Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 291
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
щом ти харесва, няма значение цвета на косата ти, вземи си го  Wink

Peace
Според мен по-скоро кожата е от значение. Затова пробвай на твоята как ще стои и прецени.

Като споменахте парфюм се сетих за един евтин, който много обичам Simple Smile
Ето го. 12-13 лв. е в DM.

# 511
Като споменахте парфюм се сетих за един евтин, който много обичам Simple Smile
Ето го. 12-13 лв. е в DM.

Не се сърди, човече, лек аромат ли е? Има ли начин да се пробва? Рядко ходя в ДМ, не ми е по маршрута. Peace

# 512
щом ти харесва, няма значение цвета на косата ти, вземи си го  Wink

пуффффффффф, проблема е, че като си пръсна на кожата, и някак си магията се губи Tired

# 513
Не се сърди, човече, лек аромат ли е? Има ли начин да се пробва? Рядко ходя в ДМ, не ми е по маршрута. Peace

Не много лек. Женствен бих казала, но хич не ме бива да описвам парфюми  Embarassed
Прочетох, че е имитация на Lady Million на Paco Rabanne, погледни в нета неговото описание и ще добиеш горе долу представа Simple Smile
Сега като рових попаднах на темата за имитациите и там са писали, че трайността му е 2 ч., но на моята кожа е много траен  Crazy даже на следващия ден го усещам.

# 514
Не много лек. Женствен бих казала, но хич не ме бива да описвам парфюми  Embarassed

Благодаря ти!  bouquet  Права си, не е много лесно, още повече, че на всеки стои различно и се усеща различно. Днес може би ще минем покрай магазина и ще се отбия, отдавна се каня. Peace

# 515

Прочетох, че е имитация на Lady Million на Paco Rabanne, погледни в нета неговото описание и ще добиеш горе долу представа Simple Smile
Сега като рових попаднах на темата за имитациите и там са писали, че трайността му е 2 ч., но на моята кожа е много траен  Crazy даже на следващия ден го усещам.
Да това е трайна имитация на Lady Million,аз много го харесвам  Simple Smile.

# 516

Благодаря ти!  bouquet  Права си, не е много лесно, още повече, че на всеки стои различно и се усеща различно. Днес може би ще минем покрай магазина и ще се отбия, отдавна се каня. Peace

Този парфюм много напомня на Ange Au Demon - Le Secret на Givenchy, бъркала съм ги. Ползвам този на Givenchy, а моя близка този на Paco Rabanne. Веднъж като усетих парфюма и, бях готова да се закълна, че е същият като моя. Сбърках, а имам претенции, че познавам парфюма си добре, защото го слагам често и направо обожавам аромата, любим ми е. Не е точно лек, защото е малко сладникав, за мен е по-подходящ за есенно-зимния сезон. Има обаче и някаква теменужена нотка, която поне моят нос долавя в него. Тъй като обаче не съм експерт, давам линк към сайт с по-добро ревю от това, което бих могла да направя. Laughing

# 517
  • София
Не се сърди, човече, Христина имат цял щанд в Sky City Mall, ако ти е удобен като дестинация.

Хич не ми е удобен, но благодаря за информацията, ще се ходи някой път  Hug

Христина са направили магазин и на бул Скобелев, до НДК (до office1 е близо). Като минавах обаче беше неделя и беше затворено.

# 518
  • Sofia, Bulgaria
Интересува ме тези продукти Делиа, къде в София сте ги виждали има интересни неща, но никъде не съм ги срещала...

# 519

Този парфюм много напомня на Ange Au Demon - Le Secret на Givenchy, бъркала съм ги. Ползвам този на Givenchy, а моя близка този на Paco Rabanne.......

Windy
, вече съвсем съм заинтригувана, ще отида да го видя. Аз пък, като се влюбя в някой аромат и хич не му изневерявам, приятелки и досега ме будалкат, че съм старомодна, защото не си сменям парфюмите. В студентските си години харесах Flamme на Bourjois, но не тоя, дето е разпространен у нас, а донесен от Франция. Заради тая си любов съм купувала и предлаганите по нашите магазини, има някаква нотка, с която напомнят на онзи. После харесах J'adore на DIOR и застинах на него. Скъп е, затова, като видя, че предлагат някъде реплики, имитации, ментета.......купувам. Ами не е той. Преди два-три месеца си поръчвах козметика от сайт и видях, че предлагат UB Parfumes, веднага сложих една бройка от напомнящия J'adore и май на по-добра имитация досега не съм попадала. И тя не е оня любимия, имат разлика, но все пак прилича. И така и не харесах нещо друго, ей такава консерва съм. Laughing

# 520

Да попитам - някакви бежави (телесен цвят) блестящи сенки, но да са до 3 лева максимум и да са едноцветни? Гледах в Елитис, но има само комбинирани и скъпи над 4 лева Sad В евтините магазини също няма дори и бежави + комбинирани  Sad

Сега минах през Елитис, ами то наистина пълна скръб откъм сенки, освен аз да не съм гледала на правилното място ...  Tired Имаше само едни, сред които имаше такова бежово, каквото търсиш за 2лв, малка кръгличка кутийка с 2 нюанса на много светло бежово, но не бяха блестящи, като цяло не мисля, че си заслужават, повечето бяха доста натрошени ...

# 521
Бихте ли ми препоръчали  база за лице от която сте доволни?
Delia Cosmetics има 3 бази за грим, намират се последно време по много квартални магазинчета. Може да си подбереш според нуждите. Ето линк към това какво представляват. За цената им  м/у 11 и 14 лева са добри.
По принцип съм доволна от продуктите на Делия, те и Хималая са единствените от ниският клас, които допускам до лицето си.

Благодаря ти,нямам идея къде да ги търся,но ще се оглеждам Peace

# 522

Този парфюм много напомня на Ange Au Demon - Le Secret на Givenchy, бъркала съм ги. Ползвам този на Givenchy, а моя близка този на Paco Rabanne.......

Е, ходих, видях го парфюНа и стана като.........да идеш в Рим и да не видиш папата. Нямаше тестер, т.е. имаше, но празно шишенце и никакъв, остатъчен поне, аромат. Щели да сложат.......Пак ще се отбия някой път. Купих си от препарата с оцета, досега не съм го ползвала, на майка любимия шампоан на Балеа за обем и за моите непокорни къдрици пак на Балеа, някакъв шампоан в лилава тубичка, обещаващ да ги укроти. Mr. Green Всичко по препоръка от темичката, а да видим кЪв ще да е резултатът. Laughing  bouquet

# 523
  • вече Пловдив
Лабрекс, този парфюм съм го виждала и в Кауфланд.

# 524
Лабрекс, този парфюм съм го виждала и в Кауфланд.

Не съм се заглеждала изобщо, аз нали, като кон с капаци Embarassed, купувам си само моите, но днес ми стана интересно, като прочетох за тоя. Благодаря, в Кауфланд често ходим да пазаруваме, ще погледна.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт