

# 241
ShockedПрочетох статията......Ужас!.....

Аз, пък, изобщо не се ужасих. Повечето марки за мен са неизвестни и не знам да се продават в БГ.
Да,има марки,които не съм ги виждала и аз,но спиралата и очната линия май най-често се споменават....Лошо,че се споменава и за продукти на Алверде.....Аз напоследък всичко от тази марка си купувам.....

# 242
И аз най-много се учудих за Алвердето, и то детски продукти  Confused

# 243
При Алверде е имало микробиологично замърсяване, а не забранени съставки. Това е донякъде обяснимо като се има предвид, че ползват по-малко и по-различни (да не кажа по-леки) консерванти.    Това е лошата страна на това да си по-близо до природата - ще си по-близо и до неприятните й прояви. Уф, много помпозно звуча, но се надявам поне да е ясно какво имам предвид.

# 244
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Какво мислите за спиралите на Римел? До сега ползвах само Мейбълин, Римел как са сравнени с тях?

Много момичета харесват на спиралите на Римел, но аз съм анти  Mr. Green  ... Мейбълинските са по-добри определено...Но пък аз и ГР бих предпочела пред Римелските

# 245
  • София
Здравейте, бихте ли ми препоръчали някое по-евтино и качествено масло за почистване на лице?

# 246
Какво мислите за спиралите на Римел? До сега ползвах само Мейбълин, Римел как са сравнени с тях?

Много момичета харесват на спиралите на Римел, но аз съм анти  Mr. Green  ... Мейбълинските са по-добри определено...Но пък аз и ГР бих предпочела пред Римелските

И аз така.

# 247
cherry22,ходих днес пак да търся тази маска с кератин на Рубелия.....няма и няма.....Има само серия с арган и серия с макадамия....можеш ли да снимаш твоята маска,да знам какво точно да търся!   bouquet
Заповядай:

bouquet

# 248
Здравейте, бихте ли ми препоръчали някое по-евтино и качествено масло за почистване на лице?

Не помня точната цена,но не беше скъпо, от лили.

# 249
Препоръчайте ми някакъв крем за ръце последно ползвах Нивеа първия и четвъртия, но попиват доста бавно.
http://www.nivea.bg/products/body-care/Product-Type/Hand-Cream

# 250
Препоръчайте ми някакъв крем за ръце последно ползвах Нивеа първия и четвъртия, но попиват доста бавно.

Върни се страничка-две назад. Скоро обсъждахме кремове за ръце. Освен цитираните, мога да препоръчам Нахткерцен на Dr.Theiss. Страхотен е, но не е съвсем евтин - около 12-13 лева струва.

Скрит текст:

# 251
  • В къЩи.

http://beautycosmetic.biz/bilka-bilka-toaletno-mlyako-lice-byalo … rozde-p-2238.html   Peace

# 252

Това на Кауфланд.

В момента съм с този. Доволна съм. 5-6 лв. е.
Обаче на мен от всички ми става после студено  Rolling Eyes не знам при всички ли е така.

Последна редакция: ср, 12 мар 2014, 21:42 от Не се сърди, човече

# 253
Благодаря! Хвърлих око на Девата, която беше коментирана по-назад - тази с какаовото масло.
Не се сърди, човече нещо не ми се отваря връзката ти.

# 254
Не се сърди, човече нещо не ми се отваря връзката ти.

Благодаря, подмених го   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт