Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 392
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
  • София
И за да не съм само консуматор споделям нещо, от което съм доволна. Ползвам го 2-ри месец вече - Маслото на икаров за нокти.

http://static1.framar.bg/product/icarov-nokti.jpg

+1  Peace Никога не оставам без това масло!

# 391
  • На ръба..
А имате ли наблюдения в/у това масло, гледам че маникюристката ми ползва това и се чудя дали е по - добро от това на Икаров http://beautyshop.bg/userfiles/productlargeimages/product_22454.jpg

# 392
При мен пък маслото на Икаров нямаше никакъв ефект. Ноктите ми ужасно се лющят.
 Вие Като го ползвате,лакирате ли се ,защото си мисля,че може да има ефект,ама ако се ходи без лак и не се ползват лакочистили.

# 393
  • София
А имате ли наблюдения в/у това масло, гледам че маникюристката ми ползва това и се чудя дали е по - добро от това на Икаров http://beautyshop.bg/userfiles/productlargeimages/product_22454.jpg

Маслото, което си показала е за кожичките, т. нар. кутикули.

# 394
  • На ръба..
При мен пък маслото на Икаров нямаше никакъв ефект. Ноктите ми ужасно се лющят.
 Вие Като го ползвате,лакирате ли се ,защото си мисля,че може да има ефект,ама ако се ходи без лак и не се ползват лакочистили.

Аз съм с гелиш постоянно и си слагам от маслото ежедневно в основата на нокътя. Изчаквам 30-40мин и втривам остатъка от маслото, докато попие.

# 395
  • Стара Загора
Аз маслото на Икаров го слагам на чисти нокти и след това лакирам. Оставям го за 10-15 минути и след това избърсвам със салфетка и измивам. 

# 396
Момичета, откъде си купувате тези така хвалени от вас измиващи гелове на Елеа?  bouquet

Аз пък съм доволна от един на Bioten - зелена опаковка, без парабени, без парафин, без сапуни, без оцветители.

Скрит текст:

Не измива "до скърцане", но пък е много приятен - и като консистенция, и като миризма (свеж), и като усещане на кожата, което оставя (гладка и мекичка).
Малко ми липсва това да има ексфолиращи частици и да си усещам лицето направо като дезинфекцирано Grinning
Но пък ако се мия с ексфолиращ гел ежедневно, кожата ми се раздразнява - получавам сухи, люпещи се изпръхнали участъци, или ми излизат някоя и друга пъпка, от претриването явно.

Затова всекидневното миене ми е с този гел (сутрин/вечер), а когато си вземам пълен душ (т.е. + косата), си измивам лицето с един доста силен ексфолиращ гел с активен въглен на Гарние, който определено не бих препоръчала за всекидневна употреба, агресивен ми идва. Ползвам го най-много през ден, по-често през два.

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 10:34 от BeeJuis

# 397
елея има навсякъде - аптеки, дрогерии, малки магазинчета, хипермаркети  Wink

# 398
В Ремедиум със сигурност, в кварталната аптека, в малки парфюмерии с българска козметика...

Между другото, и кремовете за лице на Елеа засужават внимание, с много гладка и мека текстура са и попиват веднага, освен ако човек не прекали.

# 399
  • София
И за да не съм само консуматор споделям нещо, от което съм доволна. Ползвам го 2-ри месец вече - Маслото на икаров за нокти.

И аз съм доволна от него. Ползвам го 3ти месец вече и мисля, че доста ми е заздравило ноктите. Вече не се цепят толкова като преди... Hug

# 400
  • Варна

На кой още, че ми стана интересно?

Няколко примера - актьори, водещи (не само телевизионни, но и на събития), организатори на събития и т.н.

Е, те пък задължително трябва да вземат душ по няколко пъти на ден.  Mr. Green

# 401

На кой още, че ми стана интересно?

Няколко примера - актьори, водещи (не само телевизионни, но и на събития), организатори на събития и т.н.

Е, те пък задължително трябва да вземат душ по няколко пъти на ден.  Mr. Green
Е само  в тая тема не бяхме стигали до взимането на душ на всеки кръгъл час.  Laughing Laughing

# 402
Дами можете ли да ми препоръчате крем за лице дневен и нощен 25 + съм и кожата ми е смесена, като Т зоната ми е малко по мазна.
Много благодаря за прекрасната тема и се записвам да ви следя и да докладвам за моите находки Simple Smile  bouquet

# 403
  • Lost in a fairytale ...
Дами можете ли да ми препоръчате крем за лице дневен и нощен 25 + съм и кожата ми е смесена, като Т зоната ми е малко по мазна.
Много благодаря за прекрасната тема и се записвам да ви следя и да докладвам за моите находки Simple Smile  bouquet

Същия въпрос, само че кожата ми е ДОСТА по-мазна в Т-зоната, а на бузите буквално се лющи напоследък Simple Smile

# 404

Аз пък колкото и да се мажа с него, така и не видях някакъв резултат..... Naughty Sad

Общи условия

Активация на акаунт