Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 406
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
  • Lost in a fairytale ...
Аз пък само с гел си почиствам лицето  Rolling Eyes Най-най-доволна съм от Билка, но доста ми изсушава, та и търся заместител напоследък.
Доволна съм от пяната на Лавена, която някой показа по-горе, напоследък ползвам на Beauty Formulas една с краставица - става, но не ми почиства супер-дупер добре Simple Smile След нея минавам с тоник или мицеларна вода.

Харесва ми мицеларната вода на Делиа Козметикс - тук, във форума беше оплюта, доколкото си спомням, но на мен ми върши работа - с 2 тампона е ОК. Нямам база за сравнение, обаче Simple Smile

Някой пробвал ли е ББ на Елея? Чух, че има добра покривност, но май не е много подходящ за мазна кожа  Rolling Eyes

# 361
  • Варна
Ясно, явно не може да спра едното за сметка на другото..благодаря ви Wink

Дори в козметичните салони почистването на лице се прави с тоалетно мляко - не с пяни и гелове. Явно има защо.  Wink

# 362
  • На ръба..

Дори в козметичните салони почистването на лице се прави с тоалетно мляко - не с пяни и гелове. Явно има защо.  Wink

И ти си права, не се замислих за това  Laughing

# 363
почиствам очите с нещо подходящо, самото лице - с пяна
не използвам тоалетно мляко /ТМ/ или мицеларна вода за самото лице
и ако след гела мина с томпон с тоник, лицето е чисто
на мен от ТМ кожата ми може да е дегримирана, но не е почистена
не виждам смисъл да ползвам ТМ и после гел, за да измия ТМ  Peace

# 364
аз не смятам така. Не харесвам млеката и винаги почиствам грим или само с гел, или с мицеларна вода. Използвай гел/крем, който е по-висок клас и може би от медицинската козметика - аз позлвам на Ла рош и на Авен и почистват перфектно. Мицеларната вода също ще ти свърши работа, ако не искаш тоалетно мляко. Кожата ми е в перфектно чисто състояние, дори дерматолога ми го сподели, като имате на предвид, че не ползвам тоалетно мляко, а премахвам грима с почистващ гел! Не забравяй да ползваш и маска и ексфолиант през седмицата, за да може допълнително кожата ти да бъде почиствана.

# 365
  • Варна
Да кажа аз как правя:
Първо с ТМ почиствам грима от очите и от цялото лице. Естествено, не го смятам след тази процедура за чисто.  Wink
Влизам под душа, измивам лицето с вода, после с пяна и пак вода.  Laughing Като изляза от душа, протривам с тампон, напоен с тоник - тампонът остава чист.

# 366

И ти си права, не се замислих за това  Laughing
тук мога да поспоря, но е факт, че има салони, който правят почистване с ТМ, просто защото не е необходимо последващо изплакване, НО тези млека са далеч от това, което ние купуваме - богати са на активни съставки, киселини, екстракти, почистващи ингредиенти и т.н. (говоря за добрите салони, а не кварталните)

# 367
  • Перник
Момичета, каква острилка за моливи ползвате ? Моята сякаш потъна в дън земя в къщи и ще трябва да си купя някаква  newsm78

Наскоро си поръчах на Орифлейм - върши работа.
Също двойна.  Simple Smile

И аз съм с тази на Орифлейм от доста време.

# 368
И аз съм с тази на Орифлейм от доста време.

И аз съм с орифлеймска, сигурно е на 100 години. Laughing Най-старата ми, после купих някакви други две, пак орифлеймска двойна, не стават, ползвам си орифлеймската единичната, дано издържи още. Joy

# 369
В Бютикозметик са пуснали серията Рубелия за коса с кератин.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152388619000934&se … 690933&type=1

# 370
Две острилки имам- на Ейвън и на Есенс , но и с  метални канцеларски/нови/съм острила моливи за очи и устни.

# 371
Аз пък само с гел си почиствам лицето  Rolling Eyes Най-най-доволна съм от Билка, но доста ми изсушава, та и търся заместител напоследък.
Доволна съм от пяната на Лавена, която някой показа по-горе, напоследък ползвам на Beauty Formulas една с краставица - става, но не ми почиства супер-дупер добре Simple Smile След нея минавам с тоник или мицеларна вода.
Всички почистващи средства на Елеа са много добри и меки. Чистят без остатък и не пресушават кожата. Винаги след измиване си обтривам лицето с памуче с тоник, което остава чисто, ако съм ползвала Елеа. В момента съм с пяната със здравец, но и кремът с роза е хубав.

# 372
Аз също съм много доволна от показаната спирала на Римел.

Бихте ли ми препоръчали някаква пяна или гел - пяна /по възможност без ексфолиращи частици/ за ежедневна употреба и премахване на грим.

# 373
  • На ръба..
Аз също съм много доволна от показаната спирала на Римел.

Бихте ли ми препоръчали някаква пяна или гел - пяна /по възможност без ексфолиращи частици/ за ежедневна употреба и премахване на грим.

Имали го в Лили?

# 374

Харесва ми мицеларната вода на Делиа Козметикс - тук, във форума беше оплюта, доколкото си спомням, но на мен ми върши работа - с 2 тампона е ОК. Нямам база за сравнение, обаче Simple Smile

Някой пробвал ли е ББ на Елея? Чух, че има добра покривност, но май не е много подходящ за мазна кожа  Rolling Eyes
Ето тук можеш да видиш мнението ми за него, но да, определено не е за мазна кожа Simple Smile

http://theblackorchid9713.blogspot.com/2013/10/blog-post_23.html

Общи условия

Активация на акаунт