Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 392
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
ShockedПрочетох статията......Ужас!.....

Аз, пък, изобщо не се ужасих. Повечето марки за мен са неизвестни и не знам да се продават в БГ.
и за мен са неизвестни, но  Лак за нокти, марка O.P.I.  Shocked също фигурира като опасен  Съдържа дибутил фталат, който е токсичен

# 256
  • София
Благодаря за отговорите, но аз попитах за масло, тъй като четох една статия в списание Космополитан за ефекта от натуралните масла по кожата. Разказваше се, че маслото също се използвало за измиване и заглаждане на кожата и действало прекрасно на кожата. Затова ми беше въпроса за някое бюджетно хубаво масло. #Crazy

# 257
жожобата е най-близка до кожата

# 258
Благодаря за отговорите, но аз попитах за масло, тъй като четох една статия в списание Космополитан за ефекта от натуралните масла по кожата. Разказваше се, че маслото също се използвало за измиване и заглаждане на кожата и действало прекрасно на кожата. Затова ми беше въпроса за някое бюджетно хубаво масло. #Crazy
И аз видях МАСЛО и се зачудих защо ти предложиха 10 тоалетни млека.  Joy Ама не чете народът.

# 259
Разгледах продуктите на Mixa и видях, че имат BB Крем. Някоя от вас има ли впечатления за този продукт? Сега ползвам ББ на Ла рош, тъй като ми е останала 1/3 се чудя дали пак да не си заложа на сигурното или да пробвам нещо ново. Ако някоя дама го е ползвала ще се радвам да сподели. За мен е важно да няма блестящи частици, да матира леко(колкото ББ крем матира) и да не изсушава кожата.

# 260
  • виртуално
Миксата е по-скоро оцветен крем за лице.
Нулева покривност. Сега съм го дала на дъщерята да го ползва и да си вярва, че слага нещо.
Иначе като крем е добър, овлажнява без да омазнява  Peace

# 261
ако наистина харесваш Ла Рош, не го сменяй
не е чак толкова скъп /не е евтин, но все пак/ и е добър като крем - ползвах няколко тестера и ми е в уиш-листа

# 262
BB-то на Ла Рош става ли за комбинирана към мазна кожа? Пише за всякакъв тип, но все пак.
Аз съм доволна от CC крема на Биотен, слагам го обаче без друг крем отдолу, иначе ми става тежко на лицето. Вечер като го махна кожата е свежа. Нямам много голям опит с подобни пробукти, но май ще се окажат по-добър вариант за всекидневно ползване от крем +  ФДТ. Напоследък забелязвам, че колкото по-малко продукти ползвам, по-добре се чувствам, може би кожата има нужда от почивка.

# 263
Моята не е много мазна, но все пак на челото и на слепоочията се омазнява по принцип - може би в по-топло време ще има нужда от пудра за матиране
не е много покривен, в аптеките има тестери, а също и покрай онази кампания с кутиите на Ла рош; в книжката не помня кой цвят беше сложен, май средния, на мен ми е добре със светлия

# 264
cherry22    bouquetАз снощи поразлистих списание Грация и там имаше тази серия с кератин на Рубелия.Разбрах какво да търся,но вчера не ги видях ..... ThinkingИ в Елитис я нямаше.....Ще падне търсене.Но докато открия тази на Рубелия,ще купя на Шаума със кератин .

# 265
bubanka , благодаря   bouquet Ще си поискам тестерче.
djidji09, разкажи после за шаумата, нов продукт е и сигурно ще е интересно на повечето момичета.    bouquet

# 266
И на мен светлия нюанс сега ми пасва идеално, може би лятото ще трябва да се запася и с тъмния. Аз фиксирам с малко пудра в Т-зоната. Пробвах някои мостри на Ла рош от книжката, та се впечатлих и от хидратиращия крем за лице. Наканила съм се тия дни да ходя да го напазаря и да се облажа с кутията бонуси  Laughing

# 267
Забравих да вмъкна, че миналото лято пак си ползвах светлия нюанс на ББ-то , но бях бременна и не съм се излагала на слънце.  До сега не съм взимала от тъмния. Ползвам този ББ крем от началото на миналата година, след като ми дадоха една мостра в аптеката. От както го ползвам си подарих ФДТ, защото останаха сирачета и в момента не разпологам с ФДТ, но трябва да си взема един за всеки случай.

# 268
A.J., благодаря за отзивите   bouquet За мен най-важното е да не ми запушва порите, но това ще разбера с тестване. СС-то на Биотен категорично не ги запушва.
Странното е, че продукти, които парадират за некомедогенни са ми докарвали ужасни запушени пори, а други с по-малки претенции се справят по-добре. Различни кожи..

# 269
http://camcobg.com/product.php?ProductID=830
Това арганово масло някой да го е ползвал и да сподели мнение?Ползвам като финиш олиото на Макадамия от кутията на Пинкс,но сега се загледах в това арганово масло....Продукта не е евтин,но тук поне пишем и споделяме за бг. продукти.

Общи условия

Активация на акаунт