Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 334
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Мога да препоръчам пяна за почистване на лице на Нивеа. Има синя(за нормална кожа) и розова(за суха и чувствителна). Която и да си вземете, гарантирам, че ще останете много доволни. Сваля грима, без да се налага използване на друг почистващ продукт след него. Не дразни очите. За водоустойчив грим не знам как би се справила(пяната), понеже не ползвам такъв. Цената е около 7лв. Доста време се ползва! Само не си купувайте двуфазния лосион за почистване на водоустойчив грим на Нивеа, че е пълна скръб...

# 436
крем за силно напукани пети- Биле, 3.50лв
от три дни го ползвам и съм страшно доволна.

Скрит текст:

# 437
Аз също съм много доволна както от пяната на Ниевя 9моята е синя), така и от вазелина на Биле за силно напукани петички  Peace

# 438
  • Варна
Мога да препоръчам пяна за почистване на лице на Нивеа. Има синя(за нормална кожа) и розова(за суха и чувствителна). Която и да си вземете, гарантирам, че ще останете много доволни. Сваля грима, без да се налага използване на друг почистващ продукт след него. Не дразни очите. За водоустойчив грим не знам как би се справила(пяната), понеже не ползвам такъв. Цената е около 7лв. Доста време се ползва! Само не си купувайте двуфазния лосион за почистване на водоустойчив грим на Нивеа, че е пълна скръб...
Аз пък съм супер доволна от двуфазния лосион, както и от пяната (розовата)  Wink

# 439
Пяната на Нивеа я полза дъщеря ми. Според мен е много лека или не знам как да я обясня, но по-скоро е за бегло почистване. Или може би не ми пасва на кожата, но определено не успява да я почисти както трябва.

# 440
  • при моите деца .....
Някой може ли да ми каже каква е разликата между двата краме на Билка с бяло грозде - обикновения и от био серията?

# 441
Моля дайте  отзиви за :

Създавайки оптичен ефект, кремът за лице успява за 5 секунди да намали и коригира неравномерния тен, бръчките, разширените пори, несъвършенствата по кожата.Garnier 5 Sec Perfect Blur крем основа лице 30мл
Виж ако има тестери някъде, да пробваш на твоята кожа. Аз исках да го ползвам без да слагам отгоре фдт или бб крем, но изглеждам нереално бледа с него.

# 442
  • София
- много съм доволна от този крем и го купих отново. Simple Smile

- първият в ляво - тъмносиния. Наистина се оказа много добър!

# 443
  • Варна

Вчера се боядисах с тази боя за коса.
Уж нюансът е лешник, исках да изсветля косата с 1-2 тона, пък станах доста тъмна /не съм руса/. Но цветът, който се получи, е хубав, въпреки идеята ми.  Simple Smile Няма силен мирис като повечето бои и косата се боядиса равномерно.

# 444
  • Varna
Може ли да ми препоръчате лак за коса, от който косата да не става на клечки? Трябва ми да си заглаждам стърчащите косъмчета като си вържа косата. Колебая се между Nivea и Garnier, но приемам и други предложения!  Peace

# 445
  • Перник
Може ли да ми препоръчате лак за коса, от който косата да не става на клечки? Трябва ми да си заглаждам стърчащите косъмчета като си вържа косата. Колебая се между Nivea и Garnier, но приемам и други предложения!  Peace

Гарниер с бамбук  Peace

# 446
Някой може ли да ми каже каква е разликата между двата краме на Билка с бяло грозде - обикновения и от био серията?
този от био цсерията е със сертифициран био екстракт просто

# 447
  • Sofia, Bulgaria
Търся си база за грим до 10лв, като ми трябва за заличаване на пори, които не са бог знае колко големи и изравняване, тъй като имам лунички. Ако имате предложения пишете Simple Smile

# 448
Търся си база за грим до 10лв, като ми трябва за заличаване на пори, които не са бог знае колко големи и изравняване, тъй като имам лунички. Ако имате предложения пишете Simple Smile
Garnier Perfect Blur, който момичетата обсъждат по-горе скрива добре порите, но лично аз не го харесвам толкова. За мен най-добрата база е на Сефора , но тя е около 30 лв.

# 449
този от био цсерията е със сертифициран био екстракт просто
Да, това е единствената разлика. Пробвала съм и двата. Един и същ хубав и невероятно мек ефект.
 Е, ако говорим дали има разлика между червеното и бялото грозде- крема с бяло грозде е в пъти по-добър Peace

Аз да похваля маслата на Икаров - прекрасни са! Имах доста колебания, заради цената (стори ми се много ниска) ама наистина са страхотни  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт