Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 209
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
за Христина козметологът, който пише понякога във форума, не се изказва добре
аз ползвам от мокрите трици и съм 100% убедена, че не са изписани всички съставки на етикета -най-малкото липсва парфюм, който е очевиден; не съм недоволна обаче, ще продължа да ги ползвам
има и тема за Христина, ако искаш, напиши и там впечатленията си

Кой е този козметолог? Thinking
Наличието на аромати е повече от ясно, но повечето неща, които поръчах, са ОК за цената си. Само един измиващ гел не ми хареса, но не писах за него, понеже темата е за нещата , които харесваме.

CI
напиши и за това, което не ти е харесало  Wink

adelinda, написах защо аз не го правя; всеки е достатъчно голям, за да прецени за себе си  Wink

извинявам се, бях набедила за българска една марка, която не е; ето пост с линка:

Понеже се чете от доста хора, пускам този линк с информация за опасна козметика и тук. Интересно, че наред със разните му азиатски и африкански производители, има и продукти на известни марки от Европа и Щатите.

http://-spam223-/vreda-ot-konservanti-i-emulgatori/rapex-opasna-kozmetika.htm

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 17:38 от bubanka

# 586
Аз от левче не бих купила козметика,купувам главно разни неща за дома от там,преди време бях взела извивачка за мигли,която ползвах дълго време и бях доволна,иначе по темата да похваля този гланц за устни не е много издържлив,но придава страхотен блясък,има малки финни частички,много ми харесва как стои върху червило,струва около 4 лв

# 587
  • София
Тоник за лице на Биотен, зелено шише.... не изсушава и не е със спирт.... за сега съм доволна

# 588
Тоник за лице на Биотен, зелено шише.... не изсушава и не е със спирт.... за сега съм доволна

Аз използвах същото, но тоалетното им мляко и на мен ми допадна -  по-рядко е, на мен такова ми харесва и много свежо мирише (мисля, че беше круша)  Peace

# 589
От магазин за левче съм взимала само китайски лак за нокти, който така миришеше, че намазвайки го на единият пръст за проба, очаквах всеки момент нокътя ми да падне  Mr. Green

# 590
От магазин за левче и мен ме е страх да взимам козметика.Купувам главно за вкъши някои неща.

# 591
Aз ползвам същото и съм доволна много. Simple Smile

# 592
  • Somewhere far away
аз ползвам дегримьора за очи на Биотен и също съм много доволна. и мирише много приятно!

# 593
А забравих да спомина -тоалетното мляко на 7 билки е супер,поне за мен.Почиствам си грима с него и нямам проблеми,другите ми дразнят на очите и ми щипи ужасно...

# 594
  • Варна
Може ли да препоръчате основа за лак и топ лак, като желателно е да се намират в Елитис, т.к. там ми е най-удобно.  Crazy

# 595
  • Бургас
Сдобих се с този чудесен лак на Golden Rose Rich Color. Взех го за 2.00лв. и не мога да се оплача.
http://linasfavoritestuff.blogspot.com/2014/03/blog-post_29.html

аз имам същия лак само че в друг цвят и аз съм много доволна... цвета е розово- червен и е траен...Четката е много удобна широка и с едно покриване цвета е плътен,  относно цена качество лака си струва!  Peace

Относно магазините по левче не рискувам с козметика, стоки за дома да но не и неща които ще се докосват до лицето ми Simple Smile  Wink

Аз имам късмет, че точно до нас има склад за козметика и си е голямо изкушение да минавам от там, но просто не устоях на този цвят.

# 596
  • Hell
Здравейте! Някой използвал ли е шампоана на Авиа с хума против пърхот?

# 597
Да, много е добър за мазна коса и против пърхот. За цената си е супер. Аз лично го обожавам, но повечето блогърки не го харесват, защото съдържа бронопол ( в-во, отделящо формалдехид, което е забранено по света, но не и в Б-я) .

# 598

Пробвай Евтерпа , за пърхот, при мен свърши чудеса.

# 599
Здравейте и от мен! Записвам се за страхотната темичка.
Четох по-назад и някой питаше за витамини за ноктите. Аз имам абсолютно същия проблем, но ноктите никога не са ми били приоритет. По принцип, ако ги лакирам е със заздравител, защото с лак положението става трагично. Смятам, че основно е от липса на калции и сухи нокти.
Миналото лято си взех витамини на Допелхерц от А до Я и отделно си взех калции - по една таблетка дневно от всяко. Ще излъжа за цените, но витамините са около 8-9 лв. за месец, а калция може би 3.5-5 лв., но май са 60 таблетки /по спомен/. След може би по-малко от месец се виждаше резултат. Впоследствие ги спрях и съм отново на изходна позиция, но след като прочетох малко от съветите ви ще се заема с решаването на този проблем по сериозно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт