Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 322
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
  На Дева тоал.млека - Алое и Лайка, са ми винаги в наличност, редувам ги. Гъсти, с лек аромат, мн.приятна консистенция и цена от 1,79 за 200 мл .
  След тоал.мляко мицеларна вода или измиващ гел ползвам.

# 466

Приятно изненадана съм от маслото за устни на Нивеа, с ванилия и макадамия

А от къде го купувате това,дори не съм го виждала?
Цената каква е и само в ДМ ли го има ?

# 467
  • Стара Загора
Цената в DM е 4.99лв. май редовна цена (аз си го взех за 4лв. като беше на промоция там), иначе онзи ден го видях за 4.30лв. в Елитис. Сигурно ги има и по другите магазини.

# 468
Сиси,благодаря ти   bouquet

# 469
Аз харесвам тоалетното мляко с  невен. ОКоло 2 лв е:

На същата фирма ми харесва и това с розата.
В момента ползвам пак на тая фирма, но с краставица и не ми харесва миризмата на краставица.  Crossing Arms Аз да не си слагам таратор на лицето?  Shocked Joy

# 470
Може ли да ми препоръчате някаква четка за руж. В момента ползвам една, но така и не се сприятелихме.

# 471
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Да похваля шампоана за Арома за нормална/мазна коса с цитруси, препоръчан ми в темата:
http://beautifullsin.blogspot.com/2014/03/aroma-greenline.html

Четките на Импала не са лоши за цената си, тези на Флормар не съм ги пробвала..

# 472
Бихте ли ми препоръчали  база за лице от която сте доволни?

# 473
  • Варна
Много съм доволна от ментовата маска на Арома.

# 474
Аз искам да питам някой използвал ли е тоалетни трици? Бях останала с впечатление, че служат за ексфолиране, но в действителност няма никакви абразивни частици.

# 475
Аз искам да питам някой използвал ли е тоалетни трици? Бях останала с впечатление, че служат за ексфолиране, но в действителност няма никакви абразивни частици.
Какви трици си взела? Има един куп марки и на всяка по няколко вида. Кестеновите имат твърди частици със сигурност. Ето тези:

# 476
Много съм доволна от седефените трици на Христина:

Те са мокри и са много финни, но почистват страхотно и кожата става много мекичка.А и са доста по-удобни за ползване от сухите.Имат няколко вида, в зависимост от вида на кожата.

# 477
Сухите си ги изсипвах в едно бурканче, отварях го преди да съм си намокрила ръцете, после мокря лицето, сипвам си трици на ръцете и трия лицето. Накрая със сухи ръце затварях буркана и готово.

# 478

Да попитам - някакви бежави (телесен цвят) блестящи сенки, но да са до 3 лева максимум и да са едноцветни? Гледах в Елитис, но има само комбинирани и скъпи над 4 лева Sad В евтините магазини също няма дори и бежави + комбинирани  Sad

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 14:55 от Ванилина

# 479
blackpearls, къде се продават тези мокрите?

Общи условия

Активация на акаунт