Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 322
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
Аз искам да питам някой използвал ли е тоалетни трици? Бях останала с впечатление, че служат за ексфолиране, но в действителност няма никакви абразивни частици.
Какви трици си взела? Има един куп марки и на всяка по няколко вида. Кестеновите имат твърди частици със сигурност. Ето тези:
Същите са моите и са като каша

# 481
А сега де!  Embarassed

# 482
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Да попитам - някакви бежави (телесен цвят) блестящи сенки, но да са до 3 лева минимум и да са едноцветни? Гледах в Елитис, но има само комбинирани и скъпи над 4 лева Sad В евтините магазини също няма дори и бежави + комбинирани  Sad

Точно за моно сянката 14 на Флормар се сещам.Цената може би е тази около, която я търсиш.  Peace

# 483

Да попитам - някакви бежави (телесен цвят) блестящи сенки, но да са до 3 лева минимум и да са едноцветни? Гледах в Елитис, но има само комбинирани и скъпи над 4 лева Sad В евтините магазини също няма дори и бежави + комбинирани  Sad

Точно за моно сянката 14 на Флормар се сещам.Цената може би е тази около, която я търсиш.  Peace
Някой виждал ли е тази сянка на Флормар и къде? Моята е на привършване и искам да си взема нова  Laughing

# 484

Някой виждал ли е тази сянка на Флормар и къде? Моята е на привършване и искам да си взема нова  Laughing
От сега да кажа че в Елитис май ги няма. Онзи ден им разгледах продуктите на Флормар там...еми нямаше бежави.....имаше само тъмни  бежави Sad Ще мина през Лили магазина и ще проверя в по-малките магазини  Praynig дано да намеря, че....

# 485

Да попитам - някакви бежави (телесен цвят) блестящи сенки, но да са до 3 лева максимум и да са едноцветни? Гледах в Елитис, но има само комбинирани и скъпи над 4 лева Sad В евтините магазини също няма дори и бежави + комбинирани  Sad

В момента гледам брошурата на Елитис (не знам дали за всички градове е една и съща) и има някакви сенки Vollare палет 3 цвята от една гама за 3,19лв , намалени от 3,55лв ...

Иначе ако само цената е от значение и в китайските магазини продават някакви евтини гримове ...

# 486

Иначе ако само цената е от значение и в китайските магазини продават някакви евтини гримове ...
Да, по левчетата.  Peace

# 487
blackpearls, къде се продават тези мокрите?
Аз моите ги поръчах онлайн, но имат и фирмени магазини:
Скрит текст:

# 488
  • Варна

В момента гледам брошурата на Елитис ...

Къде я гледаш, че ми голяма мъка да открия актуална такава в нета?  Rolling Eyes

# 489

В момента гледам брошурата на Елитис ...

Къде я гледаш, че ми голяма мъка да открия актуална такава в нета?  Rolling Eyes

Хартиена си взех преди малко от магазина  Mr. Green

# 490
  • Варна
Веднага я сканирай  Mr. Green

# 491

Да попитам - някакви бежави (телесен цвят) блестящи сенки, но да са до 3 лева максимум и да са едноцветни? Гледах в Елитис, но има само комбинирани и скъпи над 4 лева Sad В евтините магазини също няма дори и бежави + комбинирани  Sad

В момента гледам брошурата на Елитис (не знам дали за всички градове е една и съща) и има някакви сенки Vollare палет 3 цвята от една гама за 3,19лв , намалени от 3,55лв ...

И цената и цвета. Искам да са телесен цвят изцяло едноцветно или максимум 3 но такива светли - бяло, бежаво без златисто и кафяво Sad  Ще мина  да ги видя какви са...до кога е промоцията?!

# 492

Внимавай какво си пожелаваш  Sunglasses - може да се увеличава за по-детайлно разглеждане

Ванилина, сенките са на първа страница най-отгоре, гледам, че има различни цветове

Елитис брошура 20.03.2014 - 03.04.2014 - стр. 1
Елитис брошура 20.03.2014 - 03.04.2014 - стр. 2

# 493

Внимавай какво си пожелаваш  Sunglasses

еха,благодаря!   bouquet Чудесни сте Simple Smile

Дано да има от точното бежаво ^^ вече наистина ще мина от там...въпреки че срока на промоцията хич не ме устройва Sad ама карай Laughing

bouquet Пак благодаря Simple Smile

# 494
Аз утре пак ще минавам през нашия магазин, ще проуча какви цветове и на какви марки и цени има бежови  Hug

Общи условия

Активация на акаунт